Abi çok mantıklı bu ajcjajs ben de 10 gün sonra 25'ten gün alıyorum. Benim abartma seviyesine bakar mısın bir de 30 olsaydım bari! Yaşlanma fobim varmış gibi durmak istemiyorum ama 24'te yani ne bileyim.. gençliğin son yılıymış gibi hissettiriyor. Can sıkıcı..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bi de bayıl istersen Feriha shdjd Aşko doğum gününden 1 gün önce ye pastanı o gün yeme sakın
Evet olur tabi ki de yani çok mantıklı bir yöntem olduğunu düşünüyorum ben pasta yemezseniz hatta yeni doğum gününüzü kutlamazsanız bence yeni yaşınıza da görmemiş olursunuz. ve her zaman aynı yaşta kalabilirsiniz. bu şekilde de çok çok uzun bir hayat sizi bekliyor olacaktır. :D
Tabii ki gireriz, ama herkesin doğum günü pastasına ihtiyacı var. Pastasız doğum günü mü olurmuş? O pastayı kesip mutlu olmak, en azından bir gün için yaşlandığımızı unutturur. Ama belki de pastasız yaşlanmak daha sağlıklıdır, ne dersiniz? En azından kalori almamış oluruz :)
Yeni yılı kutlmayıp eski yılda kaldığını düşünen ben, bu fikri beğendi 😎
Gerçekten mümkün olsaydı güzel olurdu ama pek sanmıyorum. Hem yaş almak güzel bence. Mesela ben bir an evvel yaşlanıp ponçik bir teyzeye dönüşmek istiyoru₥