Sevgilim bugun hdpye oy vereceğini söyledi. Birbirimizi seviyoruz. Kimsenin de siyasi tercihlerine karışamam ama evlenecegim kisinin pkk partisine oy vermemesi gerekiyordu. Cok cok üzgünüm. Birsuru hayal kurmustuk ama hic beklemiyordum onceden onları sevmediğini söylemişti. Bunlari ağlayarak yazıyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayrıl kanka. Bu adamla çocuk mu yetiştirilir. Herhangi bir parti olsa neyse farkli dusunebilirsiniz. Ama HDP cok ayri konu
Sonunda beni anlayan birisi. Ayni soruyu az önce yine sormustum. Sanane onun oy verdiği partiden falan demişti. Ben de oy veriyor diye kafasina silah dayamiyorum ya
Ama cok hayal kirikligina uğradım. Nasil evlenip cocuk yetistirebilirim. 1 saattir ağlıyorum
Çok üzüldüm gercekten senin adina😔 Şu an sevgilimi cok seviyorum ve bir suru gelecek hayali kuruyorum. Ama hicbiri vatanima askerime ihanet eden biriyle olmama sebep değil. Yani biraz konusmak istersen ekleyebilirsin ne kadar kotu hissedebilecegini anliyorum. Üzüldüm gerçekten
BirZ konusmak cok iyi gelir cidden. Istek attim
Bence de ayrıl acil bir şekilde sen gibi geri kalmış biriyle heba olmasın çocuğa yazık.
Geri kalmakla ne alakasi var? Pkkyi mi destekleyeyim
Merak ettim sen hangi partiyi destekliyorsun onu önce şöyle bakalım sen ne kadar vatansever birisin
Ben bir partinin fanatigi değilim ama hdpye asla sıcak bakmıyorum.
Fanatik veya değil hangi partiyi destekliyorsun fanatik değilsen bile
Destekledigim bi parti yok. Akpye de oy attim chpye de iyip'e de. Bos yere teröristleri savunma bana
Sen nasıl terörü desteklediğini bildiğin için kendi oy verdiğin partiyi yazamiyorsun çünkü biliyorsun ki seni yerin dibine gömerim.
Bana hangi partiyi söylersen söyle sana nasıl terörle bağlantılı olduklarını ya da dolaylı olarak nasıl destek verdiklerini anlatayım. O yüzden boşuna terör deyip durma çünkü hepsi kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor. Kimsenin derdi ülke, memleket falan değil. Herkes koltuk derdinde
Akp dersen hüda parla birleşti, akp eskiden çözüm adı altında çok şey yaptı, CHP şu an HDP ile eskiden akp nasıl yaptıysa aynısı, MHP dersen eskiden HDP ile pkk ile çözüm sürecine girerken yerden yere vurup şu an dost geçiniyor. İyi parti hdp ile asla olmam dedi şu an oda onlarla. Yani teror dediğin parti butun partilerle iş birliği yapmış bir partidir. Doğrudan veya dolaylı. O yuzden boşuna karşıma geçip de vatansever geçinme boşuna.
Ya sen ne anlatiyon ben şu parti tertemizdir mi diyorum? Siyasette tertemizlik mi olur ayrıca? Birisi apacik pkk partisi. Ötekiler çıkara bağlı hareket eden partiler. Tum dunyada bu böyledir ayrıca. Apacik pkk partisini sevmiyorum desteklemeliyorum destekleyeni de hayatımda istemiyorum bu kadar. Benim babam abim kardeşim ölürken sevineni, bu kadar farklı hayat amaçlarımızın olduğu birini özel hayatimda istemiyorum. Hayat sizin sandığınız gibi herkes birbirne saygılı olsun siyaset konusulmasin gibi değil. Ilerde evlendiginde mutlaka bunlar karsina çıkacak gerçekler. Ben de sevdiğim halde bitiricem yapacak başka bir sey yok.
Bitirme demiyorum senin seçimin senin tercihin ama direk savunan dolaylı savunan farkı yok diyorum eğer ona bakarsan. Ne yani ciksr üzerine HDP ile anlsdinca sorun yok ama direk HDP olunca sorun var. Yok öyle bir mantik. Hırsızlık yapan destek versen anlassan sen de ona dahilsin buda öyle bir şey. Boşuna güzelleme yapma yok o direkmis diğeri çıkar içinmiş o zaman hiç bir partiyi kabullenme gerçek vatansever biri isen. Ayrıca o parti de diğerleri gibi legal İçişleri bakanlığı onayı ile var ilegsl bir parti değil.
İllegal ya da legal olmasının sorumlusu ben değilim ve hicbir partinin de fanatiği degilim. Hdp direkt pkk ile bağlarını acık açık söyleyen bir parti. Akp seçmeni akpye muhafazakar oldugu icin oy veriyor. Chpliler chpye laik oldugu icin oy veriyor. ama Hdp secmeni hdpye pkk sempatizanligindan dolayı oy veriyor. Fark burada. Hdp pkk partisidir.. Hdp ye asla oy vermem ve vereni de özel hayatımda istemem. Olay bu kadar basit.
Olay bence idrak edemeyeceğin kadar saçmalıyorsun. Direk dolaylı diye bir mantık olamaz. Neticede hepsi onunla birleşiyor birlesiyorss onlar da desteklidir. Sen önce neyin ne olduğunu ogren gerci öğrenmiş olsaydın bu kadar sacmalamazdin zaten.
Hdpye oy vereni özel hayatimda istememek sacmalamak degildir. Sacmalayan sensin. Birsuru kisiye sorsan birsürü kisi istemez. Hdpli de Türkçü birini istemez. O zaman Türkcü partiler hdpyle ortaklik kuruyo diye hdpli de turkcuyle evlensin. Ne sacmasin. Hayat görüşü ortak çıkarlar diye bir sey vardır. Ortak cikarimin olmadığı insanla ne işim var. Zaten moralim bozuk bi de senin sacmaliklarimla uğraşıyorum
Dinime küfreden müslüman olsa bari.
Hdpyi benimsemedim benimsemicem de. uzatma
Bunun için ağlayacak ne var anlamadım
Seviyordum ve ayrilicam. Aglama sebebim bu
Ayril pkkla olunmaz olunmaz zor ama unut boş ver
1 sn bile sevgili kalma ayrıl seri ayrıl
bi pkk liyla oldugunu anlayamadin mi
Onceden ahmet kayanin fotosumu gördüğünde ben bunlari sevmiyorum diyordu. Hatta lisede ulku ocaklarina gittiğini söylüyordu. Secimde de ince'yi destekliyordu baslarda. Bugun hdp ye oy atacagini söyledi şok oldum yemin ederim hic beklemiyordum. 1 saattir de ağlıyorum
sov yapmis peze venk.. en sonunda aslina donmus
Fikirleri cabuk degisen birisi ama hdp demwzini hic beklemiyordum. Resmen ayriliga davetiye çıktı
saklamis ya
Ayrıl knk