Avrupa da çok ırkçılık var fazla olacağını tahmin etmemiştim insanın moralini alt üst ediyorlar Wat ile gidip kalıcı olmayı düşünüyorum
Mantıklı
Mantıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Avrupa da çok ırkçılık var fazla olacağını tahmin etmemiştim insanın moralini alt üst ediyorlar Wat ile gidip kalıcı olmayı düşünüyorum
ABD'ye göç etmek, kişisel tercihler ve hedefler göz önünde bulundurulduğunda mantıklı olabilir veya olmayabilir. Bazı kişiler için, ABD'de daha iyi iş fırsatları, eğitim, yaşam standartları, özgürlükler veya diğer fırsatlar sunabilir. Ancak, ABD'ye göç etmek, bazı zorlukları da beraberinde getirebilir, örneğin yüksek yaşam maliyetleri, kültür şoku, dil engeli ve diğer adaptasyon zorlukları.
Yaşam maliyetleri her yer de yükseldi ABD de uniler çok pahalı o sıkıntı ingilizce kolay bir dil zaten biliyorum o problem olmaz. Değerli yorumun için teşekkür ederim.
İspanya , Finlandiya, İsveç gibi ülkelere gitsene
İskandinavya aklımda var
Benimde gitmek istediğim yerlerden biri
Ama tabii ki önce gezip görmek lazım karar öyle verilmeli
Tabi ki şu an araştırıp dıştan gördüğüme göre söylüyorum
ABD ayrı Avrupa ayrı ABD. De siyahi ebyaz catısması olan yerler var suç oranı yüksek yerler var ırkcılar Avrupa'dan daha fazla insan ayrımı yapan Amerikan sağcıları var Avrupa bu kadar Avrupa'ya zor gidersin ama sonra ön yargı azalır ve Avrupa insanıda ülkeside. Amerika'dan daha yaşanılabilir
Amerikalılar aptal oluyor şu an zaten Avrupa da yaşıyorum soruyu ondan sordum
Gayet mantıklı bir kere
Bence de tek sıkıntı silahlanma
Evsizler de bi sıkıntı da seni mı vurcaklar sanki
O ucube varlıklardan korkmuyorum sadece endişem pisi pisine olay çıkması
Teşekkür ederim iyi günler
Cevap
0Cevap
aa avrupalılar zekidir ve ırkçıdır. sne de ırkçı olsaydın avrupa gibi gelişirdin. ama bunu anlayacak kafa da yok bizde
Aynen zekidir çoğu malın önde gideni
evet o yüzden onların ülkelerine kaçıyorsunz. asıl mal olanlar amerikalılar. toplama kampı bir ülke ve tüm gelişimini avrupadan şurdan burdan aldığı beyin göçüne borçlu
ABD zaten göç ile oluşmuş bir ülke. Ülkelerine gitmemin sebebi eğitim alanında ve refah alanında iyiler Doğu Avrupa bir bk çukuru
Mantıklı
Thanks
Mantıksız
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?