Atatürk'e ateist diyenler bu fotoğrafa bakarsanız iyi olur :) https://i.hizliresim.com/4RNQJL.jpg
Cevabın nedir?
Cehaletleri ile baş başa kalsınlar diyorum, dinsiz bile olsa bu dine ve inanan insanlara önem vermediğini göstermiyor. Din adına yaptığı çok şey var, görmek isteyen görüyor. Görmeyenlerde ancak ilkokul 8. sınıf bilgisiyle entelektüel görünümler vermeye çalışıyor yazık ki ne yazık. Herkese her şeye saygılı olmayı söyleyen kişiler car car şöyleydi böyleydi diyor sonra, e hani saygı ve bilgi nerede, komik misiniz acaba?
''"Din, lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur. Yalnız şurası var ki din, Allah ile kul arasındaki bağlılıktır." Mustafa Kemal Atatürk.
''Diyanet İşleri Başkanlığı, 3 Mart 1924 tarihinde Şeriye ve Evkaf Vekaletinin yerine kurulan, İslam dininin inançları, ibadet ve ahlâk esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmekle görevli kurumdur. Mustafa Kemal Atatürk'ün emriyle 429 sayılı kanunla Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığına bağlı bir teşkilat olarak kurulmuştur.'' Vikipedi.
Kurulmasında katkısı olduğu camiiler; Paris camii, Tokyo Camii, Aşağı Camii,
Edirne Selimiye Camiide ise resimleri vardır, orayı ziyaret ettiğini biliyoruz.
Kaldı ki yarın 10 Kasım, Ruhu şad olsun diyelim son olarak.
Hadiyin iyi günler.122 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok gzel çıkmışsn canım annenlere slm.
Yahu ne alakası var, ben de ateistim ama ihtiyarlar arada iftara vs çağırdığında dua ediyorlar. Ben de uyum sağlamak için ellerimi kaldırıyorum aynı şekilde. Hatta türbede türbanlı fotografim bile var.90 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Din kişiyle Allah arasındadır. Kimse kimseye dinsiz deme hakkına sahip değildir. Kimsenin içinde inandığını bilmemiz mümkün değildir. Fakat sen bu resim üzerinden gidersen, Atatürk'ün kutsal kitaplar hakkında ki "Gökten indiği sanılan kitaplar" ibaresiyle sana gelirler. Dediğim gibi bu tartışmalar yersiz ve anlamsızdır. Hangi dine mensup olduğu da kimseyi ilgilendirmez.
*iç ses* Müslümandı ve ya değildi, sonuç olarak müslümanlığa saygılıydı.00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılMustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in çocuklarıyız. Başkaları ne çocuğu bizi alakadar etmez.
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtatürk'e dinsiz diyenler,
bugünün tarikatçı ve şeriat yanlısı insanların olması aslında tesadüf değildir.
Cumhuriyetin ilanından bir yıl sonra İlahiyat fakültelerini açıp, bu ülkede ilim irfan sahibi nitelikli din adamlarının yetişmesini istemesi işlerine gelmez,
Kendi cebinden ödediği para ile Japonya'nın ilk camisini yaptırmasını, bu sayede en erken ezanın kendi yaptırdığı camiden okunduğunu, bilmezler.
Akla ve mantığa en uygun din islam dinidir. Bundan dolayı son din olmuştur dediğini, insanlar daha iyi anlasın, inançları daha da pekişsin diye Elmalılı Hamdi Yazr a bizzat görevlendirerek Türkçe mealini yazdırdığını umursamazlar.
İnancı olmayan bir millet ayakta duramaz dediğini, Hz. Muhammed gelmiş geçmiş en ulu ve büyük insan olduğunu dile getirdiğine inanmak istemezler.
Çünkü bu işlerine gelmez.
Neden mi?
Çünkü cennetten para ile arsa satanlar, başı açık kızı cayır cayır yakma fetvası verenler (Bknz: İstanbul Fatih olayı) daha kıymetli ve önemlidir onlar için.30 YorumlaAyrıca TBMM açılırken binanın önünde kurban kesilmiştir :) Atatürk dinsiz değildir. Başörtüye karşı da değildir. Sadece isteyen başını açabilir demiştir. Kapalı bir ATATÜRKÇÜYÜM ! buradan bana "sen Atatürkçü olamazsı" diyenlere duyurulur
109 Yorumla- +1 yıl
Boynunu kapat ilk önce kardeşim...
- +1 yıl
İlk olarak benim hiçbir zaman Atatürke bir lafım olmadı, olmazda seviyorum. Fakat kapalılıkta bir adap vardır. Boynunu açıp kafanı kapatacaksan boşuna kapanma.
- +1 yıl
Sen iskilipli atıf hocayı ve erzurumlu şalcı bacı yı bir araştır
- +1 yıl
l*n geri zekalı araştır atatürk cumhurbaşkanı olana kadar dindardı oy toplamak için yani kurbanda kestirdi evet ama seçildikten sonra ezanı baş örtüsünü diger dilleride hem çok iyi biri olsaydı sait nursi ona karşı çıkmazdı bide araştır zilan katliamını dersim katliamını kim yapmış unutma antepte chp genel evini açarkende kurban kesti araştır sayın çok bilmiş dinsizlet için din fırsay ve göz boyamadır
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk'ü savunduğunu göstermek istiyorsun anlıyorum ama onu burada yorumlatmaya hiç hakkın yok kimseye düşmemiş onun dinini sorgulamak sana bile. Böyle bir liderin dinini sorgulamak hiçbirimizin haddine değil lütfen bir daha böyle sorular sorup onu böyle yerlere malzeme etmeyin konuşurken gözlerim doluyor inanınki bizim için onca şeyler yapan bir insana nasıl olur da dinsiz diye iftira atarlar hepimizin ataları onu çok seviyordu ve torunlarının Atatürk'e attığı bu iftirayı duysalar onları soylarından silerlerdi rica ediyorum sevmeseniz bile saygı duyun
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bir insana dinsiz diyinler dinden çıkıyor bunu da bilsinler başkasına dinsiz derken kendi dinlerinden oluyorlar
+1 yılAtatürke ateist demiyorum ama her elini kaldıran müslüman değildir bence, din adına ne yapmış ne yapmamış ona bakarsın bunu konuşmak için, bu fotoğraf hiç bişeye kanıt olamaz. ayrıca rahat bırakın şu adamı artık, dinli dinsiz ne farkeder ölmüş artık, Allahla arasında herşey öbür dünyada varsa çeker cezasını.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk'e o kadar yakıştırma yaptılar ki kendi kendilerini çelişkiye düşürdüler. Şimdi bir adam hem dinsiz hem yahudi olamaz. Hem müslüman hem yahudi hiç olamaz. Rum olup yahudi olamaz. Rum ve İngiliz aynı asla olamaz. Türk olupta bir adama ingiliz ya da rum diyemezsin. Komünist olan faşist olamaz. Faşist olan demokrasiyi getirmez. diktatör adam demokrat olamaz. Daha Atatürke neler yakışıtırlıyor neler Atatürk bunlardan hangisi? Müslüman Türk ve çok zeki bir insandı öncelikle insandı.
10 Yorumla
+1 yılKuranı 8 yaşında hatim etti. Kendi cebindeki parayla Elmalılı hamdi yazara kuranı kerime türkçeye çevirtti. Okullarda din kültürü dersini zorunlu hale getirdi. İmamlar mecliste en arkada otururken onun zamanında en önde oturmaya başladı. Hem ateist olsa da ona olan sevgim değişmezdi. Bu ülkeye yaptığı hizmetler yetmez mi sizce?
10 YorumlaBen Atatürkü severim ama aklını severim. Bu adamın aklı zekası sayesinde bu devlet kuruldu. Ben Atatatürkü sevmem ateist olduğunu düşünüyorum. Ama yaptıklarına bakarsak o adam olmasaydı burada olamazdık. Kimse dört dörtlük değildir. Doğrular kadar yanlışlarda vardır. O iş onun ile ALLAH arasındadır yani beni ilgilendirmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşım sen sadece bir foto üzerinden örnek veriyorsun atatürkün son meclis konusmasında din hakkında neler söylediğini -izle derim bence ayrıca bu fotoda mecburen öyle davranıcaktır yani herşeyi yerinde yapıyorr öyle gösteriyorrr atatürk ün çok büyük faydaları var ama her ne olursa olsun şu kesindirr dinle ilgisi yokk kim ne derse desinn ayrıca din hakkında yazdığı kitaplar bile çıkmıştı ortaya herşeyiyle kanıtıyla ona ait olduğunun göstergesi var olduğu halde orada neler yazıldını bilseydin keşke neyse benim görüşüm budur araştır öyle gel
not : atatürk düşmanı değilim sadece görüşümü bildirdim10 YorumlaAtam benim ya ;) annemin memleketi Konya karamanlıdır kökleri.
ruhu şad olsun. Onun gibisi birdaha gelmez. ezikler nekadar özenip onu yok etmeye çabalayıp kendilerini sultan mı ne halt ilan etme peşinde olsalarda,, Türk milleti ebediyen yaşatacaktır Atasını!!30 Yorumla
+1 yılRol yapmak serbest :)
Atatürk deistti artık bu gerçeği sizde kabul edin :)105 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin Atatürk’ü yargılıyorsun anlamadım
- +1 yıl
Yoruma kapalı.
Dogmalara inanmış yobazlar.
Seni eksilemiş.
Bu onurlu madalyayı taşı.
Yolundan dönme.
Gerçekleri cahillerin yüzüne vurkaktan korkma. - +1 yıl
Merak etme :) cahilin eksilemesi artılamasından daha iyidir :)
- +1 yıl
kapak:)))
- +1 yıl
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ;)
+1 yılAtatürke dinsiz diyenlerin benn taaaaaaa... Koyim ! Sizde dünyanın en güçlu devletlerine karsı çanakkale savaşında komutan olsanız hergün binlerce askeriniz gözünüzun önünde şehit olsa, yokluk içinde savaşsanız rakı değil kafanıza sıkarsınız. Bana göre o savaştan inançsız bir komutan başarıyla çıkamazdı. Atatürke tüm dünya saygı duyarken kendi atamıza biz sahip çıkmıyoz yazık bu gençliğe.
10 Yorumla
+1 yılDinini sadece Allah sorgular. Buyrun Allah la kul arasına girmek isteyen soysuzlar dinsiz desinler. Kimsenin dinini inancını bilemeyiz.
Atatürk' e saygısızlık edenler kadar soysuz kimse yoktur bu dunyada.61 Yorumlabizi kurtaran insan müslüman olsa ne olur olmasa ne olur? müslüman olmayanları çöpe mi atalım? Hz muhammed bile yahudi cenazesi geçerken saygıdan ayağa kalkmıştır. aşırı yobazlar böyle ayrımcılık yaparak hiç birşey yapamazsınız daha çok atatürk'e sevgiyi artırırsınız.
20 YorumlaAtatürk halkın desteğini almak için çoğu zaman böyle şeyler yapmıştır ama kendisi Türkleri İslamdan kurtarmak için her şeyi yapmıştır.
81 Yorumlacahil insan çok kafalarından bir b*k uyruyolar bide doğruymuş gibi ona inanıyolar yazıklar olsun bide türk olcaksınız liderinize bunu yakıştırıyosunuz
40 YorumlaBu Tbmm açılışı ve o yıllarda Atatürk halka ve devletin o anki yapısına ayak uydurmak için bunu yapması gerekiyordu. Hatta cuma namazı bile kıldırdı o yıllarda çünkü halkı karşısına alsaydı sonraki yapacaklarını yapamazdı. Bu işler birden değil sırayla yapılıyor, yavaş yavaş ve sabırla. Anlamak için zeka gerek.
21 YorumlaDinsiz olup olmaması bence Hiç Önemli değil Önemli olan NE yaptığıdır Değil mi? iyi mi çalıştı kötü mü çalıştı TArih biliyor...
hadi bakalım81 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen Atatürk tartışmalarında daha level1 desin
https://m.youtube.com/watch?v=lZ-KajhkqMU
Inancın nedir bilmiyorum ama.
Biz kitabımızın "gökten indiğini sanmıyoruz"
Bizim bir liderimiz olacaksa.
Ve ına eğer "ata" diyeceksek o bize benzemeli.
Mesela Fatih Sultan MEHMET50 YorumlaAile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. Buyuk tepki toplayacagimi bilsemde diyorum ki : ataturk masondu ve ickicinin tekiydi bunu kimse yalanlamasin
87 Yorumla- +1 yıl
Kaynak gösterir misin? Gösteremiyorsan boş laf etme ortalığı bulandırma. Mustafa Kemal Atatürk'ün mason olmadığını anlayabilmen için aşağıdaki linki paylaşıyorum, umarım okursun. Saygılar.
www.facebook.com/.../10152025358913019 - +1 yıl
Ben sustum video konustu
www.youtube.com/watch
Gizli Üye(30-35)+1 yılDin alimlerini kullanarak halkı yanına çekmek için önce onlarla fotoğraf çekinip sonra da hepsini astıran kendisi iken, hala Atatürk Müslümandı diyen kaldı mı?
58 Yorumla- +1 yıl
Peki dini kullanıp haram yiyenin peşinden gitmeye devam mı?
- +1 yıl
:) Tayyip erdoğan sizin çalışmaya tembel beyinlerinizi kullanarak ülkeyi sömürürken senin gibi düşünenler kalmış. Asıl şaşırdığım bu.
Cevap sahibi+1 yılO senin kendi düşüncen haram yiyenler bu hükümetten geride kaldı.
Cevap sahibi+1 yılAsıl komik olan da Akpli olan herkesi cahil kendiniziyse en zeki olarak lanse etmeniz. Okul kitaplarından başka tarih okuyun derim.
Cevap sahibi+1 yılZorunuza gitti sanırım gerçekler , akpartiye sallıyosunuz boyuna, yalnız bunun partiyle bir ilgisi yok akparti yokken de gerçekler bu yöndeydi at gözlükleriniz güzelmiş nerden aldınız pazardan mı?
- +1 yıl
Atatürk Müslüman veya değil bunun seni geren tarafı nedir? Ayrıca din alimlerini değil dini kullanarak isyan çıkartan şeyhleri astırdı.
Cevap sahibi+1 yılHayırdır? Soruyu soran Müslüman olduğunu ima etmiş ben de gerçeği söyledim, sorulan soruya atar yapmazken benim verdiğim cevapta işin ne? Bana okulda öğrendiğiniz yalan yanlış tarih bilgisiyle gelmeyin
+1 yılbende bir deistim ama
https://www.youtube.com/watch?v=I4iyTI5xJdQ40 Yorumla
+1 yılOna dinsiz diyenin kendini kafirin önde gidenidir kesinlikle! Her vatanını seven dinsiz, ya da her dinini seven Atetürk'ü sevemez diye bir şey yok.
30 YorumlaBence bu sitede bu konuyu açmamalısın. Her böyle konu açılınca şu Atatürk düşmanlarını görüp sinirlerim tepeme çıkıyo. Resmen görmek istemiyorum
50 YorumlaAtamız'a dinsiz diyenlere, Neyzen'in şu satırları yeterli olacaktır sanırım:
İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın ama,
Baban kimdi? Bilemezdin ŞEREFSİZ!!!20 Yorumla
+1 yılAteist biri ellerini semaya kaldırsa konuşmasa dışardan gören biri onun Müslüman mı yoksa ateist olduğunu anlayabilir mi?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılAllah ile kul arasina kimse giremez. Dindar olup olmamasi kimseyi enterese etmez. Ama su bir gercek ki o da Islamin onde gelen alimlerinin Ataturkun kadariyla asilmasidir. Bu gerceklikler hicbir vakit degismeyecektir.
10 Yorumla Kardeş resmin montaj olmadığı ne malüm? Benim annemin dedesi daha sağ ve 1911 doğumlu o tarihe şahitlik etti !!! Medreseleri kapatanlar Gökten indirildiği zannedilen kitaplara inanmayn diyen şahsiyet gün gibi ortadadır!!!
10 Yorumlayeryüzündeki herhangi bir insan açıkça ben dinsizim diye ifade etmedikçe ona sen dinsizsin yakıştırması yapılamaz bu gerçek dini terbiyenin ve imanın bir gereğidir. kaldı ki Elmalılı hamdi yazır'ı kimin görevlendirdiğini merak ediniz.
10 YorumlaAtatürk köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedi kendisi deist zaten. Madem dindar niye İslamiyeti karalayan onca eylemi var?
20 Yorumla
+1 yılHadi diyelim ateist insanların dini görüşüne ne hakla karışıp kanıtlama zorunluluğu buluyosun
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun inancı Allah ile onun arasındadır sırf bundan dolayı kimse yargılanmamalı. Önemli olan bu ülke için yaptıkları.
00 Yorumla Atatürk olmasaydı siz olmazdınız diyenler Fatih Sultan Mehmed olmasaydı atatürk olmazdı Bizi kurtaran FATİH SULTAN MEHMED ve diğerleri
43 Yorumla- +1 yıl
- leyenler sizin beyninizi anlayamıyorum Fatih Sultan Mehmed sizin atanız değil mi?
- +1 yıl
Adamsin!!
+1 yılKimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez, yargılamak ta haddine değildir
10 YorumlaBu tür şeyler yanılgıcı olabilir ama kendisi senin benim kaar Müslüamndı. Bir Müslümana kafir diye iftira atanlar onlar verecekleri hesabı düşünsün.
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/LojMEo.jpg Mustafa Kemal Atatürk <3
20 YorumlaAtatürk dinsiz deist birisiydi. Bu bir gerçek ben de atatürkçü ve ateist biri olarak söylüyorum atatürk müslümanda olsaydı yahudi de olsaydı hiç farketmezdi içimdeki atatürk sevgisi hiç değişmezdi.
10 Yorumla
+1 yılbazı arkadaşlar ''ATAM'' demişler. Atatürk kendisine ''ATA'' denilmesinden haz etmezdi. tevazü sahibi bir insandı. Atatürk'e dinsiz diyenleri cahillikle suçlarken, O'nu daha iyi tanımalıyız diye düşünüyorum.
10 Yorumlacanım ATAM ya demedikleri kalmadı şerefsizlerin.. onlar dini kullanyrda ne olyr sanki şerefszler...
40 YorumlaHer sakallının hacı olamayabileceği gibi, her ibadet ettiği görülen kişinin de müslüman olmama ihtimali vardır.
10 Yorumla
+1 yılÖtsün koyunlar bırak ya. Beyni olmayana bişi öğretemezsin. . d #AtamızYürekte
20 YorumlaTartışma konusu yapıp durmayın kardeşim Atamızı. Yarar mı sağladığınızı zannediyorsunuz zarardan başka birşey değil yaptığınız.
10 YorumlaYa bir fotoğrafla dinsiz değil diyorsunuz. Ya Fetullah gülen namaz kılıyor ama kimin Adam'ı İsrail'in Adam'ı değil mı? Mantık 0 sizin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. dinsiz olsa ne olacak ben onu anlamıyorum millet Allah yerine koyuyor kendini
20 YorumlaKaralamak için asilsiz iddialar atiyorlar ortaya. Tanri dini masa olarak kullananlardan korusun
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 988 cevap paylaştı. Ataturkle Mustafa kemali karistiriyorsun.
İkisi Ayni kisi degil.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. o kişiler atıp tutanlar ateist olduğu için atıp tutuyor ş*refsizler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk dinsiz olsa niye türkiye cumhuriyeti diye devlet kursun? niye muslumanlar için savaşsın o aşırı yobazların çıkardığı saçma laflar. her sigara içki içeni eşi açık olanı o görüşlü olana dinsiz diyorlar.
20 Yorumlakime ne? sadece Atatürk'ün değil herhangi bir insanın neye inandığı veya inanmadığı sadece kendini ilgilendirir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHafızları asıp, camileri kapatmasına, Kuran'ı türkçeye çevirmesine kuran kurslarını kapatması hakkında ne düşünüyorsun arkadaşım?
30 YorumlaAtatürk <3 ne olursa olsun onu kimsenin yargilamaya gücü yetmezzzz. ;)
20 Yorumlanden kimse bu gerçeği kabul etmiyor. ateş olmayan yerden duman çıkmaz
topluma uymuşş..10 Yorumla
+1 yılAtatürk u kotuluyenlet cemaatti şimdi onlarinda havasi gitti.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Ismini lekelemek icin demediklerini bırakmadilar.
72 Yorumla- +1 yıl
İsmini lekelemek amaçlı dahi olsa sen salaksan bunu başarabilirler.
Mesela ben bir ateistim. Ancak Atatürk mason da olsa, koyu bir müslüman da olsa, satanist ya da dinsiz de olsa onu sevmeye ve bıraktığı değerleri korumaya devam ederim. - +1 yıl
ya evet Atatürk ateist ti ama bence de olması gereken buydu öyle bir deha eyer müslüman olsaydı deha olamazdı diyimi
inançli bir insan alkol kullanmaz
65 Yorumla- +1 yıl
Ne yani biz alkol kullanıyoruz diye inançsız mıyız?
- +1 yıl
Cehennem ateşidir doğru ama onu bir tek Allah bilir. Siz bir insanın cehenneme mi cennete mi gideceğini yargılayamazsınız. Ayrıca benim içimdeki Allah sevgisini de bilemezsiniz. Her içki içen inançsız diye bir şey yok. Ön yargılarınızdan kurtulun
Montaj bile derim çünkü yapmadığınız bişey değil
81 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl dinsizler ATAYA saygısızlık yapanlar.
20 Yorumla Kimseye kanitlanmasi gereken bir durum degil
20 Yorumla
+1 yılbütün yobazları zikesim var
20 YorumlaHa ateist ha muslim ne farkeder amannn
00 Yorumla@Sonmermi nin cvparını bekliyorun :)
11 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem