Tacizdir.
İltifattır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir kadına "seni seksi buluyorum" demek sadece utanç verici değil, aynı zamanda tamamen kabul edilemez bir davranıştır. Bu tür sözler sadece kadınların bedenleri üzerinde nesneleştirilmesine neden olur ve kadınları sadece fiziksel bir nesne olarak görmenin yanı sıra, aynı zamanda onları rahatsız eder ve rahatsız edici bir ortam yaratır. Bu yüzden, kadınlara karşı saygılı ve nazik olmalıyız ve böyle iltifatlar yerine, onların kişiliği, yetenekleri ve başarıları hakkında konuşmalıyız.
Kime dediğiniz önemli burada yoldan geçene derseniz evet suç ve tacizdir. arkadaşınıza diyorsanız aranızda geçen bir şey sevgili veya eş ise zaten her şeyi dersiniz iltifat anlamında Bu nedenle, bir kadına yönelik iltifatlar, kişinin öncelikle karşı tarafın rızasını alarak ve onu rahatsız etmeyecek şekilde ifade etmelidir Örneğin, "Güzel görünüyorsun" veya "Tarzın harika" gibi ifadeler, bir kadına iltifat etmenin daha uygun yollarıdır. Ancak, herhangi bir ifadenin taciz olarak kabul edilebileceği durumlar da vardır, bu nedenle karşı tarafın sınırlarına saygı duymak önemlidir.
'Seksi buluyorum' dan ziyade, sadece samimi olduğum birisiyse 'seni çekici buluyorum' demeyi tercih ederim. O da kendisinin bunu benden duymayı istediğini anladığımda olur. Bunun durup dururken söylenmesi iltifat etme anlamında pek hoş kaçmayabilir.
Seksi cinsellikle ilgili çekici demek herhangi bir kadına sana çekici geldiğini söylemek bence tacizdir bence sevgilinse veya daha da ciddi bir ilişkiniz varsa tabi ki de taciz olmaz ama sırwdan biri veya arkadaşa denmez. Sevgili olmadığın bir kadına bunu dersen seni ya tacizci olarak görür ya da ona y@vşadığını düşünür
Cevap
8Cevap
Taciz değil ya sacmalamayin. Seksi buluyorum deyip kadın istemediği halde üzerine yürüyüp dokunmaya çalışıyorsa o tacizdir. Ama normal seksi buluyorum diyebilir.
Bunu söylemek için o kadının sevgilisi veya eşi olmak lazım bence, öyle olsa bile bu kadının hoşuna gidiyor mu bakmak lazım aksi taciz olur
Seni istemeyen ya da aynı duygular içinde olmayan birine her zaman tacizdir ama eşine nişanlına 2 3 yıllık sevgiline bir iltifattir
Batı ülkelerinde seksisin diyince seviniyorlar onlarda iltifat gibi görülüyor. Doğu ülkelerinde taciz gibi algılanabilir
Bana göre ne söylediğinden çok, o şeyi nasıl söylediğin önemli. Ne zaman, nasıl sorularını bilmeden bu soruya cevap veremem 😌
Eğer kadın bunu iltifat olarak kabul ediyorsa iyi, yok sevmiyorsa taciz gibi görebilir ya da hoşnut olmayabilir.
İltifattır. Söyleniş şekline göre değişebilir niyet.
Aranızdaki samimiyet düzeyi önemli zira çok samimi değilseniz bu onu rahatsız edebilir.
Abi eşine veya sevgilene dersen normalde yabancıya denmez.
Samimiyete bağlı. Tanımadığım bir kadına dersem taciz olur.
Yakın bir kişiyse iltifat sayılabilir ancak yabancı biriyse tacize girebilir.
Karşı tarafın nasıl algıladığına, söyleyen kişinin kim olduğuna göre değişir bu durum.
Kadın Seksi bulunmaz, sexsi hissetirilir. Kendi kendini sexsi sansa ne olur ben sexsi bulmadıktan sonra. Hissettirerek bulduğumu göstermiş olurum. Egosu boyundan uzun kızların tribiyle uğraşmam
Kimin dediğin göre değişir
Seni çok seksi buluyorum.
🌹 teşekkür ederim. Ama ben kafadan attım tabi. 🤣
Görmeden ne önemi var ki zaten. 👍
Aralarındaki yakınlığa bağlı
türkiyede taciz olur :D
Gereksiz bir cümle sanki
Samimiyse iltifattir 👍
Benim hoşuma gider iltifat olarak kabul ederim
Hangi kadına söylediğine bağlı bence
Bunun kim olduğuna ve ne şekilde söylediğine bağlı
Bunu söyleyenin niyeti önemli