Bir dershaneye gidiyorum, dershanedeki birçok öğrenci kardeşim yaşında; ama bazılarıyla bayağı samimi olduk. Ayrıca okuduğum okulların verdiği eğitimden dolayı karşı cinse karşı biraz fazla yabaniydim, ama bir süredir bunun için psikoloğa gidiyorum. Sene başında, yaşıtlarımın çok gerisinde kaldığımı dert ederek dershaneye çok isteksiz geliyordum, geldiğimde ise yüzüm hep asık oluyordu. Bir keresinde de yan sınıfımızdan bir kız dersimize girmişti. Benim yüzüm yine aynı şekilde olduğu için bana garip garip bakıp hocamıza " Bu niye böyle? " demişti. İlerleyen zamanlarda da bazen selamlaşıp bazen konuşarak sohbetimizi biraz daha ilerlettik. Geçenlerde de birkaç arkadaşımla birlikte asansöre bindik. O da vardı ve arkadaşlarımdan biri ona bizim bayağı iyi anlaştığımızı söyledi, o da " Tabii, biz best friendiz " dedi. Sonra arkadaşlarımla dışarı çıktık. Arkadaşlarım bana " Abi, kız nasıldı? " dedi. Ben de kimden bahsettiklerini anlamadığım için " Hangi kız? " dedim, onlar da " Asansördeki kız " dedi. Ben bir şey demedim. Sonra o kız geldi ve koluma girip " Nereye gidiyorsun Ömer abi? " dedi, ben de " Yemek yemeye " dedim. Bir süre öyle yürüdük.
Bugün ise dershanede verilen bir seminere girdik, ben öğle arası birkaç arkadaşımla dışarı çıktığım için seminere o kızdan biraz daha geç girdim. Girdiğimizde de arkadaşlarım bir tarafa oturdu, ben de arkadaşlarımın yanına oturacaktım, ama o kız beni çağırdığı için gidip onun önündeki sıraya oturdum. Daha sonra, kendime aldığım 2 tane çikolatayı önce yanında oturan arkadaşına, sonra da ona uzatıp teklif ettim, ama istemediler.
Bugün ise dershanede verilen bir seminere girdik, ben öğle arası birkaç arkadaşımla dışarı çıktığım için seminere o kızdan biraz daha geç girdim. Girdiğimizde de arkadaşlarım bir tarafa oturdu, ben de arkadaşlarımın yanına oturacaktım, ama o kız beni çağırdığı için gidip onun önündeki sıraya oturdum. Daha sonra, kendime aldığım 2 tane çikolatayı önce yanında oturan arkadaşına, sonra da ona uzatıp teklif ettim, ama istemediler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ona karşı soğuk davranmışsın. Eğer ilişki düşünüyorsan böyle olacağını sanmıyorum. Senden karşılık göremezse bırakır
İlişki düşünmüyorum, sadece samimi bir şekilde arkadaş olmak istiyorum.
İlişki düşünmek isteyeceğim biri değil ve zaten öyle olsaydı sorumu " Aşk İlişkileri " konu başlığı altında sorardım.
Yine de bu şekilde iyi bir arkadaşlık olmaz
Ama dediğim gibi ben normalde karşı cinsten kişilere karşı çok yabaniydim. Bu bahsettiğim şeyleri yapmış olmak benim için çok büyük bir başarı.
Peki sence bundan sonrasında, arkadaşlığımızı ilerletmek için ne yapabilirim?
Aslında bende senin gibiyim. Kızların yanına bile yaklaşamam. Yani bu işi nasıl yapacağın hakkında tavsiyem yok maalesef
Ayrıca bugün seminerdeyken telefonunun ön kamerasını açıp " Ömer abi, gel fotoğraf çekinelim " dedi, ama ben güzel poz veremedim. Sence bundan bir anlam çıkarmalı mıyım?
Sıradan bir dershane arkadaşının fotoğraf çekilme isteği tuhaf geldi bana henüz tanışalı az bir zaman olduğu halde
Yani sen bunu nasıl yorumluyorsun?
Samimiyet olarak yorumluyorum. Rahat bir kız demek ki ve herkesle arası çok çabuk iyi olduğu için seninle de hemen fotoğraf çektirmek istemiş olmalı
Yani anladığım kadarıyla biraz rahat bir kız.
Evet bence de öyle rahat bir kız olmalı
Ama son zamanlarda bana karşı olan hal ve hareketleri beni biraz kuşkulandırdı.
Yine de ilk olarak rahat bir kız o yüzden böyle yapıyor diye düşün bence. Senden hoşlandığını da düşünebilirsin ama ilk olarak yanlış anlamış olmamak için rahat bir kız diye düşün derim
Peki, teşekkür ederim.
Ben zaten o kıza sadece arkadaş gözüyle bakmak istiyorum. İlk defa bir kıza sadece normal bir arkadaş gözüyle bakmayı başarmışken bunun bozulmasını istemiyorum.
Evet haklısın. Şu anda arkadaşlıktan başkası düşünülmemeli
Akışına bırak. Arkadaşlığınız normal
Yani sence ona karşı yabanice mi davranıyorum, yoksa normal mi?
İçinde yaşadığım kültürden ve okuduğum okullar yüzünden biraz yabanice yetiştim, ama şu anda bunu değiştirmeye çalışıyorum.
Sence şu ana kadar nasıl gitmişim? Dürüst bir şekilde yorum yapabilir misin?
Davranışların son derece normal. Bir yabanilik asla yok.
Gittiğin okullar nasıldı? Ne alakası var?
Kıza asla aşık gibi davranma bu arada. Seni abazan zannedebilir. Kızın senin koluna girmesi falan gayet normal, erkek ile kız kanka olabilir bu çok doğal
Kız seninle flört etmek istese bunu başka yolla belli eder zaten
Kızlar diyet yapıyor olabilir. Bu yüzden verdiğin çikolatayı yememiş olabilirler. Bunun başka bir sebebi yok.
Çikolatayı onlara uzatman çok nazik bir hareket. Seni çok sevimli bir arkadaş olarak görmüşlerdir
İnsan bir şey yerken sevdiği arkadaşlarına da uzatır, bu çok iyi bir şey
Ama kızın yanında yine kendisine çok benzeyen başka bir arkadaşı oturuyordu, ben de bundan habersiz bir şekilde arkama dönüp kızın arkadaşına onu kendisi zannederek teklif ettim, sonra o olmadığını fark edince kıza da teklif ettim. Galiba orada bir pot kırdım. 😂
Ayrıca kıza aşık falan değilim. Dediğim gibi, ilk kez karşı arkadaşça yaklaşıyorum ve bunun bozulmasını da hiç istemiyorum.
Gittiğim okullar muhafazakar okullardı. Orada bize öğretilen şey bir kızla bir erkeğin normal bir şekilde arkadaş olamayacağı, olmaması gerektiğiydi. Zaten lisedeki ilk 2 yılımı da tamamen erkek öğrencilerden oluşan bir okulda okudum.
Hangi şehirdeydi o muhafazakar okul?
Pot kırmadın bu gayet normal
Pot kırmamışsın. Olabilir böyle şeyler
Konya'daydı.
Peki şu ana kadar yaptıklarımla ona karşı soğuk mu davranmışım?
Hayır soğuk değilsin gayet normal
Soruma yorum yapan diğer arkadaş öyle söylemiş, ben de ortaokuldan beri karşı cinsten birine hiç arkadaşça yaklaşmadığım için emin olamadım, kendimden şüphelendim.
O kişi sonra da sana verebilecek tavsiyem yok demiş. Yani o da pek bilmiyorum diyor.
Ben iyi biliyorum. Soğuklukla alakan yok
Anladım, teşekkür ederim.
Uzun bir aradan sonra ilk kez karşıma çıkan bir arkadaşımı istemeden yaptığım herhangi bir yanlıştan dolayı kaybetmek istemiyorum. O yüzden sordum.
Yaptığın yanlış hiçbir şey yok. Bana sorabilirsin başka soruların da olursa 🌸
Teşekkür ederim.
Rica ederim 🌸