Aile & Toplum Kardeşim tuvalete kilitledi kendini ne yapabilirim? sudeayyıldırım Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kardeşim tuvalete girdi kapıyı kitledi cok kötüyüm ac diyorum acmıyor ne yapabilirim ya Güncellemeler+1 yıl DAYANAMADIM... Kardeşim tuvalete kilitledi kendini ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu soru daha once de sorulmustu ve yazan altına kacırdıgını soylemisti :) 1 5 Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl inşallah ben, m sonumda böyle olmaz Yorumla KmsyeSylymdklriN +1 yıl Saksı ya da sise yoksa odada galiba ıoyle olacak bari sıvı emecek bir sey bul Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl ne bulayım şişe olmaz kızım saksıda yokkşi Yorumla KmsyeSylymdklriN +1 yıl Zaten tuvalettesin orada klozet bul Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl ben tuvalette olsam neden altıma yapayım diyim tuvalette degilimki Yorumla
Zeynepssm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evde çocuk bezi ya da hasta bezi var ise ona yap 0 5 Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl yokki Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl aaaa dur var ama ben takmam yok ya bebek miyim ben altıma yaparırım genede yapmam Yorumla Zeynepssm +1 yıl Ne yaptın sanırım altına yaptın Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl evet Yorumla Zeynepssm +1 yıl Anladım senin için kötü olmuştur evde bez demişsin Bi seferlik ona yapsaymışsın Yorumla
Rujjlekesi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bnde bi kere öyle olmuştu bende dayanamadım jsdjs 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl komşuya git orada mıç 0 4 Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl gecekonduda yaşıyoruz ce bu saatte nasıl gideyim Richardgör +1 yıl çık bahçeye mıç sudeayyıldırım +1 yıl he aynen sacmalama ya Richardgör +1 yıl gübredir kızım bitkilere iyi gelir
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Poşetin içine yap dışarı koy sabah atarsın 0 5 Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl heee oldu başka sacmalama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da bebek bezi, yok dersen sen bilirsin fikir sunuyoruz Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl evde bebek bezi var ama takamam ya bide bebek bezi olurmuki bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız altına mı yaptın? Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl evet Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha acmadımı kapıyı 0 3 Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl daha yeni oldu olay şu an acmasını bekliyorum zaten Yorumla Yangınvar005 +1 yıl E sen az çncede sordun Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl neyyyy Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Altına yap 0 2 Yorumla karizma14 +1 yıl Ne yaptın Yorumla sudeayyıldırım +1 yıl altıma yaptım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu soru daha once de sorulmustu ve yazan altına kacırdıgını soylemisti :)
inşallah ben, m sonumda böyle olmaz
Saksı ya da sise yoksa odada galiba ıoyle olacak bari sıvı emecek bir sey bul
ne bulayım şişe olmaz kızım saksıda yokkşi
Zaten tuvalettesin orada klozet bul
ben tuvalette olsam neden altıma yapayım diyim tuvalette degilimki
Evde çocuk bezi ya da hasta bezi var ise ona yap
yokki
aaaa dur var ama ben takmam yok ya bebek miyim ben altıma yaparırım genede yapmam
Ne yaptın sanırım altına yaptın
evet
Anladım senin için kötü olmuştur evde bez demişsin Bi seferlik ona yapsaymışsın
Bnde bi kere öyle olmuştu bende dayanamadım jsdjs
komşuya git orada mıç
gecekonduda yaşıyoruz ce bu saatte nasıl gideyim
çık bahçeye mıç
he aynen sacmalama ya
gübredir kızım bitkilere iyi gelir
Poşetin içine yap dışarı koy sabah atarsın
heee oldu başka sacmalama ya
ya da bebek bezi, yok dersen sen bilirsin fikir sunuyoruz