Günden gune eriyorum ölüyorum
Elin tersiyle itiyorlar beni
Sesimi duyan benim elimden tutan olmamasi
Aglamalarin ve cabalarin ise yaramamasi
Inancinin ve gucunun yittigi yerdeyim
Ucurumun kisaca ölüme çok yakin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günden gune eriyorum ölüyorum
Elin tersiyle itiyorlar beni
Sesimi duyan benim elimden tutan olmamasi
Aglamalarin ve cabalarin ise yaramamasi
Inancinin ve gucunun yittigi yerdeyim
Ucurumun kisaca ölüme çok yakin...
Ergenlik dönemlerinde böyle bunalımlar olabilir bu dönemin geçmesini bekleyin hayat yaşamaya değer olumsuz düşünmeyi de bırakın pozitif olun insanlar öyle insanları sevmez dışlarlar herkes kendini iyi hissettirecek birini arar umut asla tükenmez iyimser ve neşeli olmaya odaklanın
Her insan belli dönemler geçiyor bu yaşadığın yerden gerçekten ve ben bunu çok ağır geçirdim çok iyi anlıyorum seni ama çare kapana kısılmış gibi durmak yerine harekete geçmen gerek kendine iyi gelen şeyleri yapman gerek
Peki yapamiyorsam bu imkansizsa
İmkansız diye bir şey yok sadece birinin elinden tutması lazım
Cok ihtiyacim var
Bak gerçekten yardımcı olmak isterim yaz bana hatta tanidigim bir piskolog var onun numarasını verim sans
Cevap
3Cevap
bundan ve bu hislerden kurtulmanın tek yolu kendi ayakların üzerinde durmak. kimseye ihtiyacı olmadan bu hayatta ayakta kalamayan her bireyin içinde bulunduğu durum
Bunu bende biliyorum ama bulundugum durum o kadar imkansiz ki. Keske anlatabilsem
konunun içeriğini bilmeden genel yorum yapabilirim ama çaba sarfedip çukurdan çıkan çok insan gördüm
İllaki bir anlayanın cıkar ama sen biraz değişik olabilirsin
Degisik oldugum dogrudur.
Yalnız değilsin birçok insan bunu yaşıyor. Tek fark bunu kabul etmekte. Zamanla bunu kabul etmeye başlayıp daha mantıklı adımlar atıyorsun.
O kadar zorki anlatsam anlatamam anlatsamda anlanmiyorum o kadar yorgun bitkinimki yasamam güc
Tükendiğin bu zamanlarda kendine vakit ayıracaksın, sevdiğin hoşlandığın şeyleri yapacaksın, belki tek başına dışarı cikacaksin, daha önceden sana keyif veren şeyleri yeniden yapmaya calisacaksin.
Mesela geçen gün spora gitsem mi diyordum bayağı karamsardim ama gittim orada bir iki sohbet muhabbet biraz da spordan sonra yeniden doğmuş gibi çıktım. Bazen istemeyerek yaptığın şeyler de sana mutluluk veriyor
Bu ben...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?