Ona oy vermeyen herkes için söylemiyorum. Ancak var bazı böyle faşist kafalılar. Ben elhamdülillah muslümanım sünniyim. Hayatımda hiç ne Chp ye ne de Kemal Kılıçdaroğlu na oy vermeyen biri olarak söylüyorum. Ancak adamın özellikle kürt olmasını hazmedemeyip alevi olmasını da malzeme olarak kullanıp ona çamur atıyorlar. Allah tan tek dileğim bu vatana bu millete hakkıyla kim hizmet edecekse o kazansın. Kime oy vereceğim konusunda da kararsızım şahsen bunu da dürüstçe söylüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar insan gibi fikrini düşüncesini paylaşan yorum yapan herkese teşekkürler. Kezbanlar ve kırolar yazmasın.
Bazı ırkçı faşist kafalılar sırf kürt olduğu için Kemal Kılıçdaroğlu na çamur atıp duruyor. Yalan mı?
İran'ın Horasan bölgesinden Selçuklu zamanında Anadolu'nun Türkleşmesini sağlayan Anadolu erenleri olarak belirtti kökenini
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu söylem onun yine de hangi ırktan olduğunu göstermez. Ona bakarsak Selçukluların Anadolu ya girmesinde dolayisiyla anadolu nun türkleşmesinde en çok etkili olan yine kürtlerdir. Tabi o zaman dava ırk davası değildi. Hak davasıydı. Müslümanlıkta birleştiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İran'ın Horasan bölgesinden Selçuklu zamanında Anadolu'nun Türkleşmesini sağlayan Anadolu erenleri olarak belirtti kökenini
Bu söylem onun yine de hangi ırktan olduğunu göstermez. Ona bakarsak Selçukluların Anadolu ya girmesinde dolayisiyla anadolu nun türkleşmesinde en çok etkili olan yine kürtlerdir. Tabi o zaman dava ırk davası değildi. Hak davasıydı. Müslümanlıkta birleştiler.
Bu arada kaynak varsa bizimle paylaşırsan seviniriz.
mecliste söyledi
Bu mu kaynak. Neyse ben açıklamamı yaptım sen anlamışsındır ne demek istediğimi.
Adamın kendi ağzından çıkıyor işte daha nasıl bi kaynak istiyon yaz youtube a çıkar Allah Allah
Sen sadece iddia ediyorsun. Kaynak atmıyorsun. Kaldı ki böyle bir söylem onun hangi ırka mensup olduğunu göstermez. Neyse ben buldum videoyu.
Peki onun bu söyleminden sen ne anlıyorsun yani sana göre hangi ırka mensup?
Alevi olduğuna göre kökeni horasan Türkmeni
Niye Horasan da sadece Türkmenler mi yaşıyor. Sadece Türkmenler de mi Alevi var. Sen nasıl bu sonuca vardın.
Alevilerin büyük çoğunluğu Türkmenmiş ordan bu sonuca vardım
Ama bu ispatlamaz yine. Bak kendin dedin büyük çoğunluğu diye. Demek ki başka ırktan aleviler de var.
Ne alaka kürt değil o
Ne peki
Tunceli li ama Kürt asıllı değil diye biliyorum
Sakın bana zaza maza muhabbeti yapma. Asıl kürtler zazalardır zaten.
Daha doğrusu 4 lehceden biri de zazacadır. Diğer ismiyle dımılki