Gündem 2023 nasıl gidiyor? Deryatazessi Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor bol zamlı sanki Güncellemeler+1 yıl Sorum süper soru oldu basıma bir iş gelmez umarım😅 2023 nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Kötü gidiyor tabi ki 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Geçen yıllardan tek bir farkı var her şey daha da ateş pahası 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 😂🤣 yıllarım fotokopiyle çoğaltılmış gibi her yılım aynı geçiyor 😂 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Gündem konusunda 389 cevap paylaştı. 22 den bir farkı yok şu an içinİlerde ne olur kim bile bilir. 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Hem bol zam var hemde rte bol bol para dağtıyor nasıl ödenecek bu paralar merak ediyorum 0 0 Yorumla
riwmax Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Keske 2023 hic gelmeseydi diyecegimiz yila girdik cumleten gecmis olsun 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Nazar değmesin.Hareketli, aksiyonlu, ……./ 0 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Bu daha fragman siz asıl filmi 2-3 ay sonra görün. 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kritik gidiyor. Her şeyin eşiği gibi bir yıl... 0 0 Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ne bekliyordun 😄 her sene kopyala yapıştır 0 0 Yorumla
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Daha yeni başlıyoruz sene sonu aç kalmazsak iyi 0 0 Yorumla
zonguldaksevdalısı Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl dört gün gecti bismillah dost 0 2 Yorumla Deryatazessi +1 yıl 4 gün geçti ama zamlar durmadan devam Yorumla zonguldaksevdalısı +1 yıl orası ayrı bı mevzu ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kötü gidiyor tabi ki
Bir öncekinden daha pahalı
Geçen yıllardan tek bir farkı var her şey daha da ateş pahası
😂🤣 yıllarım fotokopiyle çoğaltılmış gibi her yılım aynı geçiyor 😂
22 den bir farkı yok şu an için
İlerde ne olur kim bile bilir.
Hem bol zam var hemde rte bol bol para dağtıyor nasıl ödenecek bu paralar merak ediyorum
Keske 2023 hic gelmeseydi diyecegimiz yila girdik cumleten gecmis olsun
Aynı 2022 nin devamı gibi
Dün zama bile zam geldi 😂
Nazar değmesin.
Hareketli, aksiyonlu, ……./
Bu daha fragman siz asıl filmi 2-3 ay sonra görün.
Aynı hayat aynı şeyler
Kritik gidiyor. Her şeyin eşiği gibi bir yıl...
Ne bekliyordun 😄 her sene kopyala yapıştır
Daha yeni başlıyoruz sene sonu aç kalmazsak iyi
Umarım her şey çok güzel olur.
2022 ten bir farkı yok
iyi huzurlu ve sevişmeli
dört gün gecti bismillah dost
4 gün geçti ama zamlar durmadan devam
orası ayrı bı mevzu ya
Gitmiyor
Ayni kõtü
Hersey aynı sağlık olsun da gerisi boş
İdare eder şimdilik.