Anneler günümüz kutlu olsun 🌺🌿🌺🌿🌺
Sizce anne mi önce gelir yoksa eş mi?
Anneler günümüz kutlu olsun 🌺🌿🌺🌿🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Annemin yeri ayrı eşim dediğim kadının yeri ayrı
Eşim olacak kadın benim gizli yanimdir saklı olanimdir, artık sensiz olmaz dediğimdir. Bu hayatta annem olamayacak ama onun dışında her şey olabilecek yegane kişidir.
Annem ise ayrı bir boyut ayrı bir kavramdır ikisi birbirine karışamaz.
Annenin yanında eş kim köpek sdasdfdf 😂 Şaka haaaa!! Randomdan anlamayan olursa diye smile de koydum ama yine de anlamayan olursa ya da coşan olursa diye açıklama yapayım dedim. 😄 İkisi de candır, anne candır, eş de annedir, değilse anne adayıdır, o da bir annenin evladıdır, ayırt etmek, taraf tutmak da doğru değildir. Ancak tabi çok ince bir çizgide anne yine eşten ayrılır, kandır, candır, baş tacıdır.
Annenin kutsallığı tartışılmaz. Burada hemfikiriz. Fakat anne her hali ile yoldaşımız yarenimiz olsada seçtiğimiz değildir. Biz onu değil o bizi tercih etti. Öte tarafta bakacak olursak esimizi biz tercih ediyoruz doğrusu yanlışı bizim kararımız. Kimimiz doğru kimimiz yanlış seçsek bile birinde sevgisi kadar hassas olamayız. Kafa karıştıracak bir yorum olsada anne bir başkadır. Anne varsa hayat güzel.
Erkeklere böyle soru mu sorulur? Soru değil Ateşten gömlek.
Ama Sorunun Cevabı basit.
Anne ile eş aynı Kulvarda değil. Aralarında öncelik seçimi olmaz.
Anne çocuğunu evlenene kadar yetiştirir.
Sonra başka bir hanıma emanet eder.
Anne ile yapılacak eş ile, eş ile yapılacak anne ile yapılmaz. O yüzden anne ve eş arasında öncelik yapmaya gerek yoktur.
Cevap
50Cevap
Benim için eş gelir. çünkü annemi sevmiyorum sevgisi de görmedim hiç bir zaman. bu yüzden de eşim olursa bir gün benim için her şeyden daha değerli olacaktır.
Tabi ki eş önce gelir. Anne bizi hayatımıza hazırlayan, bizi dünyaya getiren kutsal vsrlıktır ama eş bütğn hayatını iyisiyle kötüsüyle bir arada geçireceğün can yoldaşıdır.
Dipnot: anneler günü haftaya pazar :)
Anneler günün haftaya pazar olsugunu biliyorum gülüm haftaya seçim olduğu ixin burada ki sorular yorumlar hep siyaset üzerine olacağını tahmin ettiğim için bugün sakin bir şekilde soru sorup kutlamak istedim
Dip not : bunu belirttiğiniz teşekkürler 🤣
Duruma göre öncelik sırası değişebilir tabi. Ama ben erkeklerin hastalık seviyesinde anneye bağımlı olmasını özel hayat noktasında sağlıklı görmüyorum.%80 özeline öncelik verir akıllı adam evdeki huzur için..
Kesinlikle öyle bizim annelerimiz erkek çocuklarının büyüdüğünü ya da yuva kurduğunu kabullenmek istemiyor ya da oğluna kimseyi layık görmüyor erkeklerin çoğu da anne kuzusu oluyor bir duruşları olmuyor maalesef annsesi bırak özeline karışmayı bütün hayatına eşine yuvasına mudahale ediyor anneler o sınırı brlirleyemiyor ben bunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim ve yuvam yıkıldı oyuzden herkesin sevgisi farklıdır ama bu dengeyi sınırı da aşmamak gerekiyor aksi taktirde çocuğuna iyilik değil kötülük yapmış olursun
İçimden eşim gelir onunla hep beraber sin yatağa beraber giriyor sun ama uygulama da Anne önce gözüksün hem benim annem hem onun annesi için çünkü onlar yaşlandıkça çocuk ruhlu oluyor 😊 sağlıcakla kal güzel insan
Kesinlikle öyle ne kadar güzel ve net açıklamışsınız herkesin yeri ve değeri farklı oluyor ikisini de dengede tutmak ta tamamen erkeğin becerisine kalıyor... yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏🙏
Evlendikten sonra kendi ailen önce gelir tamam annedir eyvallah ama bir yerden sonra senin girdiğin kendi evin ve kapın var ve o içeride bekleyen kişi senin değer verdiğin kişi aradaki ayrımı bilmek lazım
👏👏👏👏
Bu arada annem olmadığı için başta o ayrımı da yapmam direk eşimi seçebilirim eşim annemde olur yeri gelir bana..
Bu durumda bir tarafı seçmek doğru olmaz. Ben her zaman gerçekleri görebilen ve anlayan birisiyim. Ben annemi canımdan çok seviyorum ama haksız olduğu bir konuda da eşimi ezdirecek değilim.
öncelikle Sizin isminizi çok görüyordum sayfalarda ama benim sorumda yorumunuzu görmekten onur duydum 🙋 yorumunuza gelicek olursak bu konuda vok hsklisinız hetkesin sevgiside degeride farklıdır eğer bir eşle anne sorun yasiyorsa bu erkeğin becerisizllkliğindendir dengeyi sağlayamadığından kaynaklanır. herkes yerini sınırını bilirse ve ona göre davranırsa hiç arada kalmaz sorunda yaşamazsınız kim haklı ise onun tarafını tutmak ve savunmak en sağlıkli yöntemdir herzaman annen haklı olamaz ya da eşiniz haklı olacak diye bir kavram yok aklı başında bir erkek bunu çok iyi gözlemler ve sorunu ortadan kaldırır önemli olan adaleti sağlayabilmektir bunu yapabilmekte her erkeğin harcı değildir oyuzden de gelin kaynana çatışması ülkemizin hala kanayan yarasıdır... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏🙏
Kesinlikle öyle yani bir tarafta sabit kalmak doğru değil. Önemli olan iki tarafıda kontrol edebilmek ve doğru adımlar atabilmek ve ben ikisini de eşdeğer şekilde sevebilirim. Sanmıyorum ki ileride eşim olacak kişi mesela annem ile sorun yaşasın çünkü benim annem arkadaş canlısı birisi ama kader tabi bu bakalım neler olacak hayatımızda. Ben teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için sağlıcakla kalın, iyi günler dilerim.
🙋🙋🙋🙋
Asıl ben teşekkür ederim genç adam 🙏 rabbim en güzelini değil en hayırlısını çıkarsın karşına inşallah her şey gönlünce olsun...🙏🙏
İncelikle senin ve tüm annelerin günü kutlarım aslında hiç birimiz annenin değerini tam olarak bilmiyoruz ve anlamıyoruz ne eş ne başka biri annenin yerini dolduramaz tutmaz
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 aslında evet annelerin kıymeti pek bilinmiyor genel olarak istisnalar hariç tabiki bugün annesini döven ya da aylarca aramayan insanlar var en garibi sevgilisini günde yuzkere arar naptın ne ettin ya da seni seviyorum vss der ama annesini bir gün arayıp ta anne nasılsın diye sormaya aciz yeni bir nesil var maalesef . ben şu an 32 yaşındayım iki çocuk annesiyim ama hala anneme çok düşkünümdür oda bana bu yaşta olmama rağmen bana hala çocuk gibi davranır ise gittinmi , iyimisin hava soğuk biryere çıkma ya da çocukları hasta etme öyle yapma böyle etme müdahale eder ya da birşeye kuzarsa birde fırça yerim 😂 çünkü karşılıksız seven tek kişi annecir ve ne kadar büyürsen büyü hep onların gözünde çocuk kalıyorsun bu yaşta olmama rağmen hala anbrmin sevgisine korumasına ihtiyaç duyuyorum oyuzden anneler iyi ki varlar rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah 🙏🙏 hepsine sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin 🙏
Anne!
Anneler günü bugün değil diye biliyorum hatun.
Senin de anneler günün kutlu olsun. 🌸🌸
Bugün değil zaten gülüm haftaya ama ben bugün bu paylaşımı yapmak istedim çünkü haftaya seçim var bütün sorular ya da yorumlar siyaset üzerine olacağını tahmin ettiğim için sakin sakin anneler gününü kutlamak istedim
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın bende senin annene sevgi ve saygılarımı gönderiyorum ✋✋ ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
Müstakbel kaynanana yani. ;P
🤗🤗
Annenin yanında anne önce gelir eşin yanında eş önce gelir. İkisi yan yana iken kendi canın önce gelir 😄
Annen mi benmi ertugrul diye sorarsa işte ozaman yandın 🤣
İyyy iki kadın arasında kalmak ne kadar kötü bir duygu
Alllah o kişinin sabır taşına dayanak yapmış insaalah
O kişi ki düşman ile cenk etse bu kadar yorulmazdi. En azından düşman bir ve amacı da bir. Hedefin belli. Ama 2 tane dost görünümlü ne idüğü belirsiz duygu topuna karşı mücadele etmek bilmedigin bir sahada bilmedigin bir düşmanla mücadele etmeye benziyor. Aklını okuamıyorsun hedef ne, nasıl hamle yapicak dediklerinden hangileri doğru
Herkes olması ve durması gereken yeri bilmeli. Ne eşim anneme nede annem eşime laf söyleyemez. Birisi Allah'ın emaneti birisi Kutsal bir varlık dengede tutmak lazım ama kötü birisi ile baş etmek veya uğraşmak adamı filozof eder
Eskiden Eşim derdim şimdi anladım ki Anadan hakikatli yar bulunmazmış...
Kesinlikle oyuzden derler ana gibi yar olmaz Bağdat gibi diyar olmaz diye ama hepsinin sevgisi de farklı tabiki onu dengede tutmak önemli
benı ıkısı arasında tercıh yapmaya kımse zorlayamaz.. yaptıranlada arayı acarım.. Biri benı doguran buyuten kadın dıgerı hayat esım sır saklamadıgım kadın..
Herzamna ve heryerde anneler çünkü o kadar kutsallarki dünyanın hiçbir şeyi onun yoklugunu dolduramaz ve kimse sizi onun kadar sevemez 🥰🥰
Yerine, zamanına, konusuna göre değişir. Çok genel bir soru olmuş.
Ikisininde yeri ayridir.🤣 şu araba calişmadimi halen
Sevgi dedigin kavram çok geniş ve çesitlidir anneye olan sevgiyle eşe olan sevgi farklidir ve yeri ayridir.
Onu 9 ay boyunca karnında taşıyan kadına saygı sevgi duymayan insan hayatındaki kadına da duymaz. Ama bu demek değildir ki onun sözünden çıkmasın kendi eşinden üstün tutsun.
Aslında böyle bir öncelik olmaz. Erkek açısından düşünürsek eş de bir annedir, kendisini doğuran da bir annedir. İki anne de kırılmamalı. Aralarında ayrım yapmak yerine ortayı bulmak her zaman iyidir.
eş önce gelir ömrümün sonuna kadar annem yanında olmayacak ama eşim yanında olacak
Eş önce gelmeli aynı yastıkta bi ömür geçirileceği için
Anam tabii ki, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.❤️💕
Bence asla ayrım olmamalı araya ayrılık sokulmamali her eş anne adayıdır. Her anne de zamanında eş di o yüzden kıymetini bilmek lazım 😊
Elbette Anne. Kadin bu yaşına kadar seni büyütmüş, evlendirmiş. Kaç ay karnında taksidi annen seni. Annen her an gidebilir. Yani var
Bence ikiside eştir anne evlat sahibidir este kendi evlatlarının sahibidir. İkisini birbirinden ayıramayız.
Sende öyle bir soru sordun ki kararsız kalıyor insan 😅 ikisi de çok değerli diyorum ayrım yapmaksızın
Çok net cevabı ANNE diyeceksin. Neden diyen olursa hadisi şerifte öyle geçiyor benim inancım bu Nokta diyeceksin.
İkiside iki farklı makam, nasıl aynı katagoride sıralayalım?
Eş tabiisi. Evlenilmiş artık anne evinden çıkılmış.
Bir eşi her zaman bulabilirsin ama Anneyi bulamazsın. Ama kişi evliyse orta yolu bulmalı :)
Herkes için öncelik annesi olmalı. Önce dünyaya getiren sonra dünyaya getirdiğini seven..
Eş önce gelir.
Haklılık haksızlık demiyorum..
Tabiki de karım , eşim önce gelir. Ailem umurumda değil pek
Ana önce gelir kocayı her zaman bulurum ama anam 1 tane
Annemle bazen anlaşamayız ama onu hiç kimseyle kıyaslayıp sevgi ölçmem, annem diyorum.
İkisinde farklı şeyler bir öncedir diye bişey yok ki
Her anne veya eş aynı değildir. Ama eşim olabilir bilmiyorum.
Evlendikten sonra eş gelir önce. Bu kafada olmayan da bir zahmet evlenmesin zaten
Tabikide anne ama iyiyse tabii ama eşimin yeri çok daha ayrı olur
Anne her zaman önce gelmeli. Anne olmasa kendisi de olmazdı bu yüzden eşden de önce gelmeli
e tabii ki eş anne diyenler evlenmeyip annesinin yanında dursun.
Anne oncr gelir hem erkek hem kadın iki tarafında bu konu açıldığı zaman anlayışlı olması gerek
İkisi arasında kıyas yapmak çok kötüdür bence ikisinin yeri çok ayrıdır eğer erkek eşiyle annesi arasında güzel olursa bence gelin kaynana değil kız anne olurlar burada en önemli rol erkekte örnek olarak erkek dedim
Anne eş bulunur anne bulunmaz
Önce ben. Delikanlıysa aksini söylesin.
Anne, tek o var zaten
Kiminle mutluysam o önceliklidir
Anne önce gelir
Evet doğru. Önce anne gelir.
Anne gelir tabi
önce anne gelir
MANTIKLI DUSUNUN
TWBIKI ANNE
TEK SOZ
BASKA BIR ES BULABİLİRSİNİZ AMA BASKA BIR ANNE BULAMAZSINIZ😊😊
Tabi ki ana
Kim derdiki serseristan ana kuzusu çıkacak😅😅
Ana kuzusu değilim ki. Babasının prensesiyim ben 😂
Yaaa şapşiksin😅 ne zaman tahta geçcen prens bey😅
Taht yok bizde ağanın eli öpülmez.
Pozitif kadını bildirimle rahatsız etmesek mi 🤔
He siz sadece lakap olarak kullanıyosunuz yani.. hayaller prenslik hayatlar mahalle çetesi😅 bi zahmet el öpme olmaz tabi çünkü onlar bir birini bıçaklıyolar😅😅
@GOKHANoturumactı estafurullah Gökhanım ne rahatsızlığı siz takılın pozitif kadın gelen yorumları okumakla meşgul 😂😂 sıkıntı yok 🙋🙋
Pardon abla af edersin😇😇😇😇
Pekte saygılı ya 😂😂
@QueenOfSea estafurullah gülüm hiç sıkıntı yok 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
önce anne tabiki
Yaa iki gözümün çiçeği yorum yazmış
nasılsın sultanimm
Yaa ben seni yoksun sandım
buralardayimm
Ertuğrul dün hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup " merhaba " dedim 🤣🤣
abowww tehlike ben tekim😂😂😂
Ne biliyim dün bir kayboldun ortadan bir daha görünmeyince ulann dedim adam benim aşkımdan kendini çöllere mi vurdu naptı dedim 🤣🤣🤣
Bu arada çok teşekkür iyiyim gülüm sen nasılsın napiyorsun 🙋 sana kocaman günaydın 🌺🌿😊🌼🌸💠🍁🌷💮💮🌹💦💮🌷💠🌸🌼🌿🌿🌺
😂😂😂 çöllere dustummm
bende iyiyim teşekkürler 🌷🌷🌷
Al işte olacağı buydu 😂 ben sana dedim yaklaşma bana toz olursun 😂 şimdi hangi çöldesin bakıyim sen mecnunum benim 😂😂
seni ariyommm😂😂😂 nerdesin 😂😂
Yanlış yerde arıyorsun Mecnun 😊😂 bu tarafa gel 😂 nerde olucam gonya Yolundayım gonya yolunda gonya 😊😂
tamam istikamet gonya yolu 😂😂😂
Ordan da İstanbul Güngörene gel Avrupa yakasına 😂😂 ben burada olucam
😂😂😂😂 direk gungorene dalayım ben 😂😂
Oda olur yolu fazla uzatmaya gerek yok sonuçta benzin yakıyor araba su yakmıyor ya şimdi gonyadan dolaşsan maaşı benzine basarsın artık 😂😂 geldisi gittisi derken atlet don kalırsın 😂 kıyamam sana 😂
o halde sende misafir kalırım artik 😂😂😂
Misafir ol gel bana börek ile kısır yaparım sana 😂 viskim , şarabın yok ama tavşan kanı çay demlerim sana 😂😂😂
Ahh Ertuğrul ahhh 😂
daha ne olsunn 😂😂
Bilmem daha ne olsun 🤣
. sen varsın yeter 😂😂
Yeter mi 😂 yeter de artar bile zalımmm 😂 senin varya yüreğini hoplatırımm 😂😂
Önce anne gelir eş 2. planda kalır ne demişler anne 1 tanedir yeri dolmaz
İlla birini diğerinden önde mi tutmamız gerekiyor? İkisinin de yeri ayrıdır.
Herkes için degisiyor
Üzerimde en çok kimin emeği varsa o.
Önce anne sonra eş gelir.
Oda soru mu tabiki anne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?