- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında erkeklerinde yok saçları şöyle olsun yok dudağı şöyle olsun yok şurası şöyle olsun dediğinde kadınların verdiği tepkilerde yaygınlaşıyor kadınların ise "zengin"olsun diye söylediği kriterler erkekler tarafından tepki alıyor.
Mesela ben hiç görmedim "maddi durumu yerinde olsun"diyen kızın erkekler tarafından tepki aldığını çünkü maddi durum zaten önemli bir şey ama "zengin olsun"demek gerçekten görgüsüzlük. Kadının kendi yapabileceği birşeyi erkekten beklemesi benim için çok gülünç bir durum, herkes dengini bulsa ölmez yani.
Mesela kadınlardan tepki gören erkeklerinde kelimeleri genelde şunlar olur "kadın dediğin vücudu şöyle böyle olacak, kadın dediğin saçları şöyle olacak" falan filan, çok vurgu yapıldığı zaman insanların tepki göstermesi çok güzel. Elinde imkanı varken bir kadının zengin koca istemesi çok varoşça bir erkeğinde onu aşan bir kız istemesi çok görgüsüzce. Dengi dengine.01 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlatmak istiyorum zengin derken de maddi durumu iyi anlamında dedim belki tabirim yanlış olmuş olabilir
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle tabii. Geçti artık kadına yaftalamalar yapmalar. Erkeklerin foyası çok ortaya çıktı. Eskorttan eskorta koşmalar, güzel ve genç olana olmayacak paralar bayılmalar, karısını sevgilisini şunla bunla aldatmalar, 50 yaşında pörsümüş halleriyle 18 yaşında torunu yaşında kız s--kmeler...
Kadınlar kendi ayaklarının üzerinde mesleki anlamda durmaya çalışıyorlar, sektör onları buraya itti. Kadınlar da heder olmadan para kazanmak istiyor, ellerine kolay şekilde yüklü miktarda para geçsin istiyor. Belli erkekleri parası için kullanıp belli erkeklere ilişkide sahip olmak istiyor.
O yüzden o yaftalamalar, bunlar şunlar bu yüzden kalktı.00 Yorumla
+1 yılİkisi de saçma ancak hepimiz ilk etapta dış görünüşe bakıyoruz sadece erkekler veya sadece kadınlar değil. Bu doğamızda olan bir şey estetik algısı her insanda var. Ancak araba vs tamamen statü meselesi. Bir insan yüzünü kendi seçemez ancak arabayı çalışıp kazanarak alabilir. Haliyle kendine bir araba almak için çalışmak yerine geleceğinin garantisi olarak başka bir erkeğin cüzdanını cebini arabasını görmen çok küçük düşürücü bence. Her kadının kendi ekonomik özgürlüğü olmalı diye düşünüyorum, olabilir arabası olması elbette güzel aile olduktan sonra kimin malı olduğunun önemi yok ancak kocanı hayat sigortası olarak görmek ne kadar etik?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim şu an ilişkim var ve erkek arkadaşımin durumu yok buna rağmen onunla evlenmeyi düşünüyorum çünkü onu seviyorum ama maddi durumu göz önünde bulunduranlara da sert cikismak gerekmez Benim çevremdeki erkek arkadaşlarim sevgilim güzel olsun da ne olduğu farketmez diyor bu erkeklere karşılık olarak çok da az olsa bile durumu iyi olsun eşimin diye karşılık vermek bence normal çünkü o kişinin kendi tercihi önceki yaşadığı hayatı bilmiyoruz sırf parası için evlenmek de enayilik oluyor
+1 yılBen de güzellik isterim ama kendi yakışıklılık levelim kadar olsa yeter. Benden daha iyisi olsun diye kendi seviyemdeki kızları reddetmem. Bu birinci şarttı. İkincisi şart da aşık olup evlendikten sonra bi kaza geçirse, kötü bir hastalığı çıksa, kısacası güzelliğini kaybetse de kadını boşayıp bırakıp gitmem.
Bu şartın aynısını sağladığında zaten zengin değil, "kendinden parasal olarak biraz daha üst seviyedeki biri" oluyor mevzu ve onu da isteyebilirsin. Ama ikinci şart da adam da aynı şekilde batabilir. Batılacak bir iş değil de mesleği varsa da iş yapamaz hale gelebilir. Bu durumda adamı bırakmamak şartını yerine getirebilecek misin?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKimse kimseyi sevmiyor ki zaten erkekler güzelliğe bakarak seçer kadınlar da aynı şekilde paraya bakarak seçer. aşk yok yani boşuna sevgi hayalleri kurmayın. paranız varsa sizden iyisi yok boyunu 190 ise sizden iyisi yok. veya güzelseniz fiziğiniz güzelse sizden iyisi yok, Hiç kimse sadece bir özelliği (güzellik veya zenginlik) aramak için suçlu değildir. Ancak, insanlarla ilişkilerimizde, sadece bir özellik aramak yerine, bir kişinin diğer tüm niteliklerini de göz önünde bulundurmak daha sağlıklı bir yaklaşımdır. Erkeklerin güzellik istemeleri doğal bir durum olabilir, ancak sadece fiziksel görünümüne odaklanarak bir ilişki kurmak veya sürdürmek, bir kişinin karakterine ve diğer özelliklerine haksızlık etmek anlamına gelir. Benzer şekilde, kadınların zenginlik aramaları da doğal bir durum olabilir, ancak sadece maddi duruma odaklanarak bir ilişki kurmak veya sürdürmek, bir kişinin diğer özelliklerine haksızlık etmek anlamına gelir. bir kişinin yalnızca belirli bir özelliğe odaklanarak bir ilişki kurması, sadece o özellikle ilişkisini sürdürmesi yanlış bir yaklaşımdır ve insanların daha geniş bir perspektifle düşünmesi gerektiğini hatırlatmak önemlidir.
20 Yorumla
+1 yılNe kimse suçsuz diye yargılamıyorsun ben yargılamıyorum ama herkesin düşüncesi kendine yani ne yaparsan sonucuna sen katlanıyorsun Bunu unutma hiçbir zaman yani zengin miymiş fakir miymiş benim tercihim değil güzel miyim hiç çirkinmemiş Ama şunu şöyle bil Ne yaparsın Allah sana karşına çıkartıyor Allah hani kalbine ne geçip ne yaşatıyorsan milyon katını sana evladına çoluğuna çocuğuna nasip etsin yani ne güzel bir dua düşünebildin mi Yani düşünsene bir yetimi doyurdun Allah sana milyonlarca kadını Nasip ediyor yani Ya bilmiyorum da hani benim düşüncem bu yönde yani bir şey bir yetimin kafasına vurdun senin çocuklarında kafasına vuruyor mesela yani ben dileğiyle bu yönde düşüncen bu yönde herkesten yani Allah ne diyorsan ve ne yaşatıyorsan milyon katını Sanayi ve çocuklarını eşine ailenin yaşatsın
00 Yorumla
+1 yılBütün yorumlar da anlatılmak isteneni burada topluyorum.
Güzellik arıyoruz ama yüksekten uçmuyoruz kadınlar öyle değil sosyo kültürel bi denge var kendinden kat ve kat yüksek değer erkek isterse evde kalır Erkek gelecek garantisi değildir. Evlilikte erkeğin istediği Sevip koruyacağı karşılığında saygı, sadakat ve cinselliği alacağı en uygun eşi istemesidir.
Senin mantılığınla;
1 ) Zengin biriyle evlendin diyelim battı o zaman ne olacak
2 ) Zengin adam arabası güzel parası var evlense bile peşinde kadınlar olacak aldatma ihtimali yüksek ki senin değerin azalacak dışarda ilgi gördükçe
3 ) Sen gelecek garantisi isteyerek evlendin dışarda para olmadan senden daha mutlu çiftler görüceksin ki bu en acısı sende onları kıskanacaksın
Para için herşeyi yapan insan paranın kölesidir olmadığında kendinden ve karakterinden taviz verir. Erkeğin karakterini çok kadının karakterini az para gösterir.018 Yorumla- +1 yıl
niye fakirler aldatmıyor mu yakışıklıysa gene ilgi görür ger zengini şrfsz bellemişiniz demek ki ama her seçeneğin kötü olma ihtimali var
- +1 yıl
Genelleme yapıyorum her düşüncenin bir sürü ihtimali var
- +1 yıl
sadece zenginleri ele almışın ya ama
- +1 yıl
aynı mantık
- +1 yıl
Abicim karakter önemli zengin insan herşeye kolay ulaşır elindekilerinin kıymeti olmaz zengin için anlatmak istediğim bu. fakir in de karaktersizi var dediğin doğru ama onuda sen tanıyacaksın karakterin de içine sinmeyen bişey varsa değiştirmeye çalışmayacaksın değiştiremessin
- +1 yıl
Küçükken arkadaşlarımızla paramız olmazdı kendimizce oyunlar bulurduk sağda solda çıraklık yapar elimize geçen 1-2 lirayla birşeyler yapar mutlu olurduk şimdi büyüdüm çok şükür maaşımla aynı arkadaşlar ımlam istediğimiz yerde yiyip içip geziyoruz ama kolay ulaştığımız için bi kıymeti yok aklımızda hala o günler var ve eskiye döndük para harcamak yerine yürüyüş yapıp sohbet ediyoruz insanlardan uzak ne giycem derdi olmadan gösteriş yapmadan yani demek istediğimi bu hikayeden anlarsın artık
- +1 yıl
ee zenginlerde kendi çabasıyla emeğiyle o yerlere geliyor zaten uzaktan her şey kolay tabi
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa yeah zengin adam canım karsısındakı fakırın onla ne için olcanı bılır zengin koca arayan kadınlar çok zavallı babasının kapısında görmedı hayatı koca evınde görcek hem arabasında gezcek hem luks evde yasıcak sadakat beklıcek kocasından zengın erkek aldatır bir sürü karıyla
- +1 yıl
Bi çok zengin babasından gelen variyeti devam ettirir
- +1 yıl
valla fakirlerde aldatır pek farkı yok parası olduktan sonra kadının umrunda bile olmaz aldatması onun parasıyla başka erkekle olur o da
- +1 yıl
bazıları öyle değil ama
- +1 yıl
Sen bu rahatlıkta düşündükten sonra evlenmene gerek yok evlenmedende çok para kazanırsın niye tek bi insanla hayatını birleştiriyosun ki anlamı yok
- +1 yıl
herkes öyle değil
- +1 yıl
evlenmek istemiyorum zaten ben rahatıma bakarım
- +1 yıl
şarkıcılar, modeller, mankenler, zoologlar, ressamlar kolayca zengin olabilir diğer meslekleri bilemiycem
+1 yılKadın için varsa yoksa para, mal, mülk, zenginliktir. Gerisi hırsız da olsa, cani de olsa, sapık ta olsa, arsız, namussuz da olsa pek bir şey değiştirmiyor. Ama erkek sadece aşk diyor. Aşk ile sevilip, saygı görmek, sadık bir kadını olsun istemenin dışında bir derdimiz yok. Hangisi adil ve insani sizce? Tabii ki de evin geçimini ve güvenliğini sağlamak ilk başta erkeğin görevidir. Zaten bunu fazlası ile de yapıyoruz. Ama kadına hiç bir şey yetmiyor. Hep daha fazlasını istiyor.
20 Yorumla
+1 yılhaklısın ama şöyle bir şey var ki kızlarda artık yakışıklı erkek arıyorlar bu konuda eşitlendiler gibi yanlızca zenginse adam 60 yaşında dahi olsa evlenen var. sanki erkekler bu konuda kızlardan daha dürüst gibi en azından beğenmedikleri birisiyle sırf zengin diye evlenmiyorlar😄 durum o kadar içler acısı ki hangi taraftan tutsan elinde kalır.
neyse iki tarafta umurumda değil birisini ne çok güzel olduğu için nede sırf zengin olduğu için sevebilirim.
03 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler güzel yorum ✌🏻
- +1 yıl
Yakışıklı veya zengin onun erkeklerdeki versiyonu güzel vs onları elde edememis kisilere çekici gelir. Çok iyi anlaştığımız kişi seçeneği varken bunlar önemsiz oluyor. Ha tabi biz egomuzdan bu kişi olabilecek potansiyele sahip kişileri çevremize yaklaştirmiyoruz. Yaklassa da uzaklaştırıyoruz. Sonra boş şeylere takılı kalıyoruz. Gerçekten aşık oldum dediğim kadınlar 80 kg idi anasını satayım. Aşık olunca oyle guzel geliyorlardi ki. Maddiyat olarakta benzerdik ne onlar zengin arardı ne de ben aksini. Turkiyede yasamasak kötü bir ailem olmasa büyük ihtimalle onlardan çocuğum bile olurdu. Neyse hepimizin allah belasını versin deyip kacim ben
- +1 yıl
@yalnızbey06 teşekkürler
+1 yılYakışıklılık istesen okeyde güzelliğe. karsilik para istemen çok alçakça be yavrum sen mal. misin ki adamı parasına göre seçiyorsun kim ne kadar zenginse ona göre seçip kendini satmış olacaksın hatta kusura bakma daha ileri. gidecem pazarlamış olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki tarafında suçu yok aslında. Erkekler sözde güzel kızlara bakarlar ama evlenirken de vasat tipleri seçerler. Güzel kızlar ortada bırakılır genelde. Güzelin kaderi olmaz diye boşuna denmemiş zaten. Evlenmek için değil eğlenmek için seçiyorlar onları… Kadınlar en azından zengin kocayı bulayım da ömürlük olsun diye düşünüyor 😄
00 Yorumla
+1 yılAdam zengin olsa sanki bu farkı sana ömür boyu hiç yansıtmayacak mı zannediyorsun en fazla ilk zamanlarda belki yansıtmaz O da sana ona göre değer verecek ona göre zamanla bu fark mutlaka olacak boşuna mı diyorlar zannediyorsun her şeyi dengi dengine olmalı diye
00 Yorumla
+1 yıl10/10 güzellik isteyen erkek yok varsa bile onlar hayal dünyasında yaşayan bir grup zavallı zaten ama araba kiralıcak parası olmayan kadınlar araba sahibi erkek istiyor denge yok asıl fark bu
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim araba kiralayacak ve satın alacak hatta ev alacak param da var zengin erkek özellikle aramıyorum ama istesem de hakkım diye düşünüyorum
- +1 yıl
senin açından söylemiyorum bunu genel olarak söylüyorum kadınların para ile garip bir bağı var
burada yazan da gördüm ayda 30 bin kazanıp kendinden daha fazla kazanan erkek arayan vardı
kadınlar bi türlü paraya doymuyor
Soran+1 yılBenxe erkekler de kadına doymuyor Shakira bile aldatıldı
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Güzel kız arayan erkekler var ama genelleme. Genelleme saçmalık. Mesela ben karaktere bakarım ve benim için bir kız karakteri kadar güzeldir. Zaten fiziki görünüş geçici bir şey.
00 Yorumla
+1 yılBir erkegin sirf guzel diye bir kadinla beraber olmasi bir kadinin sirf parasi var diye bir erkekle beraber olmasiyla esdegerdir demisti zamaninda biri
00 Yorumlasana bunun suç olduğunu kim söylediki? baktın şimdi hukuk sisteminde öyle bir suç yok:) tercih senin şeker bulursan hayırlı olsun. bunun için fikir almana gerek yok bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben güzelliğe bakmıyorum bana yakın parası olsun iyi bir maaşı olsun diyorum bana da laf ediyorlar. En güzel kalçalar da buruşur en dik göğüsler de sarkar önemli olan paradır güzellik geçişi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimle evlenirken maddiyatina bakmadım karakterine dürüstlüğüne bakarak ve kültürümüzün uyumuna bakarak evlendim. Ve benim gibi düşünüp evlenmek isteyen ya da evlenen çok insan tanıyorum. Yani genelleme yapmamak lazım kızlar para için evleniyor diye..
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten kızlar para için evleniyor demedim bende para için evlenmem asla özelikle de zengin birini aramam ama isterim ki eşimin durumu iyi olsun
+1 yılIstediginiz kadar plan yap o kalbin fakiri de sevebilir o yuzden buyuk konusma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim bu yazdıklarım bence okumuyorsunuz asla fakirler evlenmem mi yazıyor büyük konuşma ne demek ayrıca zengin istediğimi söylemedim zengin istemiş olsam hakkım sonuçta sadece istiyorum kimseye bir zararım olmuyor kriter gibi düşün
- +1 yıl
Parayi sev tamam adamı da cope atarsin evini arabasini aldiktan sonra 😂
+1 yılerkeklerin güzelliği karşılayabilecek yakışılıkları var. kadınların zenginliği karşılayacak neyleri var?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl%20 erkek grubu ve %20 kadin grubunun birbirlerinden beklentileri yuzunden kalan %60 bu tarz insanlari cekiyor.
00 Yorumla Ama ikisi ayni şey değil ki. Biri maddiyat biri maneviyat
011 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik maneviyat değil
Soran+1 yılKriter
Soran+1 yılSen bir kadının güzelliğine aşıksan ona değil dış görünüşüne aşık olmuş olurusn eğer içine aşık olursan gerçek aşk odur erkeğin zengin olması meselesi de bir kriter kızın guzel olması da bir kriter benim karşıma fakir biri de çıkabilir senin karşına çirkin biri de çıkabilir iki ikimiz de bu kişiler aşık oluruz sıkıntı değil ama kendimize kriter belirlemekte özgürüz örneğin sen güzel olsun istiyorsun bende zengin örnek veriyorum..
- +1 yıl
Bence sen kendini kandırmak için palavra uyduruyor sun. Mesela şöyle ben zenginim sende güzelsin. Sen benden zenginini bende senden güzelini bulursam ayrılacak miyiz ne bu ya saçmalik. Güzellik sadece yüzde değil ki güzellik bir kadının bütün oluşumudur. Yüzü güzel olabilir ama mükemmel olması daha önemlidir güzellik geçicidir ben asla güzelliğe bakmam
Soran+1 yılKanka kendimi kandırmak için değil ki şu an ilişkim var ve sevgilim çalışmıyor normal durumu ve evlenmeyi de düşünüyorum çevremde görüyorum kızlar diyor ki eşimiz zengin olsun isteriz erkekler atlıyor ne alaka vs diye sonra sıra erkeğe geliyor sevgilim güzel olsun 90 60 90 olsun diyor ikisi de kriter sonuçta iki taraf da saygı duymak zorunda
Soran+1 yılVerdiğin örnek çok saçma ben sana en güzelini en zenginini bul demiyorum kendine uygun güzellikte veya zenginlikte birini bulursun onunla olursun okey veya bulmazsin ama seversin onunla olursun
- +1 yıl
Tamam da canım evlendin adamın işi bozuldu fakirlesti boşanacak misin o zaman. Zengin diye kriter koyma diyorum bende önce karakter ve tipini önemse ve zenginse de onay verirsin değilse vermezsin sadece sen zengin arıyorum dersen paragöz para için kendini satan kız konumuna düşersin maddi açıdan zaten geliri yüksek olsun yani saçmalama ben fakir biriyle evlen demiyorum hatta fakirle evlenme diyorum. Rezil rüsva olursun ama herkese zengin istiyorum deme anladın mı ne demek istediğimi
Soran+1 yılSen beni anlamıyorsun sanırım ben diyorum ki ilişkim var ve sevgilimin durumu iyi değil buna rağmen onunla evlenmeyi düşünüyorum zenginlik benim için kriter olsaydı evlenir mıydım buna cevap ver
Soran+1 yılEk olarak sözüm meclisten dışarı çünkü anladığım kadarıyla iç güzellikten bahsediyorsun sen ki bende onu savunuyorum bir kız güzle olmayabilir ama iç güzelliği vardır senin dışında bazı erkekler için önemli değil güzel olsun diyor sonuç olarak kadın felç geçirip çirkin de olabilir zenginlik meselesine gelecek olursak çevremde eşinin zengin olmasını isteyen kızlar için sordum bu soruyu o kızlar eşim zengin olmasa evlenmem demiyor zengin olsa iyi olur diyor bunda ne var
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar cok sacmaliyon ki buna alistigin icin de sorun olmuyor senin icin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bı git dışarda güzel kız kovalıyor gelmiş benim krtiterlerime saçma diyor
+1 yıldaha hakkı bi yazı görmedim sonuna kadar katılıyorum. erkolar kapatılsın 💅🏻
11 Yorumla- +1 yıl
haklı *
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bacım. Onlar herseyi isteyebilir bize gelince her şeyi çok görüyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhasttr küfür etmicem doluşmuş buraya sadece zengin mi istiyon sanki yakışıklı olmasın mı @mcığın var diye rahat hayat isteme hakkına sahip olduğunu nerden çıkardın kezbon
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle. Küçük kadınlar filmini tavsiye ederim. Emma Watson oynuyor
00 Yorumla
+1 yılAklı olan kadın zengin koca seçer diğerleri ömür boyu kafasına vurur
00 Yorumla
+1 yılGüzellik istemenin normal maddiyat istemenin bencilce olduğunu düşünüyorum. 🤣
00 Yorumla
+1 yılOff artık zengin de beklemiyorum ya. Adam olsun benim olsun yeter.
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle ben de uyuz oluyorum sanki kendi tipleri çok güzel
00 Yorumla
+1 yılneyseki ikisi aynı şey değil bunu idrak eden bir kadın bile olsa ben okeyim 🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılneden çalışmak para kazanmak yerine bir başkasının parasına çökme derdi : )
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ve iki yüzlülükleri işte ne bekleyebiliriz ki
00 Yorumla
+1 yılBen guzel sevmiyorum. Zengin seviyorum. Zengin gaci canavara benzese bile eririm ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kadın istemek asalaklık değildir ama paralı erkek istemek asalaklıktır. Sen de yakışıklı erkek isteyebilirsin Buda senin en doğal hakkın elma ile armutu ayırt etmelisin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşit şartlardan ziyade pozitif ayrımcılık da yapılıyor size kendi arabanı alabilirsin çalış kendini geliştir başkasının sırtından malını kullanmaya çalışma
- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılo yüzden kadınlar makyaj yapar erkekler yalan söyler ortaya sacma sapan ilişkiler cıkar. :D
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle onlar güzelliğe bakiyosa bizde paraya bakabiliriz
00 Yorumla
+1 yılEe onların tipsizi de yakışıklısı da aldatıyor bari zengin olsun da nafaka alınır
00 YorumlaÇok zıt bir kavram güzellik ve zenginlik yan yana gelmemeli
00 Yorumla
+1 yılİtirazım yok benim buna sjsjs.
17 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın sen
- +1 yıl
- +1 yıl
@Hullanza +1
- +1 yıl
+1 yılMesele güzellik zenginlik değil mesele insan olmak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılZenginlik ve güzellik aynı kategoride değil ama
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Harika bir Mercedes amg tanıyorum evlen istersen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yooo Çirkin olsun zengin olsun sorun değil 😊
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum para önemli
00 Yorumla
+1 yılAfferin kız konuş valla😅😅
00 YorumlaYoo gauet normal. Evrimsel nedenleri de var bunun.
00 Yorumla
+1 yılbatıyor onlara kuyruk acıları var demek ki
00 Yorumla
+1 yılFirdevs Yöreoğlu yolunda ilerliyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl:D klasik tc erkegi sasırtmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılasla suç değil
00 Yorumla
+1 yılKarekter her şeyden önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öncelik karakter arabası parası var diye de karaktersizle olmayız ama sırf güzelliği var diye her şeye susan erkek de gördük
+1 yılAynen ya
00 Yorumla
+1 yıl%100 haklısın valla
00 Yorumla
+1 yılYoo neden suç olsun ki
00 Yorumla
+1 yılGüzellik ile para denk şeyler değilki
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş kız helal
00 Yorumla
+1 yılİsyaaaan.
00 Yorumla
+1 yıl10 da 10 soru
00 Yorumlakonus kiz
00 YorumlaEvet elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle olmuş artık ama suç değil ağlamayın beyler
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!