Bir kadın düşünün gördüğünüz 100 kadını 100e katlar her anlamda ama şansı yok başka kadınlar aldatmazmı?

Annem diye değil okadar güzel okadar kültürlü bir kadındı yaşım 33 bu yaşıma kadar nice insanların annemin güzelliğini geçtim kültürüne hayran kaldığına şahit oldum. Ama öyle bir babam varki kimse annemin babamla nasıl evlendiğine inanamıyor. Annem sarışın güzel kültürlü harika bir kadın. Babam kürt esmer çirkin cahil anlayışsız robot gibi bir adam. Nice adamların annemde gözü kaldığına bile şahit oldum ama annem aynı zamanda aşırı sert erkek gibi bir kadın doğulular öyleyizdir biz evelallah tabii belli olmuyor her doğulu böyle değil. Babam için eğitimini yarıda bırakmış kendini babama adamış okulunu bitirmemiş bitirse türkiyenin önde gelen avukatlarından olurdu. Babam anneme çocuk doğurtup içerlerde kukumav kuşu yaptı annemi. Ne ihtyacını aldı ne gün yüzü gösterdi. Ağzında envayi çeşit yalan evine karşı böyle dışarda herkese iyi görünen biri ama annemin hayatını mahvetti aldattı dövdü aç açıkta bıraktı üstelik işi olduğu halde. Annemin parmağında yüzüğü hiç olmadı 1 2 defa altı onuda geri isteyip sattı yedi. Anneme bir çamaşır almaz eve harçlık bıraktığını hatırlamıyorum güya memur. Ben başka kadınlara bakıyorum annemin attığı tırnak etmezler tip desen yok kocaları el üstünde tutuyor altlarında araba. Buna rağmen kocalarını aldatıyolar çoğu. başka bir kadın olsa babam gibi namusuna sahip çıkmayan valla çocuğun her birini başka biryerden yapar. Bu hayat iyi ahlaklı insanlara neden adil değil

Bir kadın düşünün gördüğünüz 100 kadını 100e katlar her anlamda ama şansı yok başka kadınlar aldatmazmı?