Bugün.. Bugün gazetede aldım. Getir sağolsun 🌸💜 Getir bana mutluluk getirdi bugün 💜 Hem gazete aldım, hemde kitap aldım ve tabiki kitap ayracı 🥰Bebeklerim benim 🥰Getir'den kitap da alabiliyorsunuz, tabi kitap siteleri gibi kapsamlı değil ama Getir 💜 kendini aşıyor..
Bende hürriyet gazetesini okuyorum, çünkü Sevgili Gülseren Budayıcıoğlu Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmakta🥰Tabiki internet üzerinden de okurum ama gazete alıp okumak canım Gülseren Budayıcıoğlu'nu görmek daha keyif veriyor bana 🎈🎈Benim kardeşime bile kitap okumayı sevdiren bir insandır kendisi 😊
Normalde pek gazete almam ama Gülseren Budayıcıoğlu için alırım yani ve sırf kendisi Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor diye aldığım gazete de Hürriyet 🎈Hem kendimde hür olmayı seviyorum 😊
Fiyatı bu kadar uygun olmasına rağmen niye gazete okumayız ki. Gülseren Hanım sayesinde bir güzel alışkanlık daha edinmiş olacağım.
Peki siz en son ne zaman gazete aldınız? Gazete okumayı sever misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper Soru 🥳
En son ne zaman gazete aldınız, hangi gazeteyi alırsınız genellikle?
Yaa ne kadar güzeller. ☺ Görünce ben de hemen fırladım gazete almaya. Sanıyordum ki, gazete bu gün kitap veriyor 😀 O yüzden evden öyle uçarak çıktım ki.. 😃 Meğersem yazıyı şimdi ikinciye okuyunca anlıyorum 😀 Aldığın kitap ve ayraç ne güzeller. 🌺🌸☺ Getirin bu yönünü hiç bilmiyordum. Getir kendisini geliştiriyor ☺ Kitap seçeneklerinin de olması çok harika bir gelişme. Umarım daha çok yayınevinin kitaplarına getir ayrıcalığı ile de hep ulaşırız. ☺ Her zaman olduğu gibi yine ne güzel bilgi dolu bir paylaşım. 🌸🌺☺
Gülseren Budayıcıoğlunun gazete de köşe yazıları olduğunu şimdi öğreniyorum. Bu gün gazeteni görünce hemen bende gittim hürriyet aldım 😄 Gerçekten ne kadar ucuzmuş. Üstelik dolu dolu eklerini görünce çok şaşırdım. Eskiden gazete okumayı bir şeyleri takip etmeyi severdim. Ve bu çok güzel bir ayrıcalık hissi verirdi. ☺ Küçükken de hep özenirdim böyle, günlük gazete takip eden insanları gördükçe. 😄 Ama sonra gazeteler öyle inceldiler ve küçüldüler ki. Zamanla bu durum keyfimi de kaçırdı. 😃
Gazetelerin içeriğinde keşke teknik bilgi ve makaleler daha fazla yayımlansa çünkü en çok bu gelişmeleri takip etmeyi hep seviyorum ☺ Sonra yıldızlar, uzay, gökyüzü 😍 Keşke daha çok sayfa ayırsalar ☺ O zaman her gün hep alırdım. Neyse ki Gülseren Budayıcıoğlu var. ❤ Gülseren Budayıcıoğlunun yazılarını takip etmek için artık bende hürriyet gazetesi alacağım. ☺
Nitelikli, bağımsız, özgür ve mutlu insanlar olarak yaşamak için yaşasın Hürriyet ve Hür Kadınlar. 🌸🌺 ☺
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende çok severek aldım 😊 Getir'de, kitap ayracını görünce şok oldum, hemde Türkan Şoray'ın figürü olan bir ayraç, kitap sitelerinde dahi böyle ayraçlar görmüyoruz, Getir gerçekten kendini aşıyor 😍 Türkan Şoray'a olan sevgim her şekilde kendini gösteriyor böyle. Dilerim Gülseren Budayıcıoğlu'nun da figürünün olduğu bir ayraç çıkarırlar 🥰 Bende Getir'in böyle bir yönü olduğunu bilmiyordum, kampanyadaki ürünlere bakarken tevafuk bu ya farkettim kitap satışı yaptıklarını, ilk Getir'den almış olduğum kitap Sabahattin Ali'nin İçimizdeki Şeytan kitabı oldu ve bedava geldi o kitap da bana. Sonrasında da tekrar sipariş vereceğim zaman Getir'de ki arama butonuna kitap diye yazınca ayraçları da gördüm ve mutluluktan havalara uçtum 🥰🎈 Umarım Getir aracılığıyla istediğimiz her kitaba ulaşabiliriz 😊 Çok teşekkür ederim ☺
Kesinlikle iyi ki Gülseren Budayıcıoğlu var 🥰❤ Ancak haftada bir gün köşe yazısı çıkıyor gazetede, cumartesi günleri okuyabiliyoruz. Sadece cumartesi günleri köşe yazısı yayınlanmakta Hürriyet gazetesinde 💐 Buna vesile olmak beni mutlu etti 😊 🌺💐
@suumisali_ Yaa evet gerçekten de öyle değil mi 🌸☺ Türkan Şorayı görünce bende çok şaşırdım. Aaa dedim nereden buldu ❤ Hemen gazeteleri aramaya çıktım 😄 Meğersem getirin miş 🌺😄 Bir de öyle güzel yapmışlar ki 🌺☺ İnanılmaz harika. 🌺🌸☺ Değerlerimize sahip çıkmışlar, bu çok mutluluk verici gerçekten 🌸☺ Hissettiğin o mutluluğu çok iyi anlayabiliyorum. İnanılmaz güzel ya. 🎈🌸 ☺ Türkan şoray çok güzel bir kadın, harika bir insan, çok örnek biri 🌸☺ Böyle bir ayraç gerçekten kaçırılamazdı 🌺☺ Ne kadar güzel düşünüp yapmışlar ve ne güzel denk gelmiş 🌸🌺☺
Yeni kitabın hayırlı olsun 🌸🌺☺ Keyif ve güzellikle okunması dileğimle ☺ Yaa ne güzel. Ayraç öyle tesadüfen karşına çıkmış ki ama... İyi ki o aramayı yapmışsın 🌺☺ İnsan bezen neler araştırırken, ne güzelliklerle karşılaşabiliyor değil mi ☺🎈 Bu o kadar güzel ki. Senin kadar ben de bu mutluluğu hissettim 🎈🌺 ☺ Dilerim getir ile daha çok kitaba ve sevdiklerinizin resimleriyle dolu güzel ayraçlara kavuşuruz 🌸🌺 ☺
Yaa bunu senden öğrendiğim de çok iyi oldu 🌸🌺☺ Bundan sonra her cumartesi bende bir hürriyet alıyorum 🌺🌸☺
Mutlu ve neşe dolu, sağlıklı ve güzel pazarlar dilerim 🌺🌸☺
Çok teşekkür ederim ☺ 🥰 Kesinlikle iyi ki o aramayı yapmışım, şimdi kitap okurken ayracıma bakarak daha bi mutlu oluyorum🎈 Umarım Getir, kitap ve ayraçlar konusunda daha kapsamlı olur, yetinemeyeceğim tek konu kitaplarım sanırım, kırtasiye ürünlerini öyle çok seviyorum ki, hep daha fazlası olsun istiyorum 😍 Getir biz kitapseverlere daha çok olanak sunar umarım seninde söylediğin gibi 💐 Bu arada ayraçları getir büyükten buldum, getir büyükte vardı. Buna çok sevindim 😊 Kesinlikle Gülseren Hanım'ın yazıları okunmaya değer. Bilmukabele Buna çok sevindim 😊 Kesinlikle Gülseren Hanım'ın yazıları okunmaya değer. Güzel temennilerin için bir kez daha teşekkür ederim 🥰 Bilmukabele 🍃🌿🌸😊