Kaç yaşında tek kalabilir? Okuldan gelince yalnız kalabilir mesela?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence liseye giden kalabilir gerekli şart ve kuralları ögretmek lazım.
Liseyi bırak, ortaokula giden birisi de evde tek kalamıyorsa vay onun haline
@ayyıldızgökyüzü Ortaokul daha küçük bir kere biri kapıya dayansa korkudan titreyip zırlar.
@ayyıldızgökyüzü bence de ortaokula giden de kalsın bi zahmet biz ilkokulda bile tek kalıyoduk ortaokul cocugu da aklı basında yani büyümüş
Şimdi ki zamanda hiç zannetmiyorum ama ne yapacağını bilen biriyse oladabilir.
@NusaybininMeleği ortaokul da o kadar küçük olmuyorsun, 5. sınıfa gidiyorsa belki kalamaz ama aetık 6. Sınıftan sonra evde birkaç saatliğine tek kalabilir. Ozellikkle zaten 7 ve 8 de net kalsın artık, büyümüş oluyor, neyin doğru neyin yanlış olduğunu çözer
@ayyıldızgökyüzü olabilir :))
Yok ya hani anane babane yakınsa mesela eve vs olabilir diye düşünüyorum
Öyleyse olur tabiii
@ayyıldızgökyüzü 5. sınıfta da kalır abartmayın o kadar 6. sınıfa giden birinin kaldıgını gormustum tek evde
@ayyıldızgökyüzü bikaç saat dediğiniz zaten okula gidecek mesela tam gün zaten kaç saat yalnız kalacak evde bütün gün yok ki evde
5. siniftaki cocuk yemek yapmayi beceremez. Nasıl evde duracak o çocuk aç falan, ekmek arası bişeyler yerse bilemem
Kardesin kac yasinda
@ayyıldızgökyüzü ya yemek nıye yapsın hazır evde olan yemekten yer
@ayyıldızgökyüzü kardeş mi? Benim mi
Yemek yapmayacak zaten ama ısımayı bile beceremez onu diyorum, sen kim için soruyosun bu soruyu onu bi açıklasan önce
@ayyıldızgökyüzü benim çocuğum var ikinci sınıfa başlıcak onun için sordum ikinci sınıf zaten tek duramaz da ama kaçıncı sınıfta tek durabilir
Anladım, 2. sınıf için çok küçük ya korkar evde bence ama sen çalışıyosan, çocuk okula gidip geliyosa 5. sınıftan itibaren durabilir, iyice öğretirsin sen ona şunu söyle bunu böyle yapacaksın falan diye, seni dinler usluca evinde oturur yemeğide sen yapıp, gideceksindir zaten ama ısıtma işini falan beceremez bence ocağa falan elletilmez
@ayyıldızgökyüzü yok 2. sınıf zaten küçük olmaz duramaz 3 bile küçük bence 3 e giderken duruyordum demiş birisi ama ya başında biri olcak ya ananesine vs gidecek
Ben ilkokul 3. Sınıftan beri hep yalnız kalıyordum
Sıkıntı yasadın mı zor olmadı mı
Yalnız kalmayı seviyordum. Okuldan gelirken abur cubur alıyordum kendimle parti yapıyordum svhdvxb bazen komşu çocuklarını çağırıyordum.
Geç geldikleri zamanlarda korkuyordum tabi, kapıyı açamadığım zamanlar oluyordu komşudan yardım alıyordum
Belki sen daha aklı başındaydın ama her çocuk öyle değil
2. sınıfta tek miydin peki
Hayır. 3. Sınıfa başlayacağı da annem çalışmaya başlamıştı mecbur yalnız kalıyordum. O zamana kadar hep annem oluyordu
Okula kendın mı gıdıp gelıyodun? Yürüyerek mi servisle mi?
Okul evin karşısındaydı yürüyordum
13 üstü sanırım
11 yaş kalamaz mı
Yani akıllı bir enikse kalır ama gene de biraz zor ya.
6 yas
6 yaş çok küçük değil mi evde yangın falan çıkar mazallah
Uzun süre kalamaz
11 yaşında kalabilir mi
Kalir yaa teledon bırakın bsiey olursa ara değil bence kalır