Ailem devamlı konum istiyor ayda yılda bir çıkarım onda da aynı yere giderim sanaldan biri ile tanıştım bir yerde birşeyler içerken ödev yapıcaz ailem karşı cins ile arkadaş olmama karşı sizce kız arkadaşım (en yakin arkadaşım ismini verip) aynı yerde konum atarak sanaldan tanıştığım kişi ile buluşmak mantıklı mı çok tedirginim sonuçta yalan söylücem ama hiç arkadaşım yok bende birileri ile biseyler paylaşmak vakit geçirmek istiyorum sizce buluşmalı mıyım ama korkuyorum nedense ailem öğrenir falan diye
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyice tanımadan asla buluşma
Kalabalıkta oturup bir yerde biseyler içip ödev yapcaz benimle aynı yaşta vize ödevimi o yapmisti zaten nerde ne okuduğunu biliyorum sadece ailem öğrenir diye korkuyorum
Sonucu kötü olabilir
Neden
Erkek sonuçta.
Bizim aklımız önce uckurumuza çalışır
Biliyorum ama kalabalık bir yerde buluşucaz ödev için tenha bir yerde değil yinede dikkat ederim ben ailem öğrenir diye korkuyorum
Benimle aynı yaşta nerde ne okuduğunu falan biliyorum
Bir şekilde gel bırakayım arabayla falan der bir şeyler yapar aklını çeler, içeceğine bir şey katar, yolda takip eder tenhada kistirir illaki yapar bir şeyler.
Yok ben gidecem diyorsan bile. Yanlız gitme. Hatta istersen gel bir kaç tüyo vereyim.
İyide benimle aynı yaşta gerçekten yapar mı ki
Hiç affetmez
Tüyo ne verceksin
Nasıl olurda onu frenlersin
Anlamadım
O nu bu düşüncelerini nasıl dizginlersin
Uzak dururum tabiki engellerim bir daha asla konusmam
O amacına kavuştuktan sonra engelkesen ne olur
İyide kalabalıkta buluscaz ödev yapcaz ne yapabilir ki
Dedim ya bir süru şey yapabilir
Erkekler çok mu koti
Kötü*
Ben diyeceğimi dedim gerisi senin bileceğin iş
Ailem çok korumacı bide bu sitedekileri görüyorum bazen gece uyanıyorum ses duyuyorum ailem konuştuğum şeyleri dinliyor sanıyorum tv den ses gelse bile gece kalkıyorum titriyorum gerçek sanıyorum uyku haliyle elim ayağım birbirine dolanıyor rüyamda bu siteyi kullandığımı gördüklerini falan görüyorum neden oluyor bu
Kendini çok kasıyorsun.
Bu sitede yapmaman gereken bir şey yapmıyorsan sorun etme
Yapmamam gereken birşeyi yapmış olabilirim ama ileri boyut değil ufak ama travma oldu nasıl anlatabilirim bunu
Gel anlat diyorum naz ediyorsun
Neyi anlatayım
Ne istersen
Ne anlatmamı istiyosun anlamadim
Tamam bir şey yok unut gitsin.
İster gel ister gelme
Ne diyosun anlamıyorum
Boş ver
Peki
Ailenin bu siteyi telefonda girmesinden niye korkuyorsun
Bilmiyorum ki
O zaman görmelerini istemediğin bir şeyler yapıyorsun ya da yaptın burada
Evet yaptım
Ne yaptın öyle korkulacak
Ya biriyle sesli konuştuk ama normal konuştuk olayı farklı yere götürmeye çalıştı konuyu değiştim falan baktım olmadı en sonunda engelledim ya da çok ufak bir şekilde karşılık vermiş olabilirim mesaj olarak oda dokunma öpme falan çok ileri şeyler değil
Öyle nude ya da seksting falan yapmadım hiç
Buradan mı?
Bire bir yan yana mı
Buradan ya ya da instadan
Sanaldan yani yüz yüze değil
Sorun olmaz her kes yapıyor.
Yardım et napicam
T4k ip et gel diyorum gelmiyorsun.
Konu dışında çok ileti yolladım sende cevapladın sistem birazdan kaldırır bu soru başlığını. Belki benim hesabımda engel yer
İstek attim
Mantıksız
Neden
Yatakta bulabilirsin kendini
Ne alaka ya biseyler içip ödev yapcaz kalabalık bir tabi
nerden tanıştınız
Burdan
burdan kimseyle buluşma çok tehlikeli ne cisim olduğunu bilmiyorsun aman bide ailene yalan söylüyosun
İyide benimle aynı yaşta daha üniversite 1. sınıfım nerde ne okuduğunu biliyorum hatta vize ödevimi o yapmisti
Sadece ailem öğrenir diye korkuyorum
Abe mantıksız
Neden
Seni kaçırırlar belki hatta belki evlidir bekarim der hatta belki Organ mafyasi belki tacizci belki seri katil belki bebek yüzlü aranan biri bilemeyiz belki her gördüğü çiçeği koparan biri
Olm ne diyosun benimle aynı yaşta uni 1 deyiz vize ödevimi yapmıştı hatta
Peki
Riskli mi hala
Evet
Erkekler çok mu kötü
Hemde nasıl
İyi erkek yok mudur
Cok az bro ya hepsi kurt olmus
Ailem de çok korumacı bu sitedeki kişileri de görüyorum gerçekten korkuyorum
Ya neleri var hic sormayin ben nelerini gördüm ya
Ailem çok korumacı bide bu sitedekileri görüyorum bazen gece uyanıyorum ses duyuyorum ailem konuştuğum şeyleri dinliyor sanıyorum tv den ses gelse bile gece kalkıyorum titriyorum gerçek sanıyorum uyku haliyle elim ayağım birbirine dolanıyor rüyamda bu siteyi kullandığımı gördüklerini falan görüyorum neden oluyor bu
Kafayatakmaktan
Niye takıyorum iste
Takmamalisin
tehlikeli
Neden
tehlikeli işte kim bilir kim buluşacağın adam. dikkatli olman lazım
Benimle aynı yaşta ödev yapıcaz bilgisayardan kalabalıkta oturcaz yani ben ailem öğrenir diye korkuyorum
tanımadığın biri ailenden daha tehlikelidir
Tabiki ama ailem yalan söylediğimi anlarsa ben biterim
bitmezsin bir şey olmaz. ailenden korkup elin adamına güvenme. söyle ailene
Karşı cinsle arkadaş olmama karşı hele sanaldan tanıştığım biri ile asla
Ne adamı benimle aynı yaşta uni 1 deyiz
adam işte. üniversiteye gidiyor da hala adam denecek kıvamda değilse uzak dur zaten
Nasıl yani
neyse tamam. ben dedim diyeceğimi. ailene söylenmeyecek bir durumsa risklidir uzak dur.
İyide ailem baskıcı hem instadan tanışıp buluşan bissuru insan vaf
dediğim gibi diyeceğimi dedim.
Erkekler çok mu kötü
bir sürü kötü erkek var. senin kötü olanlardan birine denk gelmediğini bilmen zor.
bu sitede muzırlık yapıyorsun demek ki. utanıyorsun o yüzden
Ben bir şey yapmıyorum ama
valla bilemem. bana sanki bir iki çocukla sanal oynaşmalar falan olmuş gibi geldi. yoksa utanacak ne olsun bu sitede
Evet oldu ama eski baya nasıl atlatabilirim bumu travma oldu çünkü
bence atlatmaya çalıştığın için travma oluyor. atlatılması gereken bir şey değil mastürbasyon yapmak gibi düşün.
Ne yapıcam peki
hiç bir şey yapmayacaksın. bir şey yapılmasını gerektirecek bir şey yok ortada.
Böyle yapınca oluyo işte bir şey yapmam lazim
bir şey yapman gerektiğini düşününce oluyor. mastürbasyon yaptıktan sonra bir şey yapman gerekiyor mu. bunda niye gereksin
Aynı şey mi biri ile birşeyler paylaşıyorum ama travma oluyor
biri ile paylaşıyorum diye düşünme işte. gerçek bir şey paylaşmıyorsun. bir fantezi kuruyorsun. hayali arkadaş gibi düşün
Nasıl paylaşmıyorum karşımda biri var
karşında biri var ama gerçek değil. yani yaşadığın gerçek değil o da hayal kuruyor sen de.
geçti mi travman
Hayır geçmedi
Evet ama o kişi beni tanıyor anonim değilim en azından ismimi biliyor fotoğrafımı gördü
olsun canım yaşanan şey gerçek değil.
Değil ama travma oldu işte biri annemi aradığı zaman bile korkuyorum biri öğrenecek anneme anlatacak diye
olmaz öyle bir şey korkma.
Bana yardım et napcam
neyine yardım edeyim
Korkuyorum işte
ne yapabilirim ben bu konuda
Bilmem rahatlat işte beni korkuyorum tedirginim
benim bildiğim tek bir rahatlatma yöntemi var. onu da fiziksel olarak bir arada olmadan yapmam mümkün değil. sen başkasına başvur bence