Arkadaşlar merhaba kuzenim dereden balık getirmiş ama balık çok büyük yani kocaman annem başta korktu sonra poşet getir koyalım dedi kuzenim gittikten sonra o balığı aldı götürdü çöp tenekesine attı. Neden böyle yaptı anlamadım açıkçası sizce annemin amacı ne. Neden böyle yaptı? Kuzenimi mi beğenmedi koca balığı mı? Ondan sonra diyor kızlarım evde kaldı kalırız tabiki :) siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annen kuzenini tanımıyo mu zaten? Ve kuzeninin neyini beğenmicek? Veee bu durumla evde kalmanın ne alakası var?
Allah akıl fikir versin
Ne bilim neden attı anlamadım
Valla bilemedim ama dere suyu kirli falan olduğu için olabilir mi hani çöptür kanalizasyondur vs.
Yo temiz su. Zaten babam da harktan getiriyordu
Kuzenininle bi derdi olacağını sanmam ondan su kirli mi diye sordum bi gidip sormayı denesene annene
Bu sefer de diyecek kes sesini. Kadın asla yemek yememizi istemiyor gerçekten göz darlığı yapıyor. Geçen gün de evde çerez yedim ona laf yapıyor yani aklım almıyor cidden
Ha durumlar karışık yani… Babanın getirdiğine de karışıyor muydu? Tek çözüm çerezini falan alıp parka banka gidip “gizlice” yemek gibi duruyor.
Takip ediyor bu sefer de onu yedin bunu yedin diye sjsjjs. Babam getirdiğinde yiyorduk güzel güzel pişiriyordu ama kaç gündür evdeyim boğazımdan bi şey geçmiyor yalnız kalınca beni çağırıyor diğer türlü bakıyorum komşularla yemek yiyor. Temizlik yapıyorum baştan tekrar siliyor benimle yarışıyor. Gerçekten bi anlam veremiyorum
O zaman yeni taktik bi bahane bulup evden çıkıp A101 e gidip hazır bir şeyler alıyosun, sonra çaktırmayacak arkanı kollayarak yiyebileceğin bi yere (ara sokak olur hafiften ormanlık olur) gidip karnını doyuruyosun çöplerini de fırlatıyosun etrafa (elinde falan görmesin) sonra da eve gidiyosun bitti ha tabii bahane bulma konusunda yaratıcılığını bilmiyorum ama iş yapar bence
Neden gizli gizli yiyeyim onu anlamıyorum yani. Masaya getiriyorum çerez indiriyorum onu yiyorum başlıyor bizden gizli yiyorsun tek başına yiyorsun demeye ya dedim ortaya koyuyorum gel sen de ye bu sefer de diyor ortaya koyuyorsun ama alsak laf edeceksin benim diye gerçekten bilmiyorum kafam çok karışık
Sen benim dediğimi yapsan daha iyi olur bence benim annem de öyle her şeye karışır, kendi paramla canım çektiği için aldığım şeye karışır komünist bi kafa yapısına sahipler tekrar diyorum benim yazdıklarıma harfiyen uyarsan bi sorun kalmaz bence ben de öyle yapıyorum çünkğ
Kanka ama bazen çalışmıyorum jdjjs
Evden yiyorum
Yedirmediği zamanlarda diyorum
Ne alaka bunla sizin evde kalmaniz
Evlenme olabilir yani alabilir diye
Çok garip
Anladım
Annene sormalısın
Sorayım da bağırsın demi yine. Koskoca balığı telef etti ah Allahım aaaahh sen yardım et
Annen yüzünden evde kalma gel şans ver bi bana 😄