Güzeldi bence. Olgunlastim, her açıdan geliştim. Sağlığımla ilgili yeni şeyler keşfettim. İş yerinde de ilerlediğimi düşünüyorum. Bana iyi gelmeyen ama ısrarla tutulduğum her şeyi ve herkesi bıraktım. Farklı insanlarla daha derin ve anlamlı ilişkiler kurdum. Yoneticilerimle de ilişkilerimi geliştirdim, iletişime inanıyorum. Ve burada benim de yönetim kademesine ulaşabileceğimi, doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Geçen yıl işyerinde birinden hoslanmistim, sonra soğudum, o başka kızdan hoşlanıyormus meğer ama kız kabul etmedi. O sanki bana ilgili oldu biraz ama ben sogumustum. Şimdi sanki yeniden bir şeyler olabilir gibi hissediyorum. Şimdi de o biraz ilgiyi çekti sanki, kariyerine odaklandı. Birbirimize gelip gidiyor gibiyiz. Olsun artık olacağı varsa. 😅 Sanki olursa onunla evlenirim gibime geliyor.. böyle işte 2023'un ilk yarısı 😂😂 ne kadar çok sanki sanki sanki 😅😅😅 belki de ben öyle sanıyorum 😂😂
hayatımın geçiş yılı olarak görüyorum, kendimi dinlendirdiğim bazı düşüncelerle baş başa kaldığım ve geleceğim için kararlar verdiğim bi yıl, genel olarak nötr gidiyor
2023 benim için sıradan kötü gidiyor yani ne güzel ne de kötü her zaman olduğu gibi geriye dönüp baktığım zaman diğer yıllardan farkı olmayan sıradan ve normal bir yıl benim için 2022 de aynı geçmişti zaten bu yüzden de beklentim yok ama yine de yıl daha bitmedi devam ediyor bu yüzden de her an her şey olabilir beklemek gerekiyor bazen de..