Sevgilimin babası evi sevgilimin üstüne yapmamı istiyor. Babam da kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 5 yıldır görüştüğüm kızla evlenmek için adımları attık babasıyla tanışmaya gittim ciddi niyetle babası yarısı senin yarısı kızımın üstünde eviniz olsun dedi düşündüğümde benim için ters bir durum olmadı kızı seviyorum 5 senelik ilişkimde bu kız bana aklınıza gelebilecek müge anlılık şeyler yapacak birisi değil naif zarif hayallerimin kadını babama bunu söyledigimde 20 yıllık emeğim 2 kardeşin daha var bu şekilde üzerine ev yapılması doğru değil sen tanıyorsun aşıksın ben bilmem kimdir nedir sen seviyorsun diye onay veriyorum dedi dahası ben ölmedim daha miras dagıtacak kadar geçin oturun evde istediğiniz kadar varıpta sizi cikaracak değilim ben öldüğmdede alın sizin olsun kardeşlerinle adil paylaştırıp dedi. Ki bende ortalama 20 k maaş ile memurum babasına bunuda söyledim ben arkamda kimseye ihtiyaç duymam dedim ev konusunda direniyor elimden bir şey gelmiyor kızda bende ortada kaldık sizce bu makul bı teklifimi Allah için yaşım 27 işimi anca elime aldım kimin evi var bu yaşta

Sevgilimin babası evi sevgilimin üstüne yapmamı istiyor. Babam da kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?