Hayatımın tam anlamıyla dönüm noktasında gibiyim,
Maddi ve manevi yönden bu kadar genç olurken herşeyin üst üste gelmesini kaldıramıyorum.
Ölüm dahil birçok olay yaşadım artık son noktamdayım hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum gerçekten yıldım.
Hayatımın tam anlamıyla dönüm noktasında gibiyim,
Maddi ve manevi yönden bu kadar genç olurken herşeyin üst üste gelmesini kaldıramıyorum.
Ölüm dahil birçok olay yaşadım artık son noktamdayım hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum gerçekten yıldım.
İntihar etmeyi denemis onu bile becerememis biri olarak diyorum ki kimse ardından düzgünce üzülmicek bile ailen bile 2 gün üzülüp 3. gün hic var olmamıssın gibi davranıcak olan sana olucak hayatını gelistirme yollarını aramalısın önceliğe kendini koyup mutlu eden seyleri arastırmalısın hayatına seni seven insanları almalısın ve ekstra olarak gerek görüyorsan bi psikiyatriste gitmelisin direkt ilac veriyolar zaten düşüncelerin sessizlesiyo bi tık
Teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
İntihar en kötü yoldur hatta yol bile değildir hiç bişey kalıcı değildir bundan adın gibi emin ol zamanın neler getireceğini kimse bilemez
Aydınlatıcı olduğun için teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim
hayat senin yolun ve illa ki zorluk cikaracak alman gereken dersler ogrenmen gerkeen seyler ve sinavlar var pes etmek sana bie sey kazandirmaz bu dunyaya gelmenin bir amaci olmali
Aydınlatıcı olduğun için teşekkür ederim
İntihar etmək hiçbir zaman çözüm değildir.
Hayır.
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?