Arkadaslar gelin bi size sorum var?

Kaynım eşimi işe çağırmış. İnsaat sektörü eşimde kendi işini tuttuğu halde ara ara kendi işine araya sıkıştırıp onun işinide bitirdi.30bin fiyat vermiş eşim kaynım adam 30cok 20 fiyat verdi demiş. Esim çalıştı iş bitti.10bin kırısacaklar kaynım sanki benim eşim işçi yomuye verir gibi 5bin verip def etmiş. Esime baskı yaptım illa ara hakkını yedirme diye. Cunku var yemez o kaynım durumu iyi olmasa diyeceğim helal olsun iki kuruş. Karısı bı zorla eşine altın aldırıp vatsap ta vs takip paylaşan görgüsüz biri sürekli hava atar ve bana çok komik gelir. Benim eşim bana çok altın alir ben takmayı bile sevmem yok sanıyor garibim. Bende eşime söz geciremeyince eltime mesaj attım eşine şöyle benim eşimin parasını versin ben 5bini bir günde çarşıda yiyorum eşimle. Benim eşim usta çocuk değil. Esim sil boş ver dedi sildim mesajları dedim deme eşine boş ver. Gidip eşine söylemiş hiç dururmu 2kardesin arası kötü olsun istiyor. Birbirlerine girdiler. Esim iyi yaptın bu canım sana o parayı yedircem diye konuşmuş çok üzgünüm şu an bir insan nasl kendi kardeşine bunu yapar biz kiradayz onun bı ton altını evi var gözü eşimin 5kurusunda. Eltim hemen kaynanam gile ışınlanmş sabah haber aldım. Nasil tepki vermeliyim eşime laf ettirmemek için.

Arkadaslar gelin bi size sorum var?