Güncellemeler
+1 yıl
olay 3 gün önce oldu şu an bile her yerim titriyor günlerdir yemek yemiyorum... bunu kanıtlayabilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Nedenini soranlar olmuş kız lezbyenmiş... bende bilmiyordum
Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum detaya girmeden çok kısa anlatacağım evde kaldığım kız arkadaşım tarafından istsmara uğradım... gece yatağıma gelip uygunsuz hareketlerde bulundu karşı koyunca boğuşmaya başladık ancak gücüm ona yetmedi... eliyle kızlığımı bozdu... kadının kadına bunu yapması sonucu ceza alır mı ve bu durumu nasıl ispatlarım elimde kanıt yok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ceza alır ispat olursa ilk anda şikayet etsen kolaydı
ilk gun olsa elinde dnan kalırdı yinede git belli olmaz
tırnaklarında elinde dnan kalabilir ya da onun dna kalıntısı senin vucudunda
oha nasıl gücün yetmedi. bunu tek sefer mi yaptı? yapmaya devam ediyorsa kamera kaydına al
boğuştuğunuza göre vücudunda morluklar olmalı
Herkesin gücü bir değil dimi beyefendi bu nasıl bir soru? ? ben 1.52 boyunda birisiyim bunu yapan insan nüsvettes 1.75 var...
Evet morluj var?
sana bir şey yaptırdı mı oral sürtünme vs
o zaman şikayetçi ol morluk geçmeden
Kızlığını nası bozdu ya bunlar nası insanlar
Eliyle... kan geldi az miktarda ordan şüohe ediyorum
Eliyle ne kadar derine girdi ki hani belki bozulmamıştır iyi tarafından düşünmek istiyorum 😔
Hiç fdikrim yok... şikayet etsem ceza alır mı
Bildiğin parmağını içine mi soktu akıl alır gibi değil bu resmen tecavüz
İspat yok kamera falan ama boğuşma esnasında olan morluklar var omzumda
Kesinlikle et
kız lezbiyenmiş... evet aynen öyle yaptı : ( her tarafım titriyor hala
Şimdi zaten biri zorla bu tür şeylere magruz kaldığında maalesef ki onu kameraya alabilme imkanı olmaz gidip şikayetçi ol muayne olursun büyük ihtimalle kanıt zaten senin vücudun olur bu durumda
Üzülme umarım her şey düzelir sadece git şikayetci ol yanına kar kalmasın dediğim gibi muayenede her şey ortaya çıkar boğuşma izi vs en iyi kanıt bu olur:(
Tamam canım . morlukları kanıt olarak kullanacağım bu arada biri yazmış burada çok direndim ama gücüm yetmedi:(
zaten insan o an ki şokla ne yapacağını bilmiyor inan senj anliyorum direnirsin ama senden güçlü kuvvetliyse nereye kadar direnebilirsin ki
Ona gücüm yetmediği için kendimi suçlu hissediyorum Ben 1.52 boya 40 kilo bi kızım o kız 1.70 civarı var.. ona direnemedigim için suç bende mi?
Fiziksel özelliklerimize bakınca ona yeterince direnemem normal mi daha doğrusu öyle sorayım: (
Knk ispatlamak zor da bunu neden yaptı
Knka 3 gün önce olan olayı şahitin falan yoksa ispatlamak vs çok zor
Neden böyle yaptı
Lezbiyenmiş... bilmiyordum
Şuanda nerdesin
İspat edemezsin bunu ve geçmiş olsun
Asla kanıtlayamazsın bunu. Ev arkadaşı seçerken neden dikkatli olmadın
Kızın kendi cinsine ilgi duyduğunu nasıl bilebilirdim?
üstelik erkek arkadaşından da yeni ayrıldığını söylüyordu bana...
Yapacak bir şey yok artık çok geçmiş olsun
Bizde yedik
nasil bozdu ya kizligini
eliyle...
canini fazla sikma psikolojini bozarsin canim zaten kizlik cokda onemli bisey degil
Hemcinsim tarafından böyle olması...
Cevap Sahibi Kız kıza nasıl gücü yetmiyor ya anlamadığım o? Direnseynis keşke sonuna kadar?
İspatı zor