Düşünsene Oğlumuz Apo ile Kızımız Selo'nun düğününe davetlisiniz diye davetiye geliyor evinize 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akpliler sevinir işte otel odasında üçlü hortum şov yapmak zorunda kalmazlar okşanın müdavimide yaşadı iştee erkek çocuklarına tecavüz edip yargılanmayanlar da yaşadı.
Sapıklığın partisi olmaz. Resmiyeti hiç olmaz.
Onu chp gelirse şöyle olur diyip milletin yatak odasına kadar konuşanlara de
@afroditimsi CHP'yi karıştıran taciz silsilesine bir yenisi daha eklendi. CHP Kırıkkale Gençlik Kolları çalışanı N. E. Y.(31), İstanbul Ümraniye'de 17 yaşındaki İ. K.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Zanlının telefonunda çok sayıda erkek çocuğa ait çıplak görüntüler ve mesajlaşmalar çıktı. İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi, sanığı, 'Zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı', 'Şantaj', 'Kişiyi hürriyetinden yoksul kılma' ve 'Müstehcenlik' suçlarından toplam 20 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Bunlara da sen söyle bir zahmet
Niye söyliyim ceza almış zaten. Ceza almayıp görevine iade edilenleride gördük misal ayrıca chp çıkıpta uçkur müptezeli gibi konuşmalar yapmıyor farkındaysan milletin yatak odası ile kafayı bozanlar belli
Sorun ceza alması mı? CHP yapınca tepki vermeyenler, Akp yapınca ortalığı ayağa kaldırıyor. Suç suçtur. Kim yaparsa yapsın herkesin aynı tepkiyi vermesi lazım iken ama nedense sosyal medya fenomenleri ve ünlüler CHP nin sapıklıklarını hep görmezden geliyor.
Tam terside var. Chp yapınca ortalığı ayağa kaldıranlar trol ordusu ne hikmetse akp yapınca ve yargılanmayınca konuşmuyor bile. Üstüne yaa bak chpde de olmuş diyip sıvıyorlar. Cezası kesildiyse neyini konuşcaz ayrıca?
@afroditimsi o zaman bunları tartışalım hadi madem tarafsızsın. 1) CHP Artvin milletvekili Uğur Bayraktutan mavi tikli Twitter hesabından pedofili çocuk prnsu paylaştı. Sadece iki dakika sonra silip hesabım hackenlendi , ben değilim dedi konu kapandı fakat çalınan bir hesabı dünyanın en iyi hackerı bile gelse 10 dakikadan önce geri alamaz. Aynı hesaptan nasıl iki dakika içinde geri aldı? 2) CHP'li Tekirdağ Saray Belediyesi Başkan Danışmanı Savaş Korucuoğlu, stajyer kız öğrencileri taciz etti. En vahimi ise bu konu CHP Tekirdağ milletvekillerine iletilmesine rağmen söz konusu malum şahıs hakkında hiçbir işlem yapılmadı. 3) CHP Mudanya İlçe başkanı Hasan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği toplantıda garson kızı taciz etti. Hadise ilk başta örtbas edilmeye çalışıldı fakat alenen ortaya çıkınca gizlemeye çalışanlarda tepki göstermek zorunda kaldı. Bunlardan niye sizin haberiniz yok? Ben söyleyeyim kafanızı sadece muhalefet medyasına gömdüğünüz muhalefetten başka hiçbir medyayı takip etmediğiniz için. Dürüst olun sadece AKP değil tecavüzün her türlüsüne tepki gösterin. Özellikle bu ünlüler CHP yapınca gündem yaratmıyor ama AKP de olunca ortalık ayağa kalkıyor. Dürüstlük bu değildir
Şikayetçi ol o zaman madem bu kadar aşikar olaylar dönüyor aa oardonn ya konuşmak varken niye şikayet etsin akpliler dimi :) akplilerinkini de yaz madem biz muhalefet medyasından gözümüzü alamıyoruz ya sen ikisinide biliyorsundur. Ünlüler gündem yaratmıyor ki tivit atıyor gündemi trol ordusu yaratıyor genelde. Akp olunca ayağa kalkan yok uydurma hemen erişim engeli geliyor haberlere.
Anlamak istememek böyle bir şey. Konu AKP ya da CHP değil. Sizin partizanlık yapmanız. Tecavüzün her türlüsüne karşı olman gerekirken hâlâ gelmiş AKP yapınca diyorsun.
Ben chpyi hiç savunmadım akp yazınca sen ortaya attın direkt. Bunu git İstanbul sözleşmesinden tut sapıklara iyi hal indirimi veren af çıkaranlara söyle. Bana değil zira sapık kayıran ben değilim.
@afroditimsi"Akpliler sevinir işte otel odasında üçlü hortum şov yapmak zorunda kalmazlar" bunu diyen ebem zaten. Sadece AKP yapıyormuş gibi savunan sensin
Hayır. İç savaş çıkar