Evlenirim
Evlenmem
Emin değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu dediğin aynı şunun gibi koç burcu olan biriyle evlenir misiniz aynı şey bırakın artık ayrıştırmayı bu yüzden bir milim bile öteye gidemiyoruz herkes kendi tutugu Parti'nin tutulmasını istiyor aksi olanı şeytanlaştiriyor yapmayın işte saygı duyun ha bu arada HDP li değilim ama oladabilirdim benim de etrafim da ne yazık ki akp li kişiler var arkadaşlarım nefret ediyorum o partiden ama arkadaşlarım öylese öyle yapacağım bir şey yok onun kararı bu konuları konuşmuyoruz oluyor bitiyor
Burçla teröristleri savunmak aynı şey değil
Cevap
4Cevap
Ötekileştirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz. Herkesin siyasi görüşü giyimi tuttuğu takım burcu kendine hastır.
Siyasi görüşle tuttugun takim ayni sey mi? Birisi yasam tarzini görüşlerini kimi sevdigini kimi sevmedigini belirliyor birisi rastgele bir şey. Siz hümanist olucam diye sacmaliyosunuz.
Evet hümanistim bundan gurur duyuyorum. İnsanların siyasi görüşüne saygı duymayı biliyorum en azından...
Teorristleri mi savunuyosun
Arkadaşlar yapmayın ya siyasi partisine göre sevip sevmeyeceğinize karar vermek nedir ya.. Bu bayrak altında doğduk hepimiz... Ayrımlaşmayalım artık.. Bunu istiyorlar kötüler zaten.. Düşman olmayalım artık
Sevdiysem aşık olduysam düşüncesi ya da nereli olduğu önemli degil
Bizi öyle bir duruma getirmişler öyle bir ayrıştırmışlar ki insana insan gözüyle değil ilgilendiği partiyle yargılıyoruz hayıflandım...
HDP'liler zaten çirkin oluyor 😂😂😂
Vatan haini değiliz Allah'a şükür
Hayır asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?