Ah ah geçmiş zamanlar ne güzeldi yanına çay oldu mu tamamlanıyor du elde gazete şimdiki Zaman gibi radyasyon la meşgul değiliz 😅 teknoloji kötü değil tabiki yanlış anlama olmasın kullanmasını bildikten sonra teknoloji de çok faydalı aşırısı zarar ve faydası olmayan şeylerle vakit harcamak gazete kağıt kokusu ne yıllardı be
O zaman da kötüydü ama tabi şimdi fiyatlar rezalet ötesi geçmişte ki zamlar günümüze göre iyiydi şu söz doğru gerçekten bugünler yarınlardan iyi yarınlar daha kötü ne yazık ki her geçen gün zamlar yükselen fiyatlar bu nasıl vicdansızlik be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hiç okumadım
Dün sanırım 2016 daki gazete denk geldi ah fiyatlar 😅
O zaman da kötüydü ama tabi şimdi fiyatlar rezalet ötesi geçmişte ki zamlar günümüze göre iyiydi şu söz doğru gerçekten bugünler yarınlardan iyi yarınlar daha kötü ne yazık ki her geçen gün zamlar yükselen fiyatlar bu nasıl vicdansızlik be
Düzenli olarak hergün gazete okurum. Sabah gazetesini takip ettiğim köşe yazarları olunca
Şu an düşündüm gerçekten de cok uzun zaman oldu
Seçim sonrası
Neden seçim sonrası o zaman haberler daha iyi olur diye mi keşke iyi artık ekonomi düzelse suçlular serbest bırakılmasa artık
Kim kimin yandaşı. Tarafsız gazete var mı diye baktımda bulamadım 😂 hepsi birinin yandaşı
Bayagıdır okumuyom