Eşim bosanmak istedi cesitli bahaneler önüme surerek. Bende onu sevsem de tek tarafli yürütemem diye dusunerek kabul ettim. Ama bu kararimdan pekte mutlu olmadigimi farkettim.
Ben bu evliligi bitirmek degil onarmak istiyorum. Ama esimden gerekli destegi alir miyim bilmiyorum. Kafasinda tamamen bitirmis olabilir bu durumda ne yapsam boş. Eger onunda acabası varsa onarmaya ikna edebilirim belki. Ozellikle benim kafama mahkemede dank etti. Baya üzüldüm, aglayacaktim neredeyse orada.
Oyle tamam bosanalim demek kadar kolay degilmis orada olmak. Hakimin erteleme kararından sonra rahatladim. Icime su serpildi.
Esime baktigimda tepkisi cok degismedi. Yani ne üzüldü ne de rahatlama gibi bir sey gormedim. Ama benim yuzume tokat gibi çarptı o mahkeme.
Zaten hakimler hemen boşamıyormuş galiba. Benim icin iyi oldu. Eşimi bu evlilige ısındırmam gerek. Benim icin bir forsat bu. Olmasa da denemek istiyorum. Neler yapabilirim sizce? Ortada benim bildigim aldatma vs yok bununda bilgisini vereyim. Gecimsizlik nedeniyle ciktik mahkemeye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer