Yanlış mı anlamışım acaba bir aydınlatır mısınız?

2 tane çocuk var bunlar 4 yıllık arkadaşmış, ben biriyle 4 yıldır arkadaşım diğeriyle 1,5. 4 yıldır arkadaş olduğum çocuk benden hoşlanıyor gibi mesela ilk başta bana tatlı kız vs derdi iltifat ederdi sürekli, bir ara ben buna abi dedim tersledi abi deme diye ayrıca bir kızla tartışırken durduk yere beni savundu falan çok var daha sonra bu çocuk gitti beni diğer çocuklara (erkeklere) kötülemeye işte şeytan vs demeye başladı haspam yine iyi davranmaya başladı vs vs diğer çocukta aynı hatta o ben istemeden yardım falan ederdi bayağı bakardı bana sonra bu ikisi bir anda samimi oldu ikiside benden nefret etmeye başladı laf falan sokmaya başladılar bir şey yapmama rağmen sonra bunlar yine iyi birgün oturduk hepimiz ama iyiyiz yine diğer 1,5 yıldır tanıdığım çocuk bana sen çok elit bir yerde doğmuş gibisin falan dedi diğeride dimi dimi diyip elit bir semt ismi verdi her şey iyiydi sadece birbirlerine laf soktular sürekli işte sen çapkınsın vs diye ertesi gün bu ikisi bir kavgaya tutuştu yumruklar havada uçuştu birisinin eli büküldü diğerinin gözü morardı bugünde gözü moraran çocuk benden kaçmaya başladı diğeride ben bugün çıkma teklifi aldım reddettin çocuk kimseye söyleme dedi sürekli darladı sende birşeyler bar kıpkırmızı oldun aşk olsun banada demiyorsun ya falan diye (diğer boksör bir çocuk var bunlardan bağımsız oda her fırsatta bana laf sokar oda darladı ne alakaysa)

Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar benden hoşlandığı için mi kavga ettiler yoksa
Yanlış mı anlamışım acaba bir aydınlatır mısınız?