Tarih öğretmenim sürekli Atatürk'ü kötülüyor ne yapmalıyım?

12. Sınıfta okuyorum. Tarih öğretmenim konu Atatürk olmasa bile lafı döndürüp dolaştırıp Atatürk'e getiriyor ve onu kötülüyor. Atatürk'den alaycı bir şekilde "Rahmetli" diye bahsediyor, böyle demesinde sorun yok tabii ama o "Atatürk çoktan ölmüş" anlamında kullanıyor ve küçümseyici bir ifadeyle söylüyor. Ayrıca Atatürk'ün içki içmesinden, laikliği getirmesinden bahsederek onu kötülemeye çalışıyor. Hani dindar mı derseniz o da değil, bir keresinde üstü kapalı bir şekilde peygamber efendimize de kötü bir şey söylemeye çalıştı sanki. Padişahlar hakkında da saygısızca konuşuyor. Gerçekten bıktım! Öğrenciler de bir şey demiyor çünkü onlar da aynı kafadalar, galiba yaşadığım şehirdeki herkes onların kafasında tek Atatürkçü aile biziz diye düşünüyorum. O yüzden bunları anneme söylediğimde "Sen sadece dersi dinle boş ver onun söylediklerini" dedi. Gidip müdüre şikayet ettim ama belli ki müdür de aynı bkun lacivertiydi o da geçiştirdi beni. Hayır savcılığa gitsem ailem ne yaptın der başıma bela olur. Müdür zaten ne kafada olduğu belli. Derse girmesem diyorum ama ailemi ararlar. Okul değiştirmem de imkansız. Ne yapıcam arkadaşlar sizin aklınıza bir şey geliyor mu? Benim aklıma başka bir şey gelmiyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Aklıma bir şey geldi. Ona bir komplo kurup ben işin içinde olmadan (yani adım çıkmadan) görevden alınmasını sağlayamaz mıyım? Atatürk öğretmenlere bu kadar değer verirken bu amip beyinli öğretmen olmayı hak etmiyor
Tarih öğretmenim sürekli Atatürk'ü kötülüyor ne yapmalıyım?