Hangi duaları okuyacağım
Namaz kılıyorum kapaliyim elhamdulillah oruçta tutuyorum ama hayat çok zor yapamiyorum bazen isyan etmekte istemiyorum
Hangi duaları okuyacağım
Namaz kılıyorum kapaliyim elhamdulillah oruçta tutuyorum ama hayat çok zor yapamiyorum bazen isyan etmekte istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla benim de çok geliyo ama isyan etmek istemiyorum. Durumlar sıkıntı sabredip bekliyorum elden bişey gelmiyor
Hangi dualari edersen et nasip yoksa fayda yok ben de ayni sorunu yasiyorum ama alisiyorum yavastan
Bende duygusal zayıf biriyim alışmak istiyorum ama yapamıyorum
İkimiz de ayni karakteri tasiyoruz seninle ne gidip birine bisey diyebiliyorum ne de yalniz kalmak istiyorum
Valla ben 19 yaşımdayım ne arkadaşım var ne ilişkim var. Ailem üstüme gelmiyor karismiyor ama sürekli evdeyim çok daralıp bunaliyorum benimde kimsem yok.
Ben evdeykende calistigim halde hizmet ediyorum ama yine yaranamiyorum nedeni nedir sizce
Ne konuda üstüne geliyorlar
Her konuda.
Pek ayrıntı vermek istemiyorum
Baban ve abinin zoru ne çıldırmış mi onlar
Detay vermeden anlatayım ben çok duygusal bir insanım kimseye bağırıp çağırmak m hakkımı bile zar sor savunurum. Ne varsa bana yukluyorlar işte bir şey diyemem abim ve babam olduğu için kendimi mecbur görevim gibi hissediyorum ve gece rahat uyuyamiyorum karşı gelirsem
Tamam görevin ama sende insansin iş yerinde sıkıntı ne
Üzerime geliyorlar bağırıp çağırıyorlar
Çünkü ben susuyorum sustukça hata yapmasam bile laf atarlar
uzun ferace giyerim bana teyze deyip gülerler en basiti arkamdan hakaret edip gülüyorlar utanıyorum
Ha dinim herşeyden önemli ama kul hakkı neden beni uzuyorlar haklari yok
Bir çok güzel kapalı olman kimseye karşı susma insanlar ezmeyin sever kafanı eyme dik dur kim olursa olsun lafını esirgeme asla 2 çirkin kadın yoktur
Kapalı kadin her zaman güzel cekicidir senin iş ney
Teşekkür ederim
Allah kabul etsin namazını orucunu
Sağol umarım.
Yaş kaç bu kadar bunalmış sin
20 yim
Dm atabilir misin atmazsan da canın sağ olsun
Ya ben asla zaten isyan etmem çok şükür evimiz var yemek pişiyor açıkta değiliz aç değiliz ailem var ne kadar kötü de olsalar yanimdalar elhamdulillah
Maşallah çok iyi sevgilin moral vermiyor mu sana hid
Ne sevgilisi ya tövbe yarabbim
Odamı yok
Olmaz
Asla
Aferin sana gerçek ten
Sağolun
Hayatta başarılar diliyorum sana
Bende size dilerim
Allah hem dünya hemde ahirette huzur iyilik versin🤲
Allaha emanet ol
👋🌷