6 senelik iliskimde her sey cok iyiydi mutluyduk ama annesi asla beni rahat birakmadi oglunun yanında yemege davet eden kadın oglu olmayınca arkamdan soyle giyiniyor boyle giyiniyor diye laf ediyor cok dindar bir aile ve dar pantolon bile onun bu dindarligini tetikliyor su an ayrıyız 2 ay oldu ayrilmamizin sebebi annesi ona kendi begendigi kizi atiyor ve aksamında sehir disina kizin yanına gonderiyor ve benim eski sevgilim gidiyor annesi bana büyü yaptigini itiraf etti 3 4 ay hic uyuyamadım bu kadından nasi kurtulurum nanussuz kadin bal gibi cocuk yapmis valla vaz gecemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 sene ilişki mi olur ya? Evli insanlar bşr birlerini aldatırken siz neye güvendiniz bence çocuk da istemiyor alacağını almış senden başkasına bakıyor 6 sene de onla takılır ! Olan efendi insanlara olur ! Elden düşenler onları bulur ki Allah korusun efendi insanları sizin gibilerden
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen beklemeye devam et
Cevap sahibi+1 yıl👍🏽👍🏽
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem muhafazakar dinine bağlı hemde büyü yapıyor… kadın kendi inancıyla çelişiyor bir kişiyle evlendiğinde onun ailesi ile de evlenirsin senin giyimini sevdiğin adam biliyor sonuçta ondan çnce de böyle giyiniyordun seni böyle tanıdı böyle kabul etti ailesine bunu böyle söylesin ama ya da söylemesin hiç birleşmeyin bacım bu pis insanlarla yapamazsın hayatını mahvederler
00 Yorumla
Kendine biraz saygın olsun hemen vazgec çıkart hayatından. Oğlu da seni yeterince sevseydi karşılarında durup seni korurdu, onun bulduğu kızın yanına gitmezdi. Kendini toparla, kendine yakışır bi hayat sür. Aşırı dindar ama büyü yapıyor?
Lütfen uzaklaş o aileden.03 Yorumla
+1 yıl6 yıldır adamla konuştun sorun olmadı 6. yılın sonunda annesiyle tanıştın şimdi annesi seni istemiyor öylemi 6 yıl annesini görmeden falan sevdin sanırım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİstemiyorsa kendi karar verecek. yani annesini dinlemeyecek.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir erkek evlat kolay kolay ailesini karşısına alamaz bir başkası için. O bir başkası 6 yıllık sevgilisi olsa bile. Bu çok üzücü bi durum aslında, keşke seni kabul edebilseymiş ama gerçekten aile faktörü çok önemli bi şey. Senin ailen de bu çocuğu istememiş olsa nasıl davranırdın, neler yapardın bunları düşün ve ona göre bi karar ver. Sana boş ver ayrıl gibi canım saçma şeyler söylemek istemiyorum, ilişki senin, hayat senin ama gelecek de senin. İstikbalin ilişkinden daha önemli, büyü yapan bi kadının evladıyla ne kadar mutlu olabilirsin ki. Hayatını hiç etme lütfen, karşına daha iyileri gelir. Kaldı ki gelmese nolucak ki? İnsan kendi başına da yetinebilir, mutluluk pahalı bi şey değil. Karar tabi yine senin ama düşünmeni isterim bunların üzerine. Zamanla her şey gönlünce olsun 🤷🏻♂️🌸
10 Yorumla Kadının davranışları normal değil, o ilişkide durursan mutlu etmeyecektir seni. Kendi oğluda mutlu olmayacaktır sen olsanda olmasanda çünkü kadın her şeyi kendi açısından gören ve empati özelliği olmayan birisi. Bu konuların dindarlıkla alakası yok lakin fazla dindarlık insanları bunaltıp böyle bir yaşama itebilir. Uzak durmak ve yoluna bakmak gibisi yok, ben olsam özgürlüğün tadını çıkarırım.
22 Yorumla
+1 yılİslamiyet bu değil o kadının beyni dar. Ben tesettürlüyüm bende Pantolon giyiyorum emin ol o kadın sen tesettürlü olsan veya salaş giysen gene sana laf ederdi. Büyük ihtimalle kendi bulduğu bir kızla evlendirmek istiyor oğlunu. Sende yoluna bak emin ol daha hayırlısı daha iyisi çıkacaktır karşına. Evlendiğini düşün o kadın sana hayatı zindan eder
20 YorumlaOlan olmuş ki belki de senin için en hayırlısı budur
Çünkü böyle bir kadınla kayınvalide olarak ömür geçmez. Sevgiliyken bunları yapan evlenince neler yapardı kim bilir?
Hatta bak sevgilinde de iş yokmuş annesini dizginleyememiş ağzının payını verip ben bu kadını sevdim kendime yakıştırdım size ne diyememiş. Unutmaya çalış inan ki değmez 3 günlük dünyada kahır çekmeye00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdigin adam senin arkanda mı değilmi? İkincisi annesi büyü yaptırmış sa oğluna bunu söylemişse sana büyü yaptıgını yuh yani bu nasıl oglunu yönetiyor demektir. Üçüncüsü oglu yani sevdigin erkek ne dedi annesine karşılık verdimi? Onun tavrı şu olmalı: anne ben o kıźı seviyorum ve biz evelenecegiz. Beni zorla başka kızla evlendiremezsin. Ben evlenecegim sen degil.
00 Yorumla
+1 yılİş senin sevgılınde bıtıyor.. Hayatına bukadar mudahele ettırmemelıydı.. Anneler tamam hakkı odenmez ama herseyın herkesın bır sınırı var.. Ben sevdıgım kadını kımseye ezdırmem
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBi erkek istiyorsa bak ‘istiyorsa diyorum önünde kimse duramaz. Annesi, ailesi, osu, busu sadece bi bahane üzgünüm ama acı gerçekle seninde yüzleşmen lazım kaldı ki 6 sene uzun bi zaman evet ama kaç yıllık evli insanlarda ayrılıyor.
10 Yorumla
+1 yılBöylelerini boğmak lazım aynı benim kaynanm gibi şeytanmış sevgiliyken huzur vermiyorsa evlensen yuvanı yıkmaya çalışır ama işte arada sevgi var Allah yardımcın olsun
05 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumdayım sevgiliyken nişanlıyken gram huzur vermedi şimdi evlendik yine aynısı.
- +1 yıl
Bit gibi heryerdeler zaten madem böyle yapacaksın o zaman neden evlendiriyorsun oğlunu
- +1 yıl
Oğluna söz getiremedi işte. Allaha bıraktım ben elbet herkes yaptıklarının hesabını vericek
- +1 yıl
Aminnn en kısa zamanda inşallah
- +1 yıl
Amiinn
Allahim ya. Kadın kaç yaşında ki? Eninde sonunda o göçüp gidecek sadece siz bir birinizle kalacaksınız. Kulak asma hiç adamı seviyorsan.
04 Yorumla
+1 yılAnnesi bı yandan haklı, aile demekki muhafazakar ve tahrik edici giyinen birini aileye almak istemiyolar
09 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla açık giyinince tahrik oluyolar
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Benim ilerdeki karım pantolon giyebilir ama belinden bikaç santim aşağısı kapalı olmalı çünkü kalçası görününce benden başka kimse karıma tahrik olmasın
- +1 yıl
ya da siz her gördüğünüz kalçaya tahrik olmamalısınız?
- +1 yıl
Kalça tahrik edici bişey
- +1 yıl
kolço tohrok odoco boşoy
+1 yılMadem istemiyorsa sende ona gore giyineceksin hani seven katlanir ya demek cok da sevmiyormussun
010 Yorumla- +1 yıl
kimse kimse için giyim şeklini değiştirmek zorunda değil
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa seven yapar hani siz demiyor muydunuz yok cicek vermese sevmiyordur yok pesimden gelmese sevmiyordur iste giyim meselesinden bi farki yok bunun
- +1 yıl
Bu da sevmedeigi icim giymemis gerceklr aci
- +1 yıl
yoo demiyoruz çiçek vermek sevgi göstergesi değil göz boyama sadece
- +1 yıl
o mantıkla adamda onu o haliyle sevmemiş demek ki
- +1 yıl
sevmek değiştirmek demek değil git değişiğini bul o zaman
- +1 yıl
kimsenin hayatını maffetme
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa tamam insallah barisirlar ama ailesi onaylamadam bu mesele zor
+1 yılEğer bütün yaptıklarını, karakterini ona itiraf ettirebilirsen ve bunu da eski sevgiline gösterirsen, ortada sorun falan kalmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Anneci ise kusura bakma da başta başlamamalıydın. Anneci veya aşırı aileci olan hiçbir cins ile bir yola girilmez.
+1 yılAnnesi ile evlenmeyeksin ama şu büyücü tayfası ia başında mı, ama sende biraz alttan alsaydın oğlunu al fişi çek 🧸🌞
02 Yorumla- +1 yıl
🌞🧸 Allah korusun kimse ölmesin
- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılSizde aptallık ki 6 yıldır annesi ile tanışmamışsınız.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynisini bende yasadim, neler hissettigini iyi anliyorum. Cok agir imtihan ama yol ver. Askina, sevdigine sahip cikamayandan bi b*k olmaz. Kabullen ve önüne bak. Zararin neresinden dönersen kârdir. Öyle anakuzusu sünepeyle isin olmasin
10 Yorumla
+1 yılsevgilinde fırsat veriyor buna bi b0k olacağı yok kendini yetiştirememiş onun yetiştirdiğinden ne çıkar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Annesi bal gibi çocuk yapmış da seni tam yapamamışlarsa demek ki. Bal gibi çocuğa kraliçe arı gerek 😂
00 Yorumla
+1 yılBüyüyle bile sendeki aşkı öldürememiş. Ama oğlu anasının kuzusu... Bu ağzı süt kokan çocuklarda ne buluyorsunuz ki? Azıcık adam sevin adam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDindar ama buyu yaapiyor?
Ayni sey benim annemrde yapildi ( olum buyusu) yillardir sagligina kavusamiyor demem o ki boyle serefsizlerden uzak olun benim annem boyle bisey yapsa yuzune tukurur giderim yani.00 YorumlaAyrıl, aile mutlaka işin içinde oluyor. Seni istemeyen bir aile her zaman sorun çıkarır ve huzur kaçırır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Olay bitmiştir dagilabilirsiniz seni istemeyeni sen de de isteme annesi bahane olmuş istese bı şekilde kabul ettirirdi
00 Yorumla
+1 yılBaş tekmeyi gitsin artık oğlunu hangi skalaya göre kıyaslıyorsa o düzeyden kız baksın. Sen yoluna bak bacım.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm senin adına o kadın nasıl bir şeytan öyle belki de uzak durman daha iyi o aileden hayırlısı buymuş demekki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bir durum sevgilinin birsey yapması lazım annesiyle konuşması lazım eğer senin arkanda güçlü durabiliyorsa mücadele et durmuyorsa vazgeç
00 Yorumla
+1 yılBazı anneler böyle işte. Oğluna anneliğini göstermek için seçtikleri en yanlış yol.
03 Yorumla- +1 yıl
Oğluna haseti var ise acısını niçin senden çıkartıyor
Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. 6 sene boyunca nikah masasına oturtamamıssan bırak gıt
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhakkında hayırlısını iste. Sana acaba tarzını değiştirsen mi diyecektim ama büyü kelimesini okuyunca şaşırdım. :( dinimiz kesin bir şekilde büyüyü yasaklamıştır.
00 Yorumla
+1 yılAnasının her dediğini yapan erkek ne biliyim seni beğenmediğini 6 yıl sonunda mi oğluma soylemis?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla erkek olarak halledecek bu konuyu sorun sen değilsin hangi kız olsa oğlunu kıskanacak
00 Yorumla
+1 yılBu aileler çocuğunun mutluluğuna karışınca deliriyom ya kadın mı senle evleniyor da karışıyor sana
00 YorumlaBence ayrılmanız iyi olmuş. Sonuçta kişi ailesine lafını geçirememiş
00 Yorumla
+1 yılVay o...
Lanet olsun böylelerine
Erkek arkadaşında pisliğin önde gideniymiş00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ailesi yüzünden ayrıldım hep onları dinliyor buluşmamızi sorun yapıyorlar yüzük takmadik diye aileler tanıştı bayramda buluşalım dedik anneme söylesene diyor ben onun annesinden izin alacakmışim
00 YorumlaAnnesi için seni bırakan erkekten hayır gelmezdi zaten iyi olmuş boş ver..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim arkadasimda böyleydi baskasiyla evlendi cocugu birakip gitti baskasiyla mutlu birak gitsin hayir gelemz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla sana buyü yaptiysa günahi onun ayetel kursi oku 7 defa ama eski sevgilin niye gitmiski kizin yanina boş ver kendi yoluna bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarım bilgin olsun.
Başka bal tadına bakarsın.
Seni istemeyen kaynana var pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın annesine karşı senin yanında durmuyorsa, o ilişki çöptür.
Çaba karşılıklı olur, bu sorunum çözümünü sadece sen değil, erkek arkadaşınla birlikte düşünmelisiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam hoca hallederiz, sevgilinin adı birde annesinin adı lazım gerisi bende, yaz bana
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni ne anlamadim
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Annesi için sevdiğini bırakan yalan söyleyen dir... Yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılkanka bırak kaç git ya zatem çocuk seni sevse annesini dinleyip seni bırakmazdı sende daha vazgeçemiyorum diyorsun gurursuz musunuz anlamıyorum ki
00 YorumlaEğer ailesi erkeği etkilemiyor düşüncelerini, sana davranışlarını vs vs ozaman sorun yoktur bence. Sonunçta annesiyle evlenmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirakmalisin acilen ve kendine odaklanmalisin yeni bir iliskiye baslamalisin onu unutup. Cunku birlesseniz bile o annesini silemeyecek ve evlenseniz hep bir pürüz cikacak ikiniz de mutlu olamazsiniz o sekilde. Mantigini dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorsan dindarlar böyleleri dindarlığı baş kapatmak sanıyorlar ama ne büyü yapmaktan geri durmuş ne de karşısındakini hoşgoruyle karşılamayı bilmiş üstüne fitne cikarmis bulsun bakalım oğluna göre birini sanki kendi bulduğu çok düzgün olacak
00 YorumlaKurtulamazsınız, 6 senelik ilişkinizden kurtulun.
Ona bu durumu anlatın, o çare bulsun.
Eğer bulmazsa evlenirseniz daha çok çekersiniz.00 Yorumla
+1 yıl6 yildir nasil konusdumus sevgilin gerizeeekaliymis ayril boş ver
04 Yorumla- +1 yıl
Ozaman soylemelisin o seytani
- +1 yıl
En dogrusu
Zor bir şey çünkü annesi ama sana zarar verecek bir aile
00 YorumlaYuh artık ya annesi oğlunu kıskanıyordur başka açıklama bulamıyorum
00 YorumlaO zaman sende onlar gibi giyin ailenin istediği gibi ol.
00 YorumlaÖnce büyüyü bozdur sonrada sevdiğin kişinin doğru insan olup olmadığını sorgula
00 YorumlaBirlikte olsan mutlu olacağını sanıyorsan yanılıyorsun
00 Yorumlaannesinin istedigi kiza gidiyor noktasında konu kapaniyor.
00 Yorumlaayrıacaksın derhal ve başkasını bulacaksın
02 Yorumla
+1 yılHayırlısı deyip yoluna bakmalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 senede evlenmemisseniz bu saatten sonra o ilişkiden bişey çıkmaz unutursun zamanla
00 Yorumla
+1 yılSende annesini isteme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılSana değer vermeyene değer vermeyeceksin?
00 Yorumla Bir şekilde ikna etmeye çalışırdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsimdi bırakmazsan ömür boyu sürünürsün benden demesi :/
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?