Ne yapayım bundan sonra parayı?

Küçüklükten beri maddi sıkıntı hiç yaşamadım her istediğim oluyordu hepte her istediğim oldu ancak lisede birine aşık oldum hep zengin erkeklerle takılıyordu haliyle benlede takılıyordu ve zengin 30 yaş üstü insanlar o zamanlarda reşit olmadığım için arabam falan yoktu. Sonra bu o... oldu.. gece kulüplerinde çalışıyordu. Bir tane çocuk bulmuş holdingi falan varmış yurtdışında büyümüş l@wuk. İstanbul plazalarda holdingi varmış /@wuğun. Ben reşit oldum güzel bir üniversite güzel okudum, çiftlik kurdum, galeri açtım ve birçok alanda şirketim var (catering, inşaat, tekstil, vs.) sonra bu çocuğu da aldatıyormuş ben o çocuktan daha zengin oldum, 1.95, esmer, biriyim yüzümde oturdu yakışıklı olduğumu söylüyorlar, spor da yapıyorum fiziğim yerimde kaslarım falan var. 30 yaşıma geldim. Bu çocuk çok çirkin çocuğu da yok dövüyormuşta onu. Kız Instagramdan hikayelerime bakıyor kullanıcı adından tanıdım. Bana yazıyor konuşuyoruz yürüyor bana. Ben tabii önceden kendime söz verdim asla bundan sonra olmaz diye. Ama ben o lise döneminde paraya çok takıntılı olmuştum maddi durumum iyi olmasına rağmen onun tanıdığı en zengin kişi olmak istiyordum. Elimdeki şeylerden memnun değildim her istediğim olmasına rağmen. Ben reşit olmadığım hâlde milyonlarca liralık arabaya binmem lazım diye düşünüyordum. O yaşta ekonomi hakkında çok şey öğrendim. O zamana kadar maddiyat benim için hiç önemli değildi. O zaman önemli oldu. Şuanda hâlâ önemli değil hatta tiksiniyorum bile. Hayat çok boş geliyor. Kızlar, arabalar, evler, tatiller. Halkın arasında olmak daha çok zevk veriyor pazarda pazarcıyla pazarlık yapıp o samimiyeti görmek daha çok zevk veriyor bana. Sadece kızların cevaplamasına izin veriyorum bunu bir kere daha yazmıştım bazıları kötü yorum yapmıştı.
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi övdüğüm için özür dilerim olayı daha iyi anlatmak istedim.
Ne yapayım bundan sonra parayı?