Güncellemeler
+1 yıl
Ders çalışma arkadaşlarım whatsapp grubu açmışlar benide eklemişler grubun adı hedef tıp olması dışında sorun yok fjfmcmh
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sorularınızı hemen yanıtlayamayabilirim çünkü öğrenciyiz her dakika İnternet ortamında bulunamıyoruz şimdiden çok teşekkürler yorumlarınız için tekrardan cevaplayamazsam kusura bakmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktorun tipi mi olur
Ay cidden bunlar beni zorla doktor edecek birgün bak gör
O iş öyle kolay degil balım be
Kolay değil ama sürekli karşıma biryerlerden çıkıyor bu tıp hiç istemiyorum ama ben işin sonunda kesin sağlıkçı olacağım o yüzden kınamıyorum çok kutsal bir meslek ama ben sosyal medya, tiyatro ennn olmadı mühendis olurum tıp bana göre değil
Ne güzel işte doktor ol ABD ye kapağı at
Mühendis olup Abdye kapak atsam varya offf
Mühendis de iş yapar 😂
Bende mülteci olarak gelirim artık napalım 😂
Mülteci bile iyi fklflh ama ben Atamın bana (Türk gencine) emanet ettiği toprakları bırakamam ha giderim ama temelli değil ne demiş Mehmet Akif Ersoy "verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı."
Sen bu kafayla çok yaşamazsın 😂😂😂
Çok yaşayıp ne yapayım zaten kaliteli yaşayım yeter
Bu ülke ve kalite afkanlarla kaliteli yaşarsın merak etme 😂
Neyse ben ülkeme yararlı bir genç olmak için ders çalışmaya gidiyorum. Kendine iyi bak. Mülteci olarak gittiğin Abd'de karşılaşırız belki, ben ülkemi en güzel şekilde temsil ederken.
Bende oranın vatandaşı olacağım için kendi ülkemde seni agirlarim 😂
Mülteci değil göçmen olacaksın o zaman
Mülteci olarak gidip vatandaşlık alacağım
Ay lafa tuttun umarım gidersin ülkene. Seviyeli bir konuşmaydı teşekkürler Mülteci bey.
Rica ederim 😂
Peki seni Mülteci konumuna getiren etken nedir? Mültecinin tanımını, Göçmen ve sığınmacıyla olan ayrımını bunların tanımlarını bildiğini düşünüyor musun?
Geç gelmiş yazı ya
Tabi ki biliyorum ama bunun hakkında yorum yapmayacağım
O kadar kötü diyorsun duruma yani üzüldüm açıkçası neyse umarım gidersin ülkene. Kendine iyi bak.
İnşallah
gene sen fjwkqjs
@Chelsyy sen her yerde beni mi ariyorsun 😂
bilmiyorum dnwkfvaksj
@Chelsyy öyle görünüyor 😂😂😂
hfjsdhsjsha
Hangi Dr tipi
Bilmiyorum kimya hocası bile tıpçı olacaksın sen demişti 11. sınıfın başında
Peki senin düşüncen nedir istiyorsun Dr olmayı
Ben istemiyorum doktor olmak ama herşeyde karşıma çıkıyor herkes sen doktor olursun diyip duruyor tanıamdığım insanlar bile numeroloji vs baktırıyorum onlarda bile çıkıyor hayalim doktorluk değil ama sanki biryerlerde olacakmış gibi bir his var mesela sayısalcı olmakta yoktu hiç bir anda sayısal seçtim [sayısalım iyidir özellikle fiziği ve biyolojiyi matematiktede geometri hariç (bazı geometri konuları güzel ama üçgen, analitik geometri gibi) iyiyimdir.] bunların hepsi tesadüf olamaz diyorum bazen ama hiç istek yok içimde sağlıkçı olmak istemem daha çok pilot, yazılımcı falan olmak isterim.
Hayırlısı olsun canım
Amin hatta bugün babama söz verdim maalesef dr olacağıma dair çünkü annem yoğun bakımda istemesemde mecburum galiba sağlıkçı olmaya
Geçmiş olsun
Çok sağol bu soruyu sorduğum zaman annem yan odadaydı şimdi yoğun bakımda ben ise bir şey yapamıyorum ağlamaktan başka
Ağlama düzelir merak etme
yazın kötüdür
Yazım güzel
Demekki benziosun
Doktor tipi nedir ki ya fjkflh birde tek gözlük takınca oluyor ondan renkli lense geçiş yapacağım ışık hızıyla nxkfkgmg