birde güncelleme deki resme bakın. orda din adına yaptıkları kayıtlı
Atatürke din düşmanı diyenler gelinde bakın?
birde güncelleme deki resme bakın. orda din adına yaptıkları kayıtlı
Camiler yapıldı diyorsun kilise yapsaydıda insanlar bak ne yapardı ona...
Atatrük ün dinini bilmem görünüdr müslüman gerisini Allah bilir. Bu konuyada girmem normalde ama lütfen şunu anlayın. Müslüman bir ülkede dinden uzak tavır zaten takınılamaz. O dönemin şartlarında oturdu dini kötüle bakalım başına neler geliyor kurardı bizi deyip sarılacaklarını mı sanıyorsun? hayır. Bir insana biz dinsiz falan diyemeyiz bu haddimize değil Allah bilir bunu. Ama cami yaptırmış çok iyi müslüman demekte doğru değil pek o günün şartlarında müslüman olmayan biride halkın desteğini tam alabilmek için zaten yapar. Aksini yapamazsın halk koyu müslüman.
Helal be Atatürk'ü dinsizlikle suçlayan bir kişi de neden çıkıp kuran okuduğundan bahsetmiyor işine gelenleri söylüyorlar Atatürk olmasa onların annesi şimdi kim bilir kimin kaçıncı karısı olurdu artık bilemem arkadaşım ben Atatürkçüyüm ve Atatürk'ün yaptığı bunca şeyden sonra onu ve Atatürkçüleri dinsizlikle suçluyorsanız ben dinsizim kardeşim ulan Atatürk olmasaydı yunanların çocuğu olacaktınız haberiniz yok be gelin şimdi Türkiye'nin haline bakın memnun musunuz seçiminizden tebrik ediyorum sizi benim tek cumhurbaşkanım var oda Atatürk onun yerine kimse geçemez bunu böyle bilin o tayip olacak kişide hiç bir zaman Atatürk gibi olamaz!!!
Ben kayda değer vermiyorum. Çünkü herkes insan ister imanlı ister imansiz sonuçta ne yaparsa kendisine yapar. Allahla kul arasına girilmez. Ama isterdim ki atatürkte insanların dinine saygı gösterseydi. Bu ülkede lider olmak kolay değildir lider dediğin kişi tüm halkini kucaklayan kişidir. Şimdi öldü ve gitti. Olan ona oldu onu sevmem bir isime yaramaz ona nefret beslesem kin beslemem yine işe yaramayacaktır. O yüzden demek istediğim ölüm var ve bu ölümden sonra bir hayat gerçek bir hayat var yoksa bu dünyada dert olmazdi. Ölüm yakindir belli olmaz.
Atatürk Kur 'ani yayan adamdir aksini söyleyen yobazdir
İnonu yavsgn teki ya içten fesat Atatürk istese herkesi köle yapardi adam cumhuriyet kurdu kalkindirmaya calisti ama nerde değer bilcek ha bizim yobazlar
Cevap
11Cevap
Hocam gozu kör olani cevirmek o kadar zor ki😒
Anlatamazsin, anlatamayiz.. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler ama Allah ulkemizi musibetten korusun varsin olsun bu insanlar anlamasin, birgun haklinin ve haksizin apacik belli olacagi yerde gorusucez nasilsa..
Kardeşim sadece bu değil daha bı ton şey dıyolar. amacları bıze ataturku kötülemek degıl. amacları gelecek nesıllere kötü göstermek. bunlar ileriye yönelik bir plan. burada bizlerin bilinçli olup çocuklarımıza veya tanıdıklarımza gerceklerı anlatmak gerekıyor. sırf bu yüzden tv izlemıyorum. evımde de ızlettırmıyom. ızleyen ınternetten ındırıp dizisini izliyo.
Onlar serefsizler Atatürk olmasaydı şu an Müslüman degil hıristiyan olucaklardı hic akıllarına gelmiyor zeka seviyesi düşük medeniyetsiz insanlar siz kimsiniz Atatürk din düşmanı diyorsunuz cahiller sizin kapasiteniz yetmez tarihi anlamaya. (Atatürk düşmanı olanlar bu laflarim size)
Onlara din istismarı gerekiyor işte Atatürk gerçekleştirirken bazıları sadece lafta var bizim milletimizinde zekası olmadığı için bunu algılayamıyorlar tebrik ediyorum seni 👍 👍
Yahu sen onlara ne bakıyorsun ağzı olan konuşuyor işte
Şöyle bir soruda bile Atamıza laf eden. olmuş bakar mısın sinir olmamak elde değil
www.kizlarsoruyor.com/.../q2525156-ozgecan-aslan-bu-ismi-unutma-vatandas
din düşmanı veya değil adam öldü artık ne kimseye fayda sağlayabilir ne de zarar. üzerinde tartışılması anlamsız geliyor bana. hem din düşmanı olsa bile cami yaptırmak zorundadır. ülkenin çoğunluğunun müslüman olduğu bir yerde alanen din düşmanlığı yapamazdı zaten
Atatürke din düşmanı diyenler..
Atatürk kadar dinine bağlı olsun..
Bugün ülkemiz cennet olurdu..
Ama dinlerine bağlı olmak zor geliyor tarihte dini için bişeyler yapmaya çalışmış vefat etmiş adama çamur atıyorlar..
Cahillerin her seferinde başvurduğu yol..
Başaramıyorsan Çamur At..
Genelde bu konulara karışmam ancak yazmadan duramadım. Meclisi hoca ile açtık. Atatürk'e bunu diyenlerin reisi sarayı papaya kutsattı. İstiklal marşı olarak secdede yazılmış bir marşı seçti. Japonya'da Atatürk camii kurdu. Osmanlı'ya küsüp orada kalan gemiciler ve çocukları için. Ama anlatamazsın. :D
Bu mantıkla Tayipte çok dindar. Her yere cami yaptırıyor. Atatürk'ün el yazmalarından çıkan yazıları görünce ve yanında ki paşaların notlarını görünce pek inançlı biri olduğunu düşünmüyorum. Ateist bile olsa umurumda değil, sonuçta bir şeyler başarmış, başarılı bir liderdi. Fakat adamı zorla dindar diye göstermeye çalışmayın artık.
İslam düşmanlığıyla, dindarlığın alakası yok zaten. Senin dediğini anladım ama bu konular açılınca çoğu kişi dindar, evliya gibi göstermeye çalışıyorlar. Benim tepkim onlara. Yoksa ateist bile olsa bu bir şey değiştirmez. Çoğu ateist insanların inançlarına saygılı zaten.
sen hala ordamısın biz o konuları geçtik sen bide buna bak...
Cahil yobaz kesimin belli kalıpları vardır gelenekseldirler çıkmazlar kalıp dışına geliştirmezler kendilerini okumazlar dusunmezler sorgulamazlar o yüzden boşa ne anlatırsan anlat Atatürk din duşmanıdır Atatürkçüler ateisttir algısını kıramazsın cahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan zordur. ( Tek Yol Devrim )
Atatürk olmasaydı ebelerini görürlerde herşeyi ellerinden gidecekti onun bunun kölesi olacakdı.
işgalci fransız, yunan, askerleri tarafından zorla oynatılan Türk kadını vardı anadoluda, şimdi her kimler tarafından dolduruşa geliyorlarsa geri adım atsınlar. Atamız ulu önder Atatürk allahın bir lütfuydu. Şükür etsinler hallerine...
pa-lav-ra paylaşmıssın, topunuz ataturku yucelestırıyonuz ve onun bı kusru olduguna ınanamıyonuz.. Ta ki her bir zerresini bile bilinçsiz sorgulamasız savunuyorsunuz...
O zaman bugün atatürkün yolundan gidenler atatürkçüler neden din düşmanı?
Ondan böyle ögrenmişler demek ki.
Ama bu bugün değil tarih boyunca böyle olmuş
Peki ya gökten indiği sanılan kitaplar diye başlayan sözü için düşüncen nedir? Ses kaydı da mevcut
aslında oda meçhul..
ilk zamanlar Atatürk demiştir. ben din kargaşası içindeyim.
benim henüz bir dinim yok fakat sonra ki islama olan girişimleri
onu bu zaruretten men olduğuna dair açıklanır.
o konuşmadan bir kaç yıl sonra dediği sözler vardır. ;
''milletimin vatansız olamıyacağı gibi dinsiz bir milletiminde idanamesine yer yoktur''
'''dünyanın en mükemmel insanı hz. muhammed s. a. v.'dir''
''laiklik kavramı altından dinsizlik fesatcılık çıkaranlara izin vermeyiniz''
bunlar sadece bir kaçıdır. bahsettiğin konuşmalardan bir kaç yıl sonraki...
Hımmm. Anladım. Ama yine de günümüzdekileri sevmiyorum eğer ataturk boyleyse bile simdiki ataturkculer islam dusmani
o kemalistlerin Allah cezasını versin islam düşmanı haçlı uşaklarıdırlar.
onlar atatürkçü falanda değiller. atatürkün devletçilik inkilabına bile uymazlar
yani devlete itaat etmektir. bunu hangi biri yaptı?
gezi olaylarında gördük kemalistleri pkk bayrakları ile türk bayraklarını yan yana yapacak kadar alçaklar
Maleseff..
Atatürk sevgisinin ismi yok arkadaşlar. Atatürk'ü seviyorum çünkü vatanını çıkarsızca, hayatı pahasına sevdi, savundu. Devrimleriyle bizleri biz yaptı. Neymiş Kemalistmiş, Atatürkçüymüş cartmış curtmuş. Hepsinin canı cehennem. Etiket altında iş çeviren gruplar onlar. Onlara kızarak bizler için canlarını feda etmiş insanlara, canlarını ortaya koymuş insanlara haksızlık etmek doğru değil. Sizler de farkındasınızdır zaten her şeyin. Kızmadan önce iki kere düşünün sadece ;)
O zamanın şartlarında doğru olanı yapmış. Atatürkçü değilim ama tarafsız bakmak gerektiğini düşünüyorum.
ATATURK OLMASAYDI SULALELERI ERMENIYDI.
Ağzı olan konuşuyor zaten boşver.
aksini söyleyen yobazdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar