Adam evli yani kardeş olarak konuşuyor. Bugün ismimi öğrendi. Çok güzel isimdir dedi. Sen ismin gibi nazik kibar mısın dedi evet dedim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ay ne kadar safsın:d sen öyle zannediyorsun. Ne kardeşi ya insanın öz kardeşi dışında hiç kimse kardeşi değildir
Çocuğu ile geliyor. Siyaset konuşuyoruz sadece
Evli adam kendine ısındırmaya çalışıyor sadece bu kadar saf olma
Bende marketteyim bilirim öyle müşterileri alttan alttan kardeşim ayağına yer yapiyor sana
Emin misin ben 18 yaşımdayım. Adam evli çocuklu. Çocuğu ile geliyor. İlitifat ediyor ama bana değil genel iltifat. Ve konuştuğumuz konularda hep ülkenin hâli. Gençlik boşa gitti falan diyor
Kimsenin günahına girmek istemiyorum. Ben iyi niyetli biri olduğuna inanmak isterim
Yaşın çok genç çok kişi çıkacak karşına öyle insanlar var ki yok artık dersin sen sen ol tedbiri asla elden bırakma her şey ayarında güzel
Çok haklısın. Daha yeni başladım ona rağmen ne manyak kafada insanlar gördüm. Yaşlılara merhametim gitti. Bi yandan korkunç bi yandan tecrübe edilen bi şey
Aynen kendine dikkat et her gülene inanma
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Bence ona biraz mesafeli olmalısın iç hayatını bilmiyorsun şu devide millet kendi babasına bile güvenemiyor
İlerletmek istiyor belki de
Siyaset konuşuyoruz
Yakında yatağa atar seni dikkat et
Siyaset konuşuyoruz bi tek. Herkes sizin gibi şrf. Siz değil
Söylemedi deme
ben senin takıldığın kaşarlardan olmadığım için sorun yok
Teklif edince o şahıs bu yazılanları hatırla haklı olduğumu göreceksin
Kimsa bana böyle ahlaksız teklif sunmadı. Sunacak cesareti bulamazda. güzel kardeşim kendine sakla
Güzel kardeşim değil o "pz. Vnk
Liğini kendine sakla" olacaktı
Bak önce güzellikler iltifatlar edecek sonra yavaş yavaş yürüyecek ve tatlı olduğunu nelerden hoşlandığını soracak yumuşak karnından vuracak benimkisi arkadaşça tavsiye
Ağzını bozarak ne kadar seviyenin düşük olduğunu gösteriyorsun ama inmeyeceğim o seviyeye
Ben kasiyerim. Böyle bi şeyin olması imkansız. Mümkün değil. Ben izin vermem benden o cesareti daha doğrusu ahlaksızlığı bulamaz kimse. Bana seviyeden bahseden sen ilk önce ilk yaptığın yorumu oku
Açık şekilde söyledim sana üstü kapalı burada sana anlatmak için uğraşamam ama benim dediğime gelecek o adam sende göreceksin erkeklerin yürüme şekli bu anlarsın zamanla
Adam evli çocuklu. Ki dediğin gibi olsa bile ben öyle biri değilim diyorum neyin kafasındasın. Babam yaşında adam
Ya yaşa bakan mı var Allah aşkına bak kendin diyorsun adımı öğrendi nazik kibar mısın dedi diye yav**yor yavaş yavaş sana bak diğer gün başka şekilde iltifat edecek silme bunları dediğime gelecek o adam
Yaşa baksa ne bakmasa ne benim umrumda değil. Şaşıracağım bi tip çıksa bile ben senin takıldığın ahlaksızlardan olmadığım için hiçbi şekil senin dediğine gelmez rahat ol ve daha fazla boş konuşma fesat insancık
Görüşürüz hanımcık o an geldiğinde
Ne diyorsun yani aşık mı oldun
Yaşın kaç kasiyerik zormu
Yaşım 18. Evet zor
Maaşın kaç bende kasiyerlik istiyom özelden konuşsak olur mu
Daha 15 gün oldu. Bilmiyorum maaşı
Özelden konuşak olur mu