Aile & Toplum Fırından taze taze çıkan sımsıcak simite denk geldiğin ânı, neye benzetmek istersin hayatta? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀#Simit alıyorsun ama tam da sımsıcak fırından ilk çıktığında denk gelen kişisin! Bu sence hayatta neyi çağrıştırıyor?#tubasueda 🍎🍎 Fırından taze taze çıkan sımsıcak simite denk geldiğin ânı, neye benzetmek istersin hayatta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Eski adamla ettiğim kavganın en hararetli yerinde.. en can yakıcı lafları ederken.. aniden elleriyle yanaklarımı tutup dudağıma yapışması 😅 bu lezzetin tarifi yok.. bu lezzet işte o lezzet 0 1 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Bi'bot seni seviyorum.. çok hassassın.. bunu biliyorum ve beni hissettiğini hissediyorum.. kalbimi bıraktım sana ❤️ Yorumla
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aklıma gelenler bende kalsın daha iyi bu lezzet çok başka çünkü 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilemiyorum ama o an muhteşem bir an. Eve gidene kadar o simiti yiyorum😂 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pek anlamlı değil çünkü simit pek sevdiğim bir şey değil McDonald's menüsü olsa neyse de :D 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kuaförden çıkıp yağmura tutulduğum o an 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maaş günün geldiğine benzetirim jfjfj 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayatımın aşkını görmüşüm gibi 😬 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kalkıp gevrek almaya gideceğim şimdi sayende..🤭 1 0 Yorumla