Sevgilimin ailesini ile tanışmadan, aileleri tanıştırmak ne kadar mantıklı?

Kız arkadaşıma evlenme teklifi ettim , sırada aileleri tanıştırmak var. O benim ailem ile olabildiğince icli dişli ancak ben onun kardeşi ile biraz görüşmem var ve ablası yaşadığımız şehire geldiğinde ablası ile tanismam var. Ancak annesini sadece 5 er dakika olmak üzere 2 defa gördüm. Ailelerimizi tanıştırmaya ve yaz sonunda söz nişan yapmayı düşünüyoruz. Ancak o benim annesiyle uzun soluklu en azından bir kez oturmadan direk aileleri tanıştırmak istiyor. Ancak en azından annesinin nasıl bir kadin olduğunu nasıl hal hareket tavırları olduğunu ögrenmek ve bunuda kendi aileme bildirmek istiyorum. Ailem benim her konuda arkamda, ata köylerimiz birbirine çok yakın. Ama köyüme hiç bir zaman gitmedim buyuklerimde çok uzun zamandır şehirde yaşıyor. Fakat onun direk aileleri tanıştırmak isteğine anlam veremedim. Bu konuda bana fikirde bulunabilir misiniz. (Bugün akşamki konuşmamızdi bu , sonuç olarak benim isteğime saygı duyduğunu ve ailesine bildiricegini söyledi ) (babasından bahsetmememin sebebi rahmetli oldu)

Sevgilimin ailesini ile tanışmadan, aileleri tanıştırmak ne kadar mantıklı?