Yoksa düşman başına mı
Ben olsem evlenmem.. buyuk konuşuyorum
Ben olsem evlenmem.. buyuk konuşuyorum
iki model var akpli..
1. başka bir parti olmadığı için (haklı, ülkeyi yönetecek vizyona sahip başka bir parti yok) akp li olan.. Bu insanlar yanlışlarının da farkında..
2. Klup tutar gibi akpli olan.. O'na peygamber muamelesi yapan...
ikinciyi hayatımda bile tutmam ne evlenmesi..
Senin ilgilenecğein konu sandıkta hangi partiye oy verdiği değil. Sana nasıl bir eş oldugu Din gil Dingil konuşma
Akp li birinden nasıl bir eş olabilir
Tabiki de değil
Koyun la insan evlenebilir mi
Sen bilmiyorsun herhalde
Öyle düşündüğüne göre
@Iyidegilimbenn Lütfen bir konu hakkında fikir alışverişi yapıcaksak cevaplarını beynini kullanarak vermeyi dene. Nerden bu kanıya vardığını çok merak ediyorum. Cumhurıyetçi veyahut kemalist oldugumu hangi söz cümlem üzerinden yola çıkarak söyledin. Ayrıca Cumhurıyet tarihini bilmediğim kanısına nerden vardın. Bir konu hakkında konuşuyorsan o konu hakkında bilgi sahibi olmalı insan araştırıp öğrenmediğim hiç bir şeyi ne desteklerim ne kötülerim.
Iyi mısın sana kemalist diyen kim
@Reyhshn Cumhuriyetin kuruluş yılını bilmediği halde Cumhuriyetçi kesimle evlenmek ne kadar doğru? Sorumun üzerine Sen bilmiyorsun herhalde cumhuriyetin kuruluş yılını dediğine göre benide o Kesime dahil etmiş oldu. Laf sokmak zeka işidir. Senlik bir durum yok.
Vatan millet duyguları ve bilinci dışında körü körüne bağlanılan herseye karşıyım. Futbol seversin ama ayarında olucak. Siyasi fikrin vardır ama ayarında olucak. Herşeyin fanatikligi fazlası zarar.
Afedersin de akpartili biride sana meraklı olmaz yani 😂😂😂
Cevap
9Cevap
Bu asla diyenler torpil için akp teşkilatlarına üye ya çok komiksiniz valla hep gerçekte böyle oldu😂
Sen akplisin herhalde
Biz akp 'liler gibi degiliz
Asdaf😂soyledigine kendi inanmayan kadın
Kizamayacagim kadar zavallısin😂
Bnde evlenmem. Patron akpli başka iş bakıyorum hatta
🖒🖒😂
@Iyidegilimbenn ciddiyim m
Parani vermez calisma
@Iyidegilimbenn yok veriyo da. Benide ikna etmeye çalışıyor. Kendi cahil benide öyle sanıyor. Ama şu dönemde para cahilde
Akp'liler uzak dursun lütfen✋
Eğer evlenirsem sadece Ak Partili biriyle evlenirim zaten
Ben evlendim sinir hapı kullanıyorum.
Partiyle ne alakası var insan olsun yeter
nöwwww
nope
Kalpliysem evlenirim 😃😂
Akp'li olmayan biriyle evlenmem.
partiyle ne alaka yuh yani
Evlenmem net.
Türkiyenin yarisi akpye oy veriyor değişik
Akp liyim