AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
437Cevap
İstediği kadar koyabilir. Ama ağzıma alabildiğim kadar alırım, sonuç olarak yutmam ve ne varsa halıya püskürtürüm. Sakıncası yok yani. :))
Kotuymus
Abartmadikca iyi bisey... konyada bu yuzden adam zehirlenip öldu ya ne var yok koymus uzmalll kiz :) :)
Evet o kiz abartmis
Geçenlerde haberlerde duymustum, kiZ kahveye herseyi koymus (neler koyduysa) damat ertesi gün mide spazmindan olmus
Gordum
Ben tuz koydurmadim, soyledim tuz koyarsan tekrardan isterim diye.
Ben karsiyim bu adet eğer evlenmek istemiyorsan damadin kahvesine tuz atılır ama bizim insanlar abartmis karabiber limon suyu bile koyuyorlar
Yok sadece tuzu sordum
valla böyle gelmiş böyle gider koyun tabiki içerse size herşekilde razıdır içmezse zora gelemez demektir
Aa :)
doğrusu budur benım ıcın
Dogru su an ikna oldum ;)
teşekkür ederim :)
Tuz karabiber kekik kimyon nane ne varsa koymalı bence
İsteyecek düzeye gelsinde zehir getirsin isterse :)
Koyulmasın yahu kıs kıs gülüp dalga geçiliyor birde :p
benim kadinim koymaz kahveye tuz askimizin sekerini kacirmaya gerek yok hesabi :D
Atma be... benimki bide karabiber atmıştı içemedim o gündür bugündür işler rayına oturmuyor
Bence yapılmamalıdır çünkğ bunun ayarını abartanlar oluyor. hatta bundan ölen damat var.
damatı evlendirerek zaten bir posta koymuşlar
bide sen koyma
ne kadar çocuksunuz yaw
işi hiç de ciddiye almıyorsunuz
Koyulsun :D şahsen ben hem tuz hem karabiber koymuştum :)
bence kesinlik le tuz koymalısın sonuçta kız almak okadar kolay deyil :)
Ben yapsaydım farketmez nasılsa hepsinin tadı kötü olacak :D
öyle bir günde böyle gerzekçe bişiy yapan gelini ilk gecede... :D sonrada boşarım :D
bence yapma derim, bırak adam son günlerini iyi yaşasın, şimdiden karartma hayatını :D
bence de koyulmalı :D arkadaşımın nişanlısına yaptık içti yine olsa yine içerim dedi hatta:D
isterse benzin mazot koysun bende çarpıntı yapıyor derim içmem :)
Konulsun tabiki hem adettir hemde o kadar ciddiyet fazla biraz espri olur😀
erkekler koyulmasın dedikçe tuz koymak daha bir cazip geliyor nedense :)))
Konulsun hatta birazda acı biber önceden dili yansınki sonra tatlı konuşsun ^_^
Yaaa ben tuz koymam kiyamam ama kahvesini sekersiz yaparim :D
o kahveyi içeceğime o kızı almakdan vazgeçerim daha iyi saçma çünkü
Biz enisteme tuz karabiber kekik ne varsa koymustuk :D
Haberlere çıkan adam o mu yoksa :( :D
Yok bizimki oturuyor evinde haberlere falan çıkmadı :D
Koymam. Her adet, gelenek mantıklı olacak diye birşey yok. Bu da mantıksız bence.
Kahvesi sert olsun şeker atma ama tuz bal vs. yapma gıda zehirlenmesi geçirebilir sonra kötü olur :/
Benimkinde yoktu. İyiki de yoktu diyorum. Sonradan hep alay konusu olur bu işler. Kocanı yarın kuzenlerle konuşup alay konusu olmasına gerek yok bence
vallahi bana öyle bişey yapan olsun kahveyi onun üstüüne dökerim anasına babasına söver orayı terkederim ;)
bunu düşünen birini istemeye gelen garip kahveyi ha tuzlu içimiiiiş ha tuzsuz bas fare zehrini kurtar garibi
Bence koy. Gelenek orf ve adetlerimizin bitirmemek gerek ilerde hatrlayip mutlu olcgn bir guzel an. :)
bn yapmamıştım kardeşim cok ısrar etmişti ama :) bir eksisini görmedim gerek yok ama anı olsun istiyosan yap :)
kızlar hakikaten pisikopatsınız, ne istiyosunuz bizden, neyin peşindesiniz. daha istemeye gelindiğinde işkenceye başlıyosunuz. bir ömür geçermi öyle.
kesinlikle koyulmalı :) zaten hepsini içmiyor bir yudum alıp yüzünü buruşturmadan yutuş şeklini izlemek paha biçilemez :D:D:d
tuz + balgam ama gelinin olması şartı ile. Pislikte zirve.
:///
Tabikide işin şakasıydı o :D Hafif bir tuz at ama sen yinede
koyulmasın niye adamın azına sıçıyosunuz zaten türk kahvesinide sevmem daha doğru çin zehri kahveye benzer bir yanı yok alla alla :D
Tuz mu? Hayatta yapmam öyle birşey sevdiceğime. Çok az gelir ben toz biber, karabiber, kimyon, nane.. koymayı planlıyorum :Dd
koyulmasın. bir ara bir adam öldüydü o olaydan. saçma olan bütün geleneklere karşıyım ben.
Olmus dogru
daha önce ölen bir vatandaş oldu bu muhabbet yüzünden
Duydum
Geleneklerimizde koyulur diye biliyorum. Ama evde kaldıysa o kişi koymasın:)
Kalmadik daha evde sukur
Benim bitanem bobrek hastasi tuz da zararli koyamam heralde ya agrisi olur sonra
Sen koyma
Ben tükürülmesinden yanayım nasip olursa ben kahvesine tükürüp acı biber dökmeyi planlıyorum:))))
Tukurme ne ya :/
Aa bilmiyo musun
kahveye tuz koyulması türklere mahsus bir gelenek
ama kimse sebebini açıklayabilmiş değil
Oyle
ilk gunden adamin basini yeme agzinin tadini bozma birak icsin kahvesini rqhat rahat zaten cekecegi cok sey var :))
Ne geri zekalıca bir şey, böyle saçma sapan adet mi olur.
Valla varmis
adam akıllı güzel bir kahve yapıp içmek varken adama kahveyi zehir etmek hangi aklın mantığı anlam veremiyorum :)
koy bence surat ifadesinide çek tam içtikten sonra güzel bir anı olur...
Bence de
:D:D:D
istemiyorsan damadı tuz koyarsın yok istiyorsun şeker koyarsın. kafaya göre konulmaz o tuz...
Himm oyle mi o is
sen nasıl biliyordun :DDD bu adettir. eskiden kız görmeye gittiklerinde içecekler geldiğinde damada kibar bir dille istemiyorum demektir.
Koyun ama acısı sonradan fena çıkar ben size diyim :)
Peki
Koy koy ama ölçüşünde olsun. Böyle ölen damat var aman dikkat :D
Oyleymis yeni duydum
Aman dıkkat :)
ben bir yudum aldım bıraktım okadar dedim gelirse içmem diye içmedim böyle bir adette yok
Var varr.
yapma şeytana uyma bana kahve bile yasak tuzlusunu nasıl içerim bilmiyom..
Tamam :)
Benimkine koyulmasin başkalarının kahvesine koyulablir :))
Adet damadinkine koymak ama
Karıştırma şimdi adeti falan 😀
koymalısın günün anlam ve önemi için :D
güzel bir hatıra olur :D
Kusar diyorlar :)
yok kusmaz merak etme :D
kusarsada artık oda bir anı olur
Geçen Arkadaşıma Gittik Çocuk İstifra Etmiş Valla ;)
Ayy rezalet :)
valla ona göre düşün yanii :))
nasil ki nikah kiyilirken ayaga basmak adettir bu da iste aynen oyle. mimiklere dikkaaat! ama abartma ki kahve ikramindan sonra halidan kusmuk temizlemek zorunda kalmayasin ;)
Bence gereksiz... Ama aşkım ne katarsa katsın yeterki o yapmış tadımı önemli.
Oyle olmali
paşa gönlü bilir.
ama hatunum yapmışsa içeriz be.
:)
Hala burada mısın?
O kahve içilecek artık geri dönüş yok ama yapılmazsa daha iyi olur
Yapılmalı arkadaşşşş :) Benim sevdiğim adam o tuzlu kahveyi gülen yüzünü düşürmeden içtii :)