Kiz kardesim 15 yasinda ergenlikte cok agliyor hepsini okuyun onemli lutfen yaaa 😣😣?

Ya eve geldim. kiz kardesim 15 yasinda.. Olay şu:

Babam evdeki tornavidalari kizlardesimin dolabina kiymusm Gecenlerde kiz kardesimde dolabini duzenlerken orda kalmasin diye cekmeceye koymus. Babam bugun koltugu yapicakmis. Sonra kizkardesimden istemis. O da ilk hatirlayamamis nereye koydugunu. Sonra annem cekmecede gordum demis. Kardesim arayana kadar da babam daha nereye koydugunu hatirlamiyorsun sizin kadar gerizekali salak evlat gormedim diye bagirmis. Bu kiz kardesime dokunmus tabi. Sonra bulmus vermis bekleseydin alcaktin zaten falan demis babam da bekleyemem diye bagirmis. Sonra gitmis arkasindan kardesim kapiyi kapatmis bu sefer annem gelip su kapiyi niye carpiyonuz salak misiniz falan diye bagirmis kiz kardesime. Kardesim de sinirlenmis gelen giden bize bagiriyor diye azicik aglamis falan zaten dun de aglamisti sabahda gordum uyandiginda yataginda agliyordu. Geceleri falan agliyo hep. Sonra erkek kardesim var 13 yasinda. Kardesime gulup duruyormus sinsi sinsi ergen demis imali laflar falan. kiz kardesim bagirmis birden. Babam gelmis ne bagiriyonuz diye erkek kardesime kizmis kiz kardesime de cigirma demis bagirmis o guluyo diye batiyomu falan drmis kardesim dr evet batiyi demis daha cok aglamis.. Falan iste halen agliyor. Erkek kardesimi daha cok sevdiklerini dusunuyor. Onun dusuncesine gore onu kimse sevmiyor herkes ona bagiriyor.. Soyle bir sey var ki, erkek kardesim uzulduunde dedigi hemen yapilir. Kiz kardesimde yok oyle bir sey. Kendi kendine zaten annem bana hamileyken brni de istememisti falan diyir. Yani erkek istemisti annem o bakimdan. Cok agliyor yani.

Ne yapsam ki ya hickira hickira agliyor Şu an off?
Güncellemeler
+1 yıl
guncel
Kiz kardesim 15 yasinda ergenlikte cok agliyor hepsini okuyun onemli lutfen yaaa 😣😣?