Aile & Toplum Ona küçük süprizler yapın demiş biri ev arkadaşımın çantasına 2 adet Jacobs koydum nasıl ama? CandyGirl28 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Onunda morali bozuk benimde , manita yok süprizi ona yaptm.:) hii, mutlu olmus icmis kahvesini☕ Ona küçük süprizler yapın demiş biri ev arkadaşımın çantasına 2 adet Jacobs koydum nasıl ama? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Bence çok güzel iyi yapmışsın kanka :) 1 2 Yorumla CandyGirl28 +1 yıl 😊napıyorsun knka naslsn u Barış_LonelyForever +1 yıl İyiyim kanka uykumu bekliyorum sen nasılsın :)
gonulsuzadamm Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 68% +1 yıl İnce bir düşünce bravo sana kaldı mı senin gibiler ya bana da yapsan keşke :) 1 0 Yorumla
sovalye98 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Sana ulaşmaya çalıştım ama mesaj kutusu kapalı sanırım 0 1 Yorumla CandyGirl28 +1 yıl Yoksun ki umursaan burada olurdun Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl güzel ince düşüncekaliteli kahve koymuşsunuz :) 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben çikolata koyardım jzbdb 1 2 Yorumla CandyGirl28 +1 yıl Onuda yapicam beee Yorumla Mehmetterece +1 yıl Yap yap 😂😂 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Banada koy 0 6 Yorumla CandyGirl28 +1 yıl Sey cinsiyetim musade etmez Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Kahve koy ay ne fesatsın Yorumla CandyGirl28 +1 yıl Istedigin kahve olsun☕😂 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Çükün olsa gelen geçene koyarsın sen ayol Yorumla CandyGirl28 +1 yıl Ask ve gelecek babnda kandrmadan isteyen herkese evet Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Ney hejd Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Aferin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence çok güzel iyi yapmışsın kanka :)
😊napıyorsun knka naslsn
İyiyim kanka uykumu bekliyorum sen nasılsın :)
İnce bir düşünce bravo sana kaldı mı senin gibiler ya bana da yapsan keşke :)
Sana ulaşmaya çalıştım ama mesaj kutusu kapalı sanırım
Yoksun ki umursaan burada olurdun
güzel ince düşünce
kaliteli kahve koymuşsunuz :)
Ben çikolata koyardım jzbdb
Onuda yapicam beee
Yap yap 😂😂
Meali: Yazıyorum..
Ecnebi isimler koyma Mahmood koy
Banada koy
Sey cinsiyetim musade etmez
Kahve koy ay ne fesatsın