sizce hangisi? sadece tek bir seçim hakkınız var elbette her ikisi bir arada olan tipler var ama nadir bu yüzden sadece tek bir tane.
tıpçı
entelektüel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sizce hangisi? sadece tek bir seçim hakkınız var elbette her ikisi bir arada olan tipler var ama nadir bu yüzden sadece tek bir tane.
ben seçimlerde mesleğe çok dikkat etmiyorum tıp okumuş olması değil, zeki bilgili kendini yetiştirmiş karakter kişilik olarak beni etkilemesi gerekir öncelikle, tabi ki entelektüel kız daha çok iz bırakır insanda daha anlaşılabilir..
Cevap
5Cevap
Tıpçıya tıpçı gider sjsj :D
tıpçılar biraz şey olur fen lisesinde okudum hiç etkiliyici değiller swhhh
Ben de öyle düşünüyordum ama tıptaki kızlar taş gibi
taş gibi değiller gördüm aşırı bakımlılar yeni nesil tıpçı kızlar biraz şey swhhhh hastaları yandı hahahahaa
Yani güzel olanları var onu diyim :D
ortalamalarını biliyorum çokta değil yeni nesilden kaynaklı dediğin şey okula değilde başka yere geliyormuşlar gibi giyiniyorlar bir de tıpın da o kadar önemi kalmadı sıralaması gittikçe ileriye taşınıyor iktidar değişirse de büyük ihtimalle mühendislik vb. mesleklere yönelim daha çok artar. bende bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ama cidden tıpçı kızlar aşırı... ve bilgisiz.
çok aşık olduğum bir çocuk var o tıpçı ondan sordum swhhhhhhhh unutamıyorum onu yaaa uffff ben entelektüel , güzel ve zeki bir kızım acaba sınıfındaki tıpçı kızlara şey yapar mı diye düşünüyorum
boyum 1.74 54 kilo model gibi derler var güzellik allah var ya unutamıyorum :(
Bilgisayar mühendisiyse o da olur en az tıpçı kadar gideri var sjsjs. Ayrıca tıp kıymetli bir alan lütfen bölümüme laf etme.
iyi bir yerde okuyorum iyi yerde okuyan bilgisayarcı her türlü tıptan daha iyi :) bölümün git gide yallah oluyor swhhh elden ayaktan düşüyor
Ben de iyi bir yerde okuyorum ancak iyi bir bilgisayar iyi bir tıpla denk olabilir ancak fazlası değil 😈
yoooooo bilgisayar mühendislerinin her yerde gideri var tıpçıların sadece amerika ve türkiye'de.
Almanya'ya kolayca çıkıyoruz. Ayrıca bilgisayar mühendisinin iş garantisi yok da şimdi meslek tartışacak değilim ancak fazla egolara girmişsin böyle olmaz :D
sıralamanız git gide kötüleşiyor türkiye de de en dandik bilgisayar bölümü üniversitesi bile tıpa yaklaşıyor yavaş yavaş swhhh
Bunun sebebi bilgisayar mühendisliğinin popüler olması ancak her moda gibi bu da bitecek.
almanya da sizi mültecilere veriyorlar iş imkanı mı yokk hahahahhhahahhahahahhahahhahha
sizi sadece almanya kabul eder diğer avrupa ülkeleri çok zor son cümlenden sonrada susuyorum memur kafalı , bilgisiz
Hangi üniversitedesin merak ettim bu kadar egon olduğuna göre iyi sıralama yaptın herhalde ancak karşındakinin kim olduğunu bilmeden konuşma :D
tıpta modaydı o da bitmiş demek ki sıralaması ileriye taşındığına göre ::(((( ayrıca gelişmiş ülkeler olduğu sürece asla mühendislik bitmez hele bilgisayar gittikçe daha fazla yan dallara ayrılıyor
Bu tıbbın biteceği anlamına gelmiyor her şey biter tıp bitmez :D yıllardır böyle.
top 3 üniversitelerden biri :) valla canım her şey biterse tıpta biter sonuçta elinizdeki cihazlar mühendisler sayesinde swhhhhh yani kalkıp hisserekte hastalıkları tespit edemezsiniz ahahhahhhahhha
Top 3 Koç, Boğaziçi ve Bilkent. Tebrikler o halde ancak bence o adamı unut kimse senin bu kibrinle uğraşamaz :D
ne yapayım ama her yerim , her şeyim top ahahahha model gibiyim , zekiyim , güzelim , entelektüel kapasitem oldukça yüksek.
swhhhh kibirli değilim angelic gibi kızım aslında.
o da ben de takıntı olmuş aslında onu elde etmem lazım ama kibrimden dolayı yaklaşamıyorum elde etsem aşkım da biter
Ben sadece uyardım nasıl davranacağını sen bilirsin.
ahhahhha başkasına aşığım aslında yurt dışında ülkeye girişi yasak önemli bir gazeteci :( yan yana gelmemiz uzun süreyi bulacağı için ayrıldık.
şimdi de buna taktım canım sıkılıyor eski sevgilisi tıpçıymış çirkin allah affetsin.
gururluyum da azıcık bunlar bana bazı şeyler yaşattılar lise de çok saf , melek kızdım benden canavar yarattılar yaaa ayyyyy sen de dedikodu yapılacak birine benziyorsun swhhh
Hayır dedikodu yapılacak biri değilim iyi günler size.
peki baybay swhhhhh her şey bitse de bölümü bitmeyen çocuk
Bölümümle dalga geçmezsen sevinirim.
tamam güzel tıpçı kızların yanında okuyan çocuk baybayy swhh
👍
Işini severek yapmalı insan
şıklarda yok ama zeki kız
zeki kız
Tıpcı olsun derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?