2 tane çocuk var bunlar 4 yıllık arkadaşmış, ben biriyle 4 yıldır arkadaşım diğeriyle 1,5. 4 yıldır arkadaş olduğum çocuk benden hoşlanıyor gibi mesela ilk başta bana tatlı kız vs derdi iltifat ederdi sürekli, bir ara ben buna abi dedim tersledi abi deme diye ayrıca bir kızla tartışırken durduk yere beni savundu falan çok var daha sonra bu çocuk gitti beni diğer çocuklara (erkeklere) kötülemeye işte şeytan vs demeye başladı haspam yine iyi davranmaya başladı vs vs diğer çocukta aynı hatta o ben istemeden yardım falan ederdi bayağı bakardı bana sonra bu ikisi bir anda samimi oldu ikiside benden nefret etmeye başladı laf falan sokmaya başladılar bir şey yapmama rağmen sonra bunlar yine iyi birgün oturduk hepimiz ama iyiyiz yine diğer 1,5 yıldır tanıdığım çocuk bana sen çok elit bir yerde doğmuş gibisin falan dedi diğeride dimi dimi diyip elit bir semt ismi verdi her şey iyiydi sadece birbirlerine laf soktular sürekli işte sen çapkınsın vs diye ertesi gün bu ikisi bir kavgaya tutuştu yumruklar havada uçuştu birisinin eli büküldü diğerinin gözü morardı bugünde gözü moraran çocuk benden kaçmaya başladı diğeride ben bugün çıkma teklifi aldım reddettin çocuk kimseye söyleme dedi sürekli darladı sende birşeyler bar kıpkırmızı oldun aşk olsun banada demiyorsun ya falan diye (diğer boksör bir çocuk var bunlardan bağımsız oda her fırsatta bana laf sokar oda darladı ne alakaysa)
Yanlış mı anlamışım acaba bir aydınlatır mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar benden hoşlandığı için mi kavga ettiler yoksa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anladığım kadarıyla karmaşık bir arkadaşlık durumu yaşıyorsunuz ve bazı arkadaşlarınız arasında çekişmeler ve sürtüşmeler var. Bu tür durumlar sıkça karşılaşılan ve zaman zaman zorlayıcı olabilen durumlar olabilir. İşte bazı tavsiyeler:
İçsel değerlendirme yapın: Bu durumların sizin için ne kadar önemli olduğunu düşünün. Kendinizi kötü hissetmenize ve olumsuz duygular yaşamanıza neden olan ilişkileri sorgulayın.
İçerikli konuşmalar yapın: Tartışmaların ve sürtüşmelerin kaynağını anlamak ve netleştirmek için açık, dürüst ve yapıcı bir şekilde konuşun. Farklılıkları anlamaya çalışın ve karşılıklı anlayışı teşvik edin.
Sınırlarınızı belirleyin: Kendinizi rahatsız hissettiğiniz durumlarda sınırlarınızı net bir şekilde ifade edin ve bunlara saygı gösterilmesini isteyin. Olumsuz davranışlara izin vermemek için kendinizi koruyun.
Destek arayın: Güvendiğiniz bir arkadaşınızla veya bir yetişkinle durumu paylaşarak destek alabilirsiniz. Dışarıdan bir bakış açısı ve tavsiye size yardımcı olabilir.
Negatif etkileri azaltın: Kendinizi iyi hissetmeyen veya olumsuz enerjiye sahip olan ilişkileri mümkün olduğunca azaltın. Sizin için daha pozitif ve sağlıklı olan ilişkilere odaklanın.
Kendinize değer verin: Arkadaş ilişkileri önemli olsa da, kendi mutluluğunuz ve sağlığınız da önemlidir. Kendinizi önemseyin, kendinizi sevin ve iyi hissettiren şeylere odaklanın.
Unutmayın, sağlıklı ve destekleyici arkadaşlık ilişkileri, size olumlu bir şekilde katkıda bulunmalı ve sizi güçlendirmelidir. Negatif etkileri olan ilişkilerden uzaklaşmak ve kendinizi korumak önemlidir.
Yorum için teşekkürler. Psikolog falan mısın bende düşünüyorum da sayısal öğrencisiyim az kaldı sınava.
Hayır aksine palyaçoyum..
Ohaa çok iyi
Öyle mi teşekkür ederim... :)
Rica ederim çok severim palyaçoları bu arada güldürmedin düşündürdün bu sefer sağol 🤡
Ya çok incesiniz sahiden..
Ya sizde tam bir beyefendisiniz sahiden...
Çok teşekkür ederim keşke layık olabilsem bu güzel düşüncelerinize.. :) Sizin içinde en iyisini diliyorum.. Tüm iyi dileklerim sizinle olsunlar..
Benimde tüm iyi dileklerim sizinle olsun ayrıca ben teşekkür ederim, çok iyi bakın kendinize. ✨
Sizde öyle.. bol pırıltılar sizinle olsun.. Güneş sizin için daha parlak olsun. :)
😊
Size bana iyi geldiğini düşündüğüm bir parçayı atmak istiyorum müsadenizle.. Umarım bana verdiği etkiyi size de verir :) keyifli dinlemeler..
www.youtube.com/watch
Çok teşekkürler sevdiğim parçalar zaten uyurken bile meditasyon ya da bu tarz müzikler bazen asmr videoları bazen mesela dün eski Türk halk müzikleri dinleyerek uyudum
Bazen bende çok zorlanıyorum uyumakta bu tarz müziklerin çok yararı oluyor.. Meditasyon gerçekten insan ruhuna gerekli bir aktivite.. Umarım kafanızı şişirmemişimdir çok affedersiniz :/
Yok çok sevdim sohbetinizi ben şişirmemişimdir umarım...
Ya aksine hiç öyle düşünmedim bile..
Seni kendi aralarında paylaşmak istemiş ama hisse konusunda anlaşamamış gibiler. Yani başında sana karşı güç birliği yapmış sonra da seni pay edemedikleri için birbirlerine düşmüş olma ihtimali yüksek.
Ben tapu muyum neyse zaten üniversite odaklıyım aileme söz verdim yapmam sevgiliymiş, flörtmüş amann bee
Evet seni öyle görmüşler.
Ayrıca üni hazırlığı yapıyorsan bağını kopar derim bunlarla yarın öbür gün seninde başını belaya sokarlar sonra ailene verdiğin sözler ailenin gözünde düşer.
Oooo o bağ kopalı bayağı oldu zaten merak etme
O zaman iyi derslerin a, canım daha iyidir. d
Ayrıca merak etmiyorum. . d
Çok sağol umarım istediğim bölümü kazanıp kurtulurum şu liseden
İnşallah kazanırsın ama liseyi de özlersin öyle deme
Bilemiyorum özlerim ama çok değil ha 9 ve 10. sınıfı deli gibi özlüyorum ama 11,12 yorum yok
12. Sınıf sıkıcı biraz ama 9-10-11 güzel ama gerçi ben 12. Sınıfı okumadım ama. Okuyanlar için cehennem vakit geçmiyordu
11 de ben çok sıkıntı yaşadım ama güzel olan şeylerde vardı düşününce maceralı, film gibi bir sene geçmiş ama geçmiş şükür jfkflglhlj güzel şeylerde oldu tabi ama... ama yaniii
11. Sınıfta örgün öğretimden men edilmiştim hatırlattın bak ama sağlık olsun sjsbs.
Geçer bu senede geçer seneye de özlersin bu lise günlerini sksb
Neden men edildin merak ettim fkfkfkg özel değilse bahseder misin
Biraz hız yaptığım için jshs aslında uzun hikaye önce 2013 yılında imam hatip lisesine başladım birinci yıl fazla sıkıntı yoktu ikinci yıl beni başka meslek lisesine yollardılar senin için daha iyi diye sonra orası da geldiğin okula göndereceğiz dedi ora daha iyi senin için diyerek sonra imam hatipte kurtulmak için sınıfta bıraktılar (ailemin sınıfta kaldığımdan haberi yoktu ) sonra ben yeni dönemde yine gelince çok uzak bir okula yolladılar orada bir yıl okudum sonra onlarda git Anadolu lisesinde evine yakın oku dediler gittim oraya kapıdan almadılar velinle gel dediler her neyse velimle geldim bu sefer aldılar ilk bir gün ortama ısındım üçüncü gün herkesi organize edip sınıftça okuldan kaçırdım sınıf defteriyle bu iki hafta sürdü tabi iki haftanın sonunda kahvede okey oynarken pusuya düştük bir süre durulduk ikinci dönem gittim ilk gün beni çağırdı müdür yardımcısı dedi ki oğlum ben senin açık öğretim paranı da vereceğim seni halk eğitme de ben götüreceğim bundan sonra açıkta okuyacaksın örgün eğitimden men edildin her neyse müdürü çağır bide onunla görüşelim bir dedim müdür bey burada değil ısrar ettim müdür buraya gelecek diye gelmedi sonra gittim açık öğretimde okudum tabi totalde 7 yılda mezun oldum 2013 yılında girdim 2020 yılında mezun oldum
Aslında bu serüvenin hikayesi çok uzun çok eğlenceli ama burada anlatırsam adlı merciler sıkıntı yaratabilir KS standartları ve tckya aykırı durumlar da var bu sonuçların altındaki sebeplerde
Ohaaa hayata bak len yuh fjfkfmg sen niye milleti örgütleyip kaçırıyorsun ki xkcmflhkkkfg güldüm kusura bakma
Topluca kahveye gitmenin yanı sıra daha çok şeyler yaptık daha iki haftalık öğrenciydim o okulda sjsbsj
Daha çok olay var sınıf yakma sınıfa su basma okulda dolandırıcılık onun yanı sıra örgütlü tekmeleme timi felan sksbsjs
😨Fjflclmcödlvkb
Evet sksbsks
Örgütlü tekmeleme timine çok güldüm jfkfgkglh
Bende çok gülerdim timin görevi yan sınıfların duvarlarını tekmeleyip ders işlemelerini engellemek bir diğer görevimiz ise sınıfımıza yalnış yapanları tekmeleyerek at tepmişe çevirmek sjsbs
Djfkfmfkkg Allah sizi ya
Beddua yok beddua yok sjvsjs
Yok tamam tamam zaten benim dualar tutuyor ayıptır söylemesi gjkvlvlhk
Hayırdır yukarıdan torpilin mi var sksns
Ay töbe de fmfmfllhf kalbim temiz diyelim
Tövbe desem de fayda etmez de neyse djsbsjd
Tamam kalbin temiz diyorum bu seferlik benden olsun dkdbd