Erkekler de her zaman ki gibi hormonlarıyla karar veriyor 🤮
Arkadaş olarak karşı cinsle aynı evde kalınır mı?
Erkekler de her zaman ki gibi hormonlarıyla karar veriyor 🤮
Hayır ben hayatta kalmam büyük konuşmam gibi olmasın ama sokakta yatarım ama genede olmaz bu işler bana ters geliyor sizin fikriniz nedir?

Her erkek her an her fırsatta bir kadinla nasıl yatarım diye düşünmüyor. Kendini geliştirmiş, ilkel güdülerini kontrol altına almış erkekler , kadına insan gibi bakmayı bilen erkeklerdir. Eğer böyle bir erkekse (ki diğer türlüsü olanlarla zaten arkadaşlık falan kurulmuyor her fırsatta flört, kur peşine düşüp renklerini belli ediyorlar fazlası ile.. aynı evde kalmanın hiç bir sakıncası yok bana göre. Bu şekilde ev paylaşan iki karşı cins çok var , bunu hiçe saymayin
Kalmam. Bende seninle disarda kalırım 🤩🤣
Artık sokaklara hükmedebiliriz o zaman 😍 😄
Ben kendimi güveniyorum. Hormanlarım ile değil aklım ile karar veririm. Bir kızla aynı evi paylaşabilirim bunda hiçbir sıkıntı yok. Fakat bende çok uygun bulmuyorum. Sonuçta ateşle barut yan yana durmaz. Ortak tuvalet, ortak banyo, kişilerin özel durumlarını göz önüne alırsak bence de çok mantıklı olmaz.
Kadınla erkek arkadaş olarak aynı evde kalamaz. Şayet kalırsa o kız arkadaşım değildir. Modern falan diyecekler hepsi boş.
Cevap
24Cevap
Kalırım tabi.. hem neden sokakta kalmak dahami iyi yani
Evet.
Güven bana bu dünyada insanın başına neyin ne zaman geleceği hic belli olmaz sokakta birde gecenin karanlığında..
Mezarlıkta uyurum. 🙂
:D erkeklerden o kadar korkuyor musun cidden
Korkmak değil uygun bulmuyorum 🙂
anladım elbette o seçeneğinde var peki, ya sevdiğin kişiyse
Hayır.
evlenmedne olmaz yani :D
Ben kalırım kızın yatacak bir yeri yoksa ve hata benden cekiniyorsa. O evde yatar gerekirse ben sokağa cikarm onun sokakta kalmasından iyidir bin türlü bela pislik sokakta var
Kalınır elbette cok kaldım 3 kız 1 erkek olarak ya da 1 e 1 şeklinde
Kalınmaz.
Mahremim olmayan birisiyle aynı ortamda bulunmak dahi istemem.
Kalınmaz. Bana da ters gelir. Dinen de doğru olmayan bir duru₥
Arkadaş olarak değil ama diğer türlü kalıyorum.
Kalırım herhalde ya ama kişiye çok güvenmem lazım kzı diye de herşeyi kabul edemem
Ters neden olsun ama illa ki bir şeyler yaşanır bence. O da normal yani.
Kalırım. Eğer bir çekincesi varsa herkes kendi odasında takılsın, otel gibi yaşarsınız.
Kim olduğun aramızdaki samiyete göre değişir
Belli süre sonra yakınlaşma oluyor 🤷♀️
Yok dişiciğim olmaz 😂
Kalırım sorun olmucaksa 😬
Kalınmaz bence ateş ve barut sıkıntılı
Kalmam rahat durmayız kesin
Ateş ve barut yan yana olmaz 😎
ıkı tarafdan bırı yoldan cıkar kaza olur
Aynı fikirdeyim seninle
üniversitede 4 sene kaldık biz :D
Arkadaş olarak kalınmaz
Kalamam, kalmam.