Daha kendini ifade etmeyi bilmiyorsun karşındakine laf soyluyorsun hem cahil konuşmayın bilmeyen bir insansın hemde arsızsin tatlım ki bunlari sana söyleyen çok olmuştur ama daha iki kelimeyi bir araya getirip kendini ifade edemiyorsun başkalarını mi anliycaksin bunu da anlamiycaksin ama olsun demiş bulunayım
Ne bileyim mesela şaşkın dalgın ezik birini düşün bir şey söylüyorsun ilk dediginde anlamıyor ikinci dediğinde anlıyor bir gittiği yeri ilk seferde ezberleyemiyor kavgada kendini yeterince savunamiyor ve biri bir şey sorduğunda heycan yapıyor söyleyeceği şeyi unutuyor bazen mesela
M al Gigi hiç birşeyden anlamiyorsa kafası pek çalışmıyorsa yine evlenebilir ve ya ev kiralayan olur tek yaşayabilir Ve kendi kararlarını kendi verebilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyleleri Kendileri gibileriyle olurlarsa ancak daha kolay olur onlar için, öteki türlü hem evlilik olmaz olsada yürümez
Niye evlilik olmasın öteki türlü
Yani akıllı biri IQ su düşük birini tercih edermi sence evlilik için?
Belli olmaz belki akillilardan çok çekmiştir edebilir ya da çok iyi kalplidir karşısındaki ve aşık olmuştur mümkün böyle seyler
IQsu düşük demek aptal demektir ve olur olsa bile zor yürür dedim zaten
Olmaz olsa da yürümez dedin
Canım anlamanda problem var galiba olursa da yürümez ve zor yürür demem hemen hemen aynı şey zaten takıldığın şey nedir tam olarak?
Senin anlatmanda problem var asıl 🤣🤣aynı şey değil olur olsa bile yürümez ile olmaz olsa bile yürümez (di) arasında fark var.
İhtimal taşıyan seçenekleri söyledim sana ama anlaşılan o ki IQsu düşük kişi sensin fazlasıyla belli ettin
Daha kendini ifade etmeyi bilmiyorsun karşındakine laf soyluyorsun hem cahil konuşmayın bilmeyen bir insansın hemde arsızsin tatlım ki bunlari sana söyleyen çok olmuştur ama daha iki kelimeyi bir araya getirip kendini ifade edemiyorsun başkalarını mi anliycaksin bunu da anlamiycaksin ama olsun demiş bulunayım
Evlilik hakkı herkesin var ama bence evlilik hakları olmalı ama çocuk doğurma olmamalı
Aklı dengesi bozuk olanlar ailelerinin rızası olmadan evlenemiyorlar
Engelin derecesine bağlı bu
burada çok var sen karar ver
Anladık mk
🤣🤣🤣🤣cevap ver o zaman bana sorma
Tabiki var kaç IQ bahsediyorsun melsa
Ne bileyim mesela şaşkın dalgın ezik birini düşün bir şey söylüyorsun ilk dediginde anlamıyor ikinci dediğinde anlıyor bir gittiği yeri ilk seferde ezberleyemiyor kavgada kendini yeterince savunamiyor ve biri bir şey sorduğunda heycan yapıyor söyleyeceği şeyi unutuyor bazen mesela
Bu sen misin
Sen cevap verir misin
Soruma
Bu düşük anlamına gelmiyor
Dhb diye bir hastalık var onu arastir
Ve bana emir kipi kullanmazsanız sevinirim
Küfürune küfürle cevap versem daha mı iyi olurdu senin için?
Araştıracağım teşekkürler
Hayir ben öyle bisey demedim ki
Anladık m k demişsin bende cevap ver o zaman bana sorma dedim
Hee sen oradasın daha orayı geçeli çok oldu be abim
Bu sen misin diye sordugun da da cevap verir misin soruma dedim cümlenin içinde misin olduğu için emir sayılmıyor değil de zaten
Oh ne güzel küfür et ama olmayan emir kipine alın oda iyiymiş be ablam
Ordan başka emir kipi olmadığı icin ordaydim
Sonradan fark ettim emir kipi olmadığını ama yazmis bulundum hatalıyım tamm
Özürdilerim
Bir tane cıkcık var aşağıda konuşmalarımızda bakar mısın sence kim hakkı
Sorun değil
Kan cık*
Hangisi o
O bir tane pembeli var ya cevap verenlerden o
Okudum
Sence ben mi yanlış anlamışım o cıkcık mi anlatmak istediği gibi anlatamamis
Ya senin IQ düşük olduğunu düşünmüyorum ama neden böyle bir soru sorduğuna anlam veremedim tam konuyu anlatırsan daha mantikli dusunebilirim
Sen doğru anlamışsın o. kivirmis sanki
Tabiki anlatırım ama şimdi acil yapmam gereken işler var bir kaç saat sonra yazsam olur mu
Nasil istersen
Niye evkenemesinler
M al Gigi hiç birşeyden anlamiyorsa kafası pek çalışmıyorsa yine evlenebilir ve ya ev kiralayan olur tek yaşayabilir Ve kendi kararlarını kendi verebilir mi?
Sen abazlaradan falanmı bahsediyon yoksa geçekden özürlü bireylerdenmi
Özürlü değil hayatı boş yaşayan m al gelip ma l gidenlerden
Hiç bişey hakkında bilgi sahibi olmayanlardan
Anladım cahil insanlar bilmiyorum bir şekilde yaşamayi başarabiliyorlar
Cahiller aklı dengesi bozuk sayılmıyor değil mi
Cahiller kendini zeki sanar çevremdede var 1 tane
Yukarda da bir tane kız var kendini zeki sanan gördün mü? 🤣🤣 Konuşmalara bir bakar mısın sence kim hakli
cesit cesit insan var iste dunyada