Babam zorla kapattırdı şimdi de ferace giymemi istiyor fakat ben istemiyorum ne yapmalıyım?

Selam, cidden ne yapacağımı bilmiyorum. 3 Ablam var. 10 Yaşındayken beni zorla kapatırdı. Bir şey diyemedim. Aşırı baskıcı. Bir şey dediğim zaman "seni öldürürüm" gibisinden şeyler diyor. Bu yüzden bunca zaman kapanıp hiçbir şey demedim. Hiçbir şekilde kapanmayı istemedim. Fakat kapanmak zorunda kaldım işte. Neyse buna tamam dedim fakat şimdi de ben ve ablalarıma ferace giydirtmekle baskılıyor. Hiçbirimiz giymek istemiyoruz. Karşı çıktığımız zaman evde büyük bir kavga oluyor. Bize ağza alınmayacak küfürler ediyor. "Or*spusunuz siz cehennem de yanacaksınız" gibisinden şeyler diyor. Cidden tesettürlü değilken bile asla kısa şeyler giymezdik. Şort falan desen asla giymezdik. Kapandıktan sonra da sürekli tunik, tesettüre uygun uzun elbiseler giymeye başladık. Sadece babamın zoruyla. Bu bile ona yetmedi, şimdi de ferace giymekle baskılıyor. Asla ama asla giymek istemiyorum. Fakat bir şey de diyemiyorum. Dediğim zaman olacak şeylerden korkuyorum. Ne yapmam lazım, lütfen bir fikir verir misiniz?
Babam zorla kapattırdı şimdi de ferace giymemi istiyor fakat ben istemiyorum ne yapmalıyım?