Babam beni evde istemediğini söyledi ne yapmalıyım?

Öncelikle hayatımda yaşanan bu tür olayları asla kimseye anlatmam ama artık çok güç duruma düştüm başka çarem olduğunu düşünüyorum çok yoruldum. Ben 18 yasinda yks ye hazirlanan bir öğrenciyim, babam din öğretmeni annem de ilahiyatçı. Asiri sağci ve katı müslüman bir ailenin büyük çocuğuyum. Dini inancım çok yok, ailemin zorlamasıyla ibadet ediyordum onu da bıraktım. Siyasi görüşüm ailemin ve tüm akrabalarımın görüslerinin tam tersinde. Evde kavga etmediğimiz bir gün yok. Her konuda kavga ediyoruz (aklınıza gelebilecek her konuda). Babamla yaklaşık 4-5 aydır konuşmuyoruz (o konuşmuyor). Yoksa ben de istemez miyim sıkı bir baba-oğul ilişkisi? Konuşmamasının sebebi namaz kılmamam, destekledikleri siyasi partiyi sevmemem ve hatta o partiye oy vermek istemediğimi söylemem; çok saçma bir şekilde Atatürk ve İsmet İnönü gibi kahramanları sevmem saygı göstermem gibi gibi... Ve son yaşadığımız siyasi tartışmada yakamdan tutup bir yandan kıyafetimi yırtarken bir yandan da tokat atıyordu ama karşılık veremedim, şok olmuştum. Kendimi geri çekince bana aynen şunları söyledi "seni bu evde artık istemiyorum, bir an önce git!" Karşılık olarak ben sana ne yaptım deyince " Siyasi görüşümüz zıt sen düşmanların tarafındasın, allaha ibadet etmezsin dinsiz bişey oldun, sen bizim ailemize değerlerimize terssin. O kitaplar, ve o lanet telefonun beynini yıkadı biz ne dediysek tersini söyledin yeter artık" dedi. Evden de gidemiyorum çünkü muhtacım! Durmadan her gün ailenizle kavga ettiğinizi ve kafa dağıtmak için bile dışarı çıkamadığınızı düşünün! Çok zor durumdayım gerçekten çok yoruldum. Ne yapmalıyım bana lütfen yardımcı olun. Buraya kadar zaman ayırıp okuduysanız gerçekten teşekkür ederim!

Babam beni evde istemediğini söyledi ne yapmalıyım?