37 yaşındayım 15 yaşında kız çocuğum var günlüğüne bunları yazmış yardım edin😓😥🥺?

Merhaba günlüğüm nasılsın umarım iyisindir ben uzun zamandan beri iyi değilim geçen sene hayalim LGS'den 450 ve üstü puan alıp İstanbul'da lise okumaktı ama yalan oldu ailem benden umutluydu ama onları çok kırdım sırf bu yüzden bir daha üzülmemek için üniversiteyle alakalı bir hayal kurmuyorum derslerim kötü olduğu için üniversite kazanabileceğime dair olan inancımı kaybettim yaşadığımız yeri sevmiyorum herkes beni dışlıyor kimse beni sevmiyor okula en az lise mezunu olabilmek için gidiyorum ama keşke milli eğitim sakat çocukların evine öğretmen gönderdiği gibi benim içinde öğretmen gönderse artık sınıf ortamında ders görmek istemiyorum buraya gelmeyi hiçbir zaman istemedim çok mutsuzum hiçbir şey istediğim gibi değil mutsuz olmaktan çok yoruldum sadece mutlu olmak istiyorum çok mu şey istiyorum ortaokul arkadaşlarımı özlüyorum ama onlar başka bir şehirdeler ve eskisi gibi değiller bende eskisi gibi değilim sürekli stres sıkıntı üzüntüyle yaşamak istemiyorum artık keşke hiç doğmasaydım diyorum kimse beni anlayamıyor bunları kimseye anlatamıyorum ne olur Allah'ım sen bana yardım et kurtar beni bu eziyetten bu şekilde yazmış gerçekten okuyunca çok üzüldüm ben ve eşim üniversite mezunuyuz çalışıyoruz maddi durumumuz yerinde ne yapmalıyım sizce çocuğum neden bu halde ne olur bir yorum yazın yardımcı olun evladım için
37 yaşındayım 15 yaşında kız çocuğum var günlüğüne bunları yazmış yardım edin😓😥🥺?