AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çevrendeki insanları değiştiremezsin ama çevrendeki insanları değiştirebilirsin
hoşlandığım kşiyi sallıyorum da zorunlu arkadaşlıklar?
iyide sanane millletin partisinden senin tuttugun parti kusursuzmu sanki. hepsi aynı şeyin laciverti. onlar dert etmiyorda sen mi ediyorsun. onuda gectim sana chpliyim deseler yalandan ne değişcek?
hdpkk mı
a k p
hdpkk ile birlik olanlar dokunmuyor ama akp mi dokunuyor
@_Expendable o sırada hüda parla ittifak kuran Akp...
@Handenizzzqw :) Hüda par lı kimse var mı imralıda?
ya da kaç tane polisimizi askerimizi şehit etmiş bir hüdaparlı
kaç vatandaşımızın evladını kaçırıp dağa çıkarmış
kaç kızımızı kandırıp dağda tecavüz etmiş
kaç bebeği kundağında öldürmüş
@_Expendable Hizbullah terör örgütüyle bağlantısı var. Ama o onları terörist saymıyor? MHP daha önce bu terör örgütünü gömüyordu noldu da birden sustuu?
@Handenizzzqw bağlantıları neyle sabit?
Kardeşim bunu herkes biliyor ya senin tuttuğun parti de biliyor Allah aşkına neyse daha fazla konuşmayacağım
Malum özgür düşünce ortamı yok
hüdapar gayet islami terör
bölgede yaşayan kürt müslümanların kurduğu bir partiyi terörle yaftalamaktan başka bir şey değil.
sebep sonuç ilişkisinde 6-8 ekim olaylarının neticesinde selonun içeri atılmasının sebebidir hüdapar.
o dönem hüda par parti sorumluları öldürüldü , yasin börü kimdir mesela ve arkadaşları ;kurban eti dağıtan bir çocuk, annesi bacağındaki lekesinden tanıdı.
pkk yı aklamak için hüda parı terörle işkillendirmek yanlıştır. hdp nin binlerce kanıtı var pkk ile aynı olduğunu gösteren.
ayrıca islamda terör olmaz , terör islamı kendine paravan yapar.
Tamam kanka.
@Handenizzzqw gerçeklere tahammülünüz olsaydı eğer oturup karşılıklı konuşmak keyifli olurdu.
Ülke bitiyor haberiniz yok ya durumumuz çok kötü bunu neden olan insanları savunan insanların yanından geçmem. Ben bundan anlarım ki ülkenin batması hoşunuza gidiyor başka açıklaması olamaz yani
@Handenizzzqw bu sana göre , senin izlediğin dinlediğin savunduğun adamların söylediği bir şey. ben enflasyonun matematiksel bir hile olduğunu düşünüyorum. geçmişte bunu gördüm yaşadım.
ben ideolojimde maddi şeylere değer vermiyorum , milliyetçiyim ama ırkçı değilim.
ülke batmıyor buna emin ol. verdiğin neyin fiyatı yükseliyorsa seninde ücretin yükseliyor karşılığında. kaybettiğimiz tek değer bizim arada kaynayan zamanımız oluyor.
Ya sen şaka mısın? Sorun da bu zaten. Kazanç arttıkça zam geliyor
Ya ben dinlediğim ya da izlediğim adamlara göre yorum yapmıyorum görüyorum görüyorum. Ben soğanı Taneyle alıyorum ya sebze meyveleri taneyle alıyorum. Sen zenginsin herhalde o yüzden görmüyorsun herşeyi geçtim Maraşlı bir depremzede olarak bize yardıma gelmediler ya bizi ölüme terkettiler. Onca insan bagırır çağırırken ya da zamlardan enflasyon dan şikayetçiyken hiç mi duymadın onları? Bu kadar mı kapattın kendini?
ülke batmıyor mu insanlar en ufak ihtiyaçlarını zor karşılıyo eskiden alabildiğmiz çoğu şeyi alamıyoruz ne büyük paralar çalınıyo farkında değilsiniz sanırım. bi telefon alırken bi tane de devlete alıyosun. hwr şeyi geçtim çıkıp her gün halka hakaret ediyo böyle bi devlet adamı olabilir mi
@Handenizzzqw bunun tek sorumlusu sence yönetim şekli ya da yönetenler mi , ya da bu ülke üzerinden beslenen bit yavrularının oynadığı oyunlar mı. Bu fiyatlara zam geldi muhabbetinin müsebbibi ben değilim, bunlardı hepsini göz altına alıyorum dese kıyamet kopar. Yok özgürlük var vs vs muhabbetlerine döner. Herkes kendi tarafindan siyaset yapıyor. Zengin falan değilim, üstüne kredi ödüyorum, ve elden de borcum var , bankalara da var. Duymadım görmedim demedim. Yaşadığımız asrın felaketi olarak nitelendiriliyor dünyada. Dört bir yandan yardımcı olmak için geldi herkes. Yaşadığın ortamdan dolayı sen daha iyi bilirsin. Ama devlette bir insandır sonuçta. İlk andan itibaren işe girişti. Sen bilmezsin ama ben 99 depremini yaşadım. Dönemin başbakanı o zamanın gandhisiydi işte Bülent Ecevit. 3 gün sonra televizyonlara çıkıp deprem bölgesiyle iletişim kuramiyoruz demişti. Yardımcıları bile 03.02 saatinde olan depremi sabah haber vermişlerdi.
Ekonomide yaşadığımızda bir deprem , artçı sarsıntıları sürecek ama sonunda o kapak yerine oturacak. Tarihi bir bilseniz kronolojik olarak , ciddi söylüyorum vazgeçemezsiniz. Aman o günlere geri gitmeyelimde ne olursa olsun dersiniz. 1946 dan veri çoklu demokrasi var , o tarihten sonra CHP iktidara nasıl gelmiş ya da gelince ne yapmış bir araştır.
Bu ülke 2000 yılı öncesi neredeydi , ne yapıyordu? Hiç bunu düşündün mü?
Ne demişler cahil insanın yanında kitap gibi sessiz ol. O yüzden susuyorum
Ülkenin battığını işçi ve memura maaş veremediği zaman anlarsın. Bir tane böyle bir şey duydun mu? Maaş alamayan memur ya da işçi emekli gördün mü? Bu paralar çalınıyor lafı iftiradan başka bir şey değil. Eğer Kemal Kılıçdaroğlu ağzı ile konuşacaksan bir ona güvenme bence kendisi bile kanıt veremiyor. 418 milyar dolardan bahsediyor. Türkiye'nin Total varlığı zaten 750 milyar dolar civarında. Yani hiç bi şey bilmeyen insanları kandırıp ikna etmek için yapılan söylemler bunlar
@Handenizzzqw bu senin düşüncen? Kendini üstün görüyorsan da sana ne mezunusun bile demeyeceğim :) çünkü okumak cahilliği örter , eşeklik bakidir demiş atalarımız ❤️
Hemşireyim : )
@Handenizzzqw serumlar bitmiş hemşire hanım 🤗
Olabilir normaldir
Ne hngisi
chp mi?
bi malum parti var o da a k p
he tamam saten troll lüğüne yazdım