Aile & Toplum Kız istemeyi saçma bulan tek ben miyim? Yani ne bileyim sanki mal alıyormuş gibi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yanlış konu etiketi bu nee😂😂😂 Kız istemeyi saçma bulan tek ben miyim? Yani ne bileyim sanki mal alıyormuş gibi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ahahah sanki şey gibi bizim oğlanın damızlık zamanı geldi de mikecek biri arioz sizin kiz da at gibi verinde biras bjnsin😁 0 0 Yorumla
Tmha1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yav para karşılığı istenmiyor ya yani bende bir çok adete karşıyım da bu da olsun bi zahmet 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Para dedin aklıma baslik parası geldi😊 Yorumla Tmha1 +1 yıl Yok yok ona karşıyız 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Tmha1 +1 yıl Seni ben alayım o zaman 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya😂😂 Yorumla Tmha1 +1 yıl İnsan bi yazardı be ayıp 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben öyle herkese hemen yazmam rahatsız olabilir diye Yorumla Tmha1 +1 yıl Hiç rahatsız olmam :) Yorumla
Luvstruckpuppy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Eveeeet düğün de bence çok saçma sırf insanlar eğlensin yemek yesin diye resmen 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı. Evlenmek saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ahahah sanki şey gibi bizim oğlanın damızlık zamanı geldi de mikecek biri arioz sizin kiz da at gibi verinde biras bjnsin😁
Yav para karşılığı istenmiyor ya yani bende bir çok adete karşıyım da bu da olsun bi zahmet
Para dedin aklıma baslik parası geldi😊
Yok yok ona karşıyız 😂
😂😂😂
Seni ben alayım o zaman 😂
Ya😂😂
İnsan bi yazardı be ayıp 😂
Ya ben öyle herkese hemen yazmam rahatsız olabilir diye
Hiç rahatsız olmam :)
Eveeeet düğün de bence çok saçma sırf insanlar eğlensin yemek yesin diye resmen
Evet saçma
Hahaha aşkı delirtti bizi
Evlenmek saçma