Bir tane dayı beni bugün takip etti. Çalıştığım iş yeri dağlık bir alandaki lisede. Hafta sonu çalıştığım için de kimse yok. Dolmuştan indim önümde yürüyen dayı 2 kez yüzünü dönüp dönüp bana baktı sonra giriş kapısına oturdu ve benim içeri girmemle birlikte arkamdan gelmeye devam etti. Diğer iş arkadaslarim da henüz gelmediği için içeri de giremedim. 2 bina vardı 3. Bina bizim calistigimiz salondu dayı oraya kadar geldi bildiğiniz peşimden. Ben korkuyla sevgilimi aradım bağırarak merdivenlerden falan indim. Etrafta birisi olsa adamı söyleyecektim ama yoktu. Sonra diğer iş arkadaşım geldi beni öyle görünce noldu diye sordu anlattım adamın yanına gitmiş hâlâ lisenin bahcesindeymis. Kızı niye takip ediyorsun diye sormuş dilsiz numarası mi yaptı artık bilmiyorum konuşmamış. Dayı da 60 70 yaşlarında varmıştır yani. Gündüz vakti yaşandı olay çok korktum gerçekten hâlâ atlatamiyorum
Dayılar neden sapıklık peşinde?
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle dayıları gördükçe nasıl suçu günahı olmayan dayılara guvenebilelim? Otobüste yer ister bir de.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
30 yaş üstünü görünce midem bulanıyor artık.
Kaşınıyorlar. Böyle sapıkları 7/24 sopalamak lazım.
Kesinlikle. Etrafta kimse de yoktu çalıştığım yer şehrin dışında kalıyor. Ödüm koptu hâlâ etkisindeyim ağlıyorum
Bunlar yüzünden bir gün hapse gireceğim. Sırf medyada duyduklarımla bile sinir krizi geçiriyorum.
Gerçekten bu ülkede kadın olmak zormuş bir kez daha şahit olarak öğrendim ki kucuklukte de bu tür bir olay yaşadım kuzenim tarafından onu mu tetikledi bilmiyorum ama çok kötüyüm
Kuzeninizle ne oldu? Bir erkek sapkınsa onu lafla filan yola getiremez kimse. Deliyse tımarhaneye, değilse idama.
İstismar
Anlatacaksanız dinlemek isterim ne olduğunu.
Teşekkür ederim ama zaten şu an çok iyi değilim bir de onu dile getirmek beni daha çok etkiler ben atlattığımı düşünüyordum ama böyle bir olay sonucu bu kadar kötü olmamın başka bir sebebinin olabileceğini düşünmüyorum
Evet, bu yüzden daha hassassınız bu mevzulara. Ayrıca adli makamlara başvurdunuz mu?
Hayır çünkü bu yaşadığımı kimse bilmiyor sadece sevgilim biliyor
Böylelerini asacağımız günler de gelecek. Bu yüzden şeriat diyoruz.
Şeriat da bir çözüm değil bence. İdam geri getirilmeli. Cezalar caydırıcı değil bu yüzden ne yaparsam yapayım geri çıkacağım diyorlar. Hammurabi zamanındaki gibi olsa anca o zaman herkes empati yapabilir diye düşünüyorum
Zaten idamı da şeriata göre söyledim. Tecavüzde kelle gidecek. Asıp kesmeden sapıkları bastıramayız. Herkes ilimle yola gelmez, bazılarına şiddet gerekir.
Kesinlikle öyle...
Sanaldan taciz edip fotoğraf yollayanlar için de yaptırım olmalı. Neresinin fotoğrafını çektiyse orasını kesmek gerekir.
Doğru... Bizim antrenörümüz vardı öyle. Öğrencilerine atıyordu kendini
Allah lanet etsin böylelerine. Allah bunları kahhar sıfatıyla muameleye tabi kılsın. Katran içsinler, kendi kanlarını kussunlar...
Aminn
30 yaş üstü sıkıntı.
Ne diye takip edersin ki zaten?
😱 korkunç bir olay korku filminden bir sahne gibi
Kesinlikle öyleydi. Benim girdiğim salona gelmesi için 2 binayı geçmesi gerekiyordu ben fark ettim arkamdan geldiğini salon belki açıktır diye o tarafa gittim merdivenlerden inip bir süre sonra geri çıktım hâlâ orada mi diye baktım benim olduğum salonun önüne gelmiş. Çok kötüydü gerçekten 🥺
Verilmiş sadakanız varmış bir şey olmamış
Dayılar arasında var piskopatlar genç kızlar olgun erkek sever kafası 🤮
Çok şükür ama hâlâ çok kötüyüm. Bir daha oraya nasıl gideceğim bilmiyorum gerçekten
Olgun da abicim 60 70 yaşındaki dayı ben 23 yaşındayım. Ne alaka yani? Torunu yaşındaki insan da ona bakmaz
Biber gazı / Sopa ile gezmeniz iyi olur dövüş sanatları öğrenin faydası olur hem korkunuzu yenersiniz hemde kendinizi savunabilirsinzi
Taekwondo bransiyla uğraştım ama onu savunma sporu olarak görmüyorum. Biber gazı almayı düşünüyorum
Benim eski iş yerinde 18 yaşında kız vardı çalışan az çok sohbetiniz muhabbetimiz var neyse bir ara iş yerinde abiler dayılar arası muhabbet oldu vs dayının biri 50 küsür belki daha fazla genç kızlar olgun erkek sever muhabbeti açtı 😱🤮 ben şok oldum midemde bulandı ben utandım yerin dibine girmiş kadar oldum
Mau Tai / Judo / Tekvando / Karete /Güreş ne kadar dal bilirseniz o kadar iyi ben bile bu erkek halimle korkuyorum insanardan devir çok kötü kadın erkek dinlemiyorlar o yüzden tedbirli olmak gerek
Bu olgun erkek kavramı sadece yaş olarak algılanıyor bence gerçeği atıyorum 20 yaşında bir erkek vardır bir de erkek vardır. Birisi hâlâ ergen gibidir birisi de ergenliğini atlatmış olgun düşünen biridir ve biz bu erkeği severiz. Benim düşüncem bu. Yaşlı buruşuk dayiyla işim olmaz. Kendimi babam yaşındaki bir adamla düşününce bile midem bulanıyor o şeref yoksunları nasıl kendi kızı/torunu yaşındaki kızlara bakıyor ben ona şaşırıyorum. Yaşlandığını kabul et işte abi yaşlı buruşuk birisin artık. Gençliğinde ki baharı arama yani.
Haklısınız ne yazık ki asil Türk milletimiz ne hallere gelmiş ki biz kadınlar/erkekler kendimizi dedemiz yaşındaki insanlardan korumaya çalışır hâle gelmişiz...
İşte gelde ona anlat yolda geçerken bile fark ediyorum kızın arkasından bakıyorlar ben utanıyorum görünce
Onu bende görüyorum çarşaflı hanım ablalarimiza bile bakacak kadar şeref yoksunlari
Eskiden insanımız böyle miydi merak ediyorum
Düşün adam 50-60 var 14 bilemedin 18 yaşında kızlara bakıyor sırf giyimi yüzünden
Böyle değildir diye düşünüyorum açıkçası ya da halı altı yapılıyordu o yüzden biz temiz görüyor da olabiliriz
Sonra bir şey yapınca da öyle giyinmeseydi, o saatte orada ne işi vardı vs diye savunup aklaniyorlar. Ece Üner in dediği gibi hadi onlar açık giyindi, köpekler kuyruk salladı, sokaktaki direk ne yaptı? Direğe tecavüz eden insanımız var. Daha ne diyebiliriz?
Olabilir ama efendi temiz insanlarımızda vardı.
Birde hayvanlara taciz eden dayılar bir ara son moda olmuştu birinide apartman kapısına kadar takip etmişlerdi kız bağarmış dayıyı yakalamışlar haberde denk gelmişti galiba
Hadi onlar giyini sen gözünü başka yere çevirebiliyorsun niye bakıyorsun dimi
Eğer çevremde beni duyabilecek birisi olduğunu bilsem bagirirdim ama yoktu
Yapamazlar suçlu her zaman karşıdaki güçsüz olandır
Kadınlar çok çile çekiyorlar bu tarz insanlar yüzünden kendi halinde masum insanlarda piskolojisi bozuluyor
Allah bir daha yaşatmasın bu korkuyu bu anı hiçbir kadına çocuğa
Amin
Yaslilik iste birde zenginse her kadını paranin seyi sanıyorlar
Dayı beni tanımıyor yolda gördü peşimden lisenin bahçesine kadar geldi spor salonuna kadar. Ne yapacağımı bilemedim kimse de yoktu
Polisi ara
İş arkadasim geldi kaçtı zaten
Öyle bisey oldumu polisi aricaksin
Tutup serbest bırakacak
Olsun gözdağı
Bir şey yapmazdı diye düşünüyorum dolmuscu abide suç buluyorum okulun oraya kadar çıkması gerekiyordu yolu orasiydi ama çıkmadı. Zaten dolmuşlar müşteri olmadıktan sonra oraya da çıkmıyormuş. Beni aşağıda indirmesi bu olaya sebep oldu hakkımı helal etmiyorum
Haklısın
Yaşlılıkla pek alakası yok bir insan sapıksa sapıktır
60 70 yaşında belli, takip etti beni. İş arkadaşım gelmese tacize uğramış olabilirdim
Çünkü gençler dayıların yanında sönük kalıyor cinsellikte
Bildiğiniz sapik çıktı adam belki bana iş arkadaşım gelmese taciz girişiminde bulunacaktı
Biber gazı taşıyın lütfen
Almayı düşünüyorum bugünden sonra
İyi yaparsınız.
Bıçaklamak suçsuz yere hapse götürde nöbet gazı en iyisi.
Hatta deneme yapın evde ciddiyim.
Sapıklık çoğaldı her kadın taşımalı.
Sadece kadın değil erkeklere de musallat olan tipler var. Bilmiyorum en kısa zamanda almaya çalışacağım. Zaten geçici süreliğine oraya gitmiştik ikinci günden bu olayın yaşanması beni çok etkiledi 🥺
Psikolojik etkilenmeyin güçlü olup korkusuz olmak lazım iyi akşamlar
kades , kades, kades
canları cehenneme
Böylelerini ipe dizmek lazım
Dikkat et
Evet t