Boşanma davası acip ortaliktan kaybolmak istiyorum? Dogru olur mu bu?

Yaklasik 1 yıldır evliyim ve mutlu degilim. Cocuk yok. Esime bosanalim desem kabul edecegini sanmiyorum. Biraz da cekiniyorum. Simdi aileler falanda devreye girip beni sindirmeye çalışırlar.

Ben bu evlilikte zaten yalnizim. Sadece erkek için bir anlami var evliligin gordugum kadariyla. Ben kadin olarak bu surecte daha simdiden yoruldum, yiprandim, ustumde fazla yuk var. Bunu gören de yok. Bu dunyaya bir erkeği memnun etmek icin gelmedim. Bu dunyaya daha fazla yorulmak, ustume sorumluluk ve yuk yuklensin diye de gelmedim. Bu dunyaya bir kere gelme hakkim var onu da mutlu ve hayatimda biri varsa da hayati paylasarak yasamak isterdim, istiyorum.

Bende insanim ama bu ulkede kadin olunca her yuk omuzlariniza bindiriliyor. Gunumuz modern kadininda yuku hayli fazla. Bu teklifle esime gitsem olmaz. Bu teklifi yuzune yapacak cesaretim de yok. Bir kadin olarak tedirginim acikcasi. Bu ulkede bir erkekten ayrilmak kolay degil biliyorsunuz ki. Nasil tepki verecegini kestiremiyorum.

O yuzden bu yaz herkesten gizli başka sehre tayin istemeyi dusunuyorum. Giderken de avukatı ayarlarim, davayi açar, avukatim muhatap olur diye dusunuyorum. Hem esimin hem ailelerin arasinda kalmamis olurum. Verecegi tepkiye her ihtimale karsi önlem olmus olur. Hani normalde karsilayabilir ama diger türlüsü de beni sıkıntıya sokar. Sizce dogru olur mu bu sekilde?

Boşanma davası acip ortaliktan kaybolmak istiyorum? Dogru olur mu bu?